local-stats-pixel fb-conv-api

Kurš izslēdza gaismu?88

863 12

Kā jau katru gadu, uz jautājumu: "kur svinēsi pasaules galu?" mēs gurdi atmetam ar roku un nosakam: "Ko tur stresot, vēl jau tālu" un tad pēkšņi attopamies - opā! Līdz oficiālajam pasaules galam ir atlikušas nedaudz vairāk nekā četras dienas. Tie, kas vēl nav paspējuši paņemt sms kredītu vai kādu lielāku naudas žūksni bankā, ir pēdējais laiks to izdarīt. ;)

Daudzi jautās, cikos tad īsti būs pasaules gals? Zinātnieki uzskata, ka - dažādi tulkojumi, šos pareģojumus sasaista ar astronomisko parādību sēriju, kuri notiks 2012. gadā. Pirmo reiz 26 tūkstošu gadu laikā ziemas saule atradīsies vienā līnijā ar Piena ceļa centru. Pēc viņu domām tas nozīmē ka enerģijas plūsma, kura parasti iet uz zemi no Piena ceļa centra noteikti tiks izjaukta un tas notiks 21.12.2012. gadā 11:11 vakarā pēc vienotā pasaules laika.

Arī spokos tusiņi un ballītes! Tematiski, bez liekas greznības, ieturētā stilā dižojas apokalipses aizmugurējā plāna ainiņas. Skaitītājs norāda precīzu laiku līdz pasaules galam, bet rakstu seifus priecē divas unikālas medaļas - viena par vienkāršiem, bet otra par oriģinālrakstiem.

Bet tagad gatavojamies tusiņam! :)

863 12 88 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 88

0/2000
i21 avatarsi21

jacky totāli izgāzies ar savu pasaules galu

0 0 atbildēt

Es izslēdzu. emotion

0 0 atbildēt
0 0 atbildēt

...nopietni? Nav brīnums, ka satistiski Latvijā ir visvairāk cilvēku, kas tic pasaules galam. Besī šitie 'viena tante teica' pasaules gali...

1 4 atbildēt

vnk skatīšos twiligtu-sākot no pirmās daļASemotion emotion:yey">http://www.spoki.lv/tiniemplus/twilight/608421emotionemotion:yey:

0 26 atbildēt
« 1  2  3  4 »