local-stats-pixel fb-conv-api

Muldētava ciet27837

1281 191

Lielās skumjās man nākas nolikt Tevi fakta priekšā. Tehnisku iemeslu dēļ, muldētava ir slēgta. Būsi jau pamanījis, ka pēdējās dienās spoki iebremzēja. Tehniskie admini sāvēja uz ausīm līdz atklāja vainīgo. Jā, uzminēji, muldētavas procesi bremzēja spoki.lv kopējo atrdarbību.

Atceries O`Henrija ģeniālo stāstu? Bolivārs nevar panest divus! Tātad kāds ir jāziedo. Un tā, sērīgā balsī oficiāli paziņoju, ka muldētava ir ciet, reanimācija nav palīdzējusi, mākslīgā elpināšana no mutes mutē izrādījusies veltīga un ir iestājusies klīniskā nāve.

Neuztraucies, gan radīsies cits risinājums, varbūt pat daudz labāks nekā Tu spēj iedomāties!

1281 191 27837 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 27837

0/2000

Čau!

0 2 atbildēt

labs vakars.

0 2 atbildēt

bāc kas man ar tiem punktiem, vainu nespiežas, vai uzspiežas vairāk, kā vajag

0 2 atbildēt

bļin, cik idiotsiksi, esmu slima, vasarā.........................................

0 2 atbildēt

6174 r4k5717 1R kru71 , M4n b41g1 13p471k45 :DD

6170 lkm 54pr4715 71k41 d4zh1 c1lv3k1 :DD

0 2 atbildēt

atbildot uz Abadins komentāru " man viņa riebj, es nevaru ciest, ka tu ar v... " Nu, Abadin, tač izbeidz šito.....

0 2 atbildēt

atbildot uz Abadins komentāru " tā tur gan jau tagad meklē iemeslu mani nob... " Viss....man pēc šito vairs nav tev ko teikt..izaudz!

0 2 atbildēt

atbildot uz Abadins komentāru " esmu izaudzis, bet ar bērniem savādāk nevar... " Pats tu bērns, ja nejēdz, kad vajag izbeigt šito stulbumu

0 2 atbildēt

atbildot uz Abadins komentāru " pret cilvēku centies būt labs un uzlabot vi... " karma bļin, tātad, nespēj pieņemt atraidījumu, iemācies faktu, ka ne viss dzīvē tik rožains.....tātad esi pelnījis, un es par to pārliecinos arvien vairāk un vairāk.......un es esmu pelnījusi tādu tavu attieksmi?

0 2 atbildēt

atbildot uz Abadins komentāru " kādu nafig atraidījumu? tas būtu tā pat, ja... " Tātad es arī to pieņemtu, ka cilvēks vairs ar mani negrib kontaktēties, nevis paz*ties visiem priekšā un pārdzīvot par to, ja tev kaut cik ir pašapziņa, tad tu sapratīsi par ko es runāju

0 2 atbildēt

atbildot uz Abadins komentāru " Tu jau tā lieta, ka netaisos paz*ties, gā... " Nu tad beidz paz*ties, nevis piedirs visu muldētavu ar to, cik tu aizskarts jūties, bļin

0 2 atbildēt

atbildot uz Abadins komentāru " ko tu dzen, kur es z*jos? tu pati prasi, ... " Un es ar saku, ko gribu un kam, un tu man nenorādīsi kur un pie kā man iet, jo tev redz-lielkungam nepatīkot, ka es nedarot pēc tava prāta vai komunicēju ar tiem, kuri tev nepatīkot? Tad vnk GTFO...un viss, man ar tevi vairs nekas nav runājams...no šī brīža no manis tavā virzienā nebūs tēmēts neviens koments, lai tev nebūtu jāmeklē jelkādu jēgu. Good night!

0 2 atbildēt

idejōc

0 2 atbildēt

bļe, negribas jau piekrist tam cimdu sūkātājam, bet Artūri valda :D

0 2 atbildēt

Besī laukā!

0 2 atbildēt

bļāāāāāāģ :/

0 3 atbildēt

es zināju, ka Henrijs ir vainīgs, zināju ;((( Kas te par klusumu, joptvaju?

1 4 atbildēt

vai, šodien nu gan agri esmu augšā :D

0 3 atbildēt

mana mugura deg. 

0 3 atbildēt

ah, man ar būs japamaina avs. 

jāpameklē. kkur. nujā.

0 3 atbildēt