local-stats-pixel fb-conv-api

Nereāli cepumi pret reālām balvām!227

1041 59

Pirmo reizi spoku pastāvēšanas vēsturē, spoki, sadarbībā ar vienu no vadošajiem Latvijas ziņu portāliem TVNET, piedāvā unikālu iespēju - samainīt savus nereāli kraukšķīgos cepumus pret reālām dāvanām. Šajā brīnumu un pārsteigumu laikā mēs vēlamies pateikties visiem tiem autoriem un reģistrētiem lietotājiem, kas ar saviem darbiem un aktivitāti ir mūs priecējuši visu šo laiku.

Kopējais dāvanu fonds, kas tiks izdalīts spoku autoriem pārsniedz 1000 LVL (!) Nekas tik grandiozs iepriekš vēl nav pieredzēts. Par to lielākoties ir jāpateicas ziņu portālam TVNET, ar kuru spokiem ir izveidojusies ļoti cieša un draudzīga sadarbība. Lai šie gaišie un mīļie svētki ilgi vēl paliek mūsu atmiņās! Bet tagad, veram vaļā dāvanu maisu!

Portāls TVNET dāvā spokiem 50 dāvanu kartes 15 LVL vērtībā no veikala uzvelckreklu.lv Dāvanu karti, pēc izvēles, Tu vari saņemt savā epastā vai TVNET birojā. Savukārt spoki šajos svētkos Tev dāvā 100 spoki.lv T-kreklus.

Ikviens reģistrēts spoku lietotājs var samainīt savus cepumus pret vienu no šīm balvām:

1. uzvelckreklu.lv dāvanu karte 15 LVL maksā 200 000 cepumu.
2. Stilīgo spoku T-kreklu Tu vari samainīt pret 100 000 cepumu.

Kas Tev ir jādara?
1. Līdz 2013.gada 1.janvārim nosūti pieteikuma vēstuli uz epastu spoki@co.tvnet.lv
2. Norādi savu vārdu, uzvārdu, niku un kādu dāvanu vēlies saņemt, piemēram, DAVANUKARTE vai TKREKLS (L izmērs).
3. - Izvēloties dāvanu karti, Tev tiks atskaitīti 200 000 cepumi, tā vietā iegūsi uzvelckreklu.lv dāvanu karti 15 LVL vērtībā. Dāvanu karti, pēc izvēles, varēsi saņemt savā epastā vai TVNET birojā.
- Izvēloties spoku T-kreklu, Tev tiks atskaitīti 100 000 cepumi, sarunāts laiks un vieta, kur to varēsi saņemt.

Dāvanas saņemšanas noteikumi
Savu pieteikumu dāvanai, norādot niku, vārdu, uzvārdu un dāvanas nosaukumu sūti uz epastu spoki@co.tvnet.lv Pieteikties dāvanām vari līdz 2013.gada 1.janvārim. Viens reģistrēts lietotājs var saņemt tikai vienu dāvanu.

Daudzi iespējams iebildīs, ka par dāvanām tiek prasīts pārāk daudz cepumu. Es domāju, ikviens man piekritīs, ka tie autori, kas ir nopelnījuši šādu cepumu žūksni, spoki.lv attīstībā ir ieguldījuši daudz vairāk darba un spēka, nekā tie, kuriem kontā ieripojuši tikai daži tūkstoši cepumu. Kā jau es reiz teicu, centīgākie spoku autori peldēsies krējumā!

Sirsnīgus, gaišus un mīļus Ziemassvētkus!

1041 59 227 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://tvnet.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 227

0/2000

Nē, nu - tas atkarībā cik labi tu vērtē savu rakstu. Es paceļu 10 reizes, ja vēl nav 500 plusi, liekos mierā..

Cits arī 2h perās, paskatās, ka 100 plusi un atstāj viņu sapūt tur.. Man tulkošana un labu rakstu taisīšana nozīmē vismaz četrciparu plusu skaits.

0 2 atbildēt

Jāliek laikam raksts - kā cilvēks pats var uztaisīt sev spoku kreklu no vecām maikām.... nu cmon, kurš tos cepumus reāli atdotu dēļ tādas maikas?! emotion

Labāk būtu kaut kādas biļetes uz pasākumiem pārdevuši nevis vecās spoku maikas...

4 6 atbildēt

100 000 cepumi par KREKLU?  Nu sasmīdināji... emotion

2 4 atbildēt

cik cepumus vaig lai dabūtu tvnet.lv portālu? emotion emotion

1 3 atbildēt

Kurš to var atļauties? Mēs jau te visi nabagi

0 2 atbildēt

neko labaku par tiem krekliem nevar kadreiz ari dabut?

0 2 atbildēt

dažš labs sev te var savākt pat vairākus desmitus kreklu

0 2 atbildēt

Nav Kaut kāds ubagu varians?!

0 2 atbildēt
Jim avatarsJim

A ja man nav tik daudz cepumu?

0 2 atbildēt

ka jau vienmer.. bagatajam tiek viss....

0 2 atbildēt

reāli man piekāst.Jo man nevajag ne kreklus ,ne kādas dāvanas .Virtualie miljonāri nolaiferi ,lai ta pērk

1 4 atbildēt

Tagad tik jasakraj 198 000 cepumi vai varbut vieglak pasam nopirkt to davanu karti.

0 3 atbildēt

Doma jau nav slikta tikai kaut kas seit neiet kopā ar tiem cepumiem.

Varēja izdomāt tā lai vairāk būtu pieejams tikkai kautkas jāpaveic!

1 5 atbildēt

Man garšo persiki emotion

0 4 atbildēt

Beidzat ņirgāties par cilvēkiem. Tas, ko jūs nopelnat uz to oriģinālo saturu par ko dodat tos 200k cepumus ne tuvu nestāv līdzi 15 Ls, kur nu vēl kaut kādai dāvanu kartei, kas arī jums ir izdevīgi.

Vislabākais ir par 100k cepumiem pārdot T-Kreklus, kas tevi padara par staigājošu reklāmu, tādus par velti būtu jāizdala.

Puiši un meitenes, pamācaties mārketingu un taisiet paši savus saitus, vismaz tad no jūsu oriģinālā satura būs reāla jēga, varēsiet uz tā pat pelnīt kā primārā iztikas avota! :)

5 10 atbildēt

Diemžēl - šeit plusus pelni tikai kaut kādi analfabētiskie raksti, komiksi un tamlīdzīgas blēņas. bet patiešām skaisti un dziļas domas bagāti raksti vai idejas stāv nostūrī ar pāris plusiem. Diemžēl šeit atrodas mainstream publika, kura seko līdzi visam jaunajam, bet aizmirst par kārtīgām un īstajām vērtībām....

1 8 atbildēt
Un veel - saas visas daavanas dabuus taadi spoki.lv lietotaaji kaa - SpokuPavaars, MJ, Nolaifers, (a varbuut pat Jacky :D ) un veel citi! Un paareejie paliks besaa! :( Vareetu uztaisiit arii taadiem nabadziigaakiem spoki.lv lietotajiem saadu paarsteigumu! :) Cerams jau ka kaadreiz taads buus!
1 9 atbildēt

100k cepumu = vismaz 80ļoti labi raksti  .. spoki pateicoties tiem rakstiem nopelnīs pāris simtus, mosk pat štuku , bet tu par to varēsi dabūt kreklu.  dat administrācija

1 9 atbildēt

lai savāktu 100 un 200k cepumu spokos,ir jābūt konkrētam no-laiferim emotion

7 17 atbildēt

Jacky, no sākuma izdomā kā atkratīsies no wannabe heiteriem. savādāk es dēļ viena cilvēka esmu zaudējis pusi no saviem cepumiem un kā izskatās, tad tas turpinas. pat vairs nav vēlme kaut ko veidot, lai tos atgūtu, vai papildinātu..

3 17 atbildēt
« 4  5  6  7  8 »