local-stats-pixel fb-conv-api

Seth MacFarlane3

58 10

Viens no pēdējo gadu veiksmīgākajiem komiķiem, aktieriem, režisoriem un producentiem vienā personā, ir Sets Makferlains (Seth MacFarlane) – cilvēks, kurš radīja Family Guy, the Cleveland show, American Dad! un daudzus citus populārus animācijas seriālus. Pēdējais gara darbs no Seta puses, ir arī Latvijā rādītā kinofilma Teds, kurā stāsts ir par jaunu vīrieti, viņa draudzeni un runājošu lāci. Makferlains ir nopelnījis divas prestižās Emmybalvas kā arī vairākas citas nominācijas, tajā skaitā arī Grammy balvai, turklāt ir oficiāli paziņots, ka Sets Makferlains vadīs Oskara balvu pasniegšanu, kura notiks nākošā gada 24. februārī.

Aktivitātes

Līdztekus savam maizes darbam, Sets Makferlains aktīvi iesaistās geju tiesību aizsardzībā, aktīvi ziedo dažādām organizācijām un iestājas par marihuānas legalizēšanu. Nesen tika oficiāli paziņots, ka viņš vadīs Amerikas Kinoakadēmijas gadskārtējo Oskara balvu pasniegšanu, kas ir ļoti liels gods ne vien aktieru aprindās, bet jebkuram, kurš ir saistīts ar šovbiznesu. Paralēli animatora darbam, Sets mēdz piedalīties dažādu filmu veidošanā, kurā labprāt iesaista arī savus kolēģus, tā, piemēram filmā Teds, viena no galvenajām lomām tika piešķirta šarmantajai Milai Kunis, kura strādā ar Makferlainu pie Family guy sērijām.

Karjeras sākums

Pēc koledžas beigšanas Sets tika pieņemts darbā Hanna – Barbera Cartoons studijā, kuri ir pazīstami arī kāFlintstonu un lača Jogija radītāji. Šajā laikā strādāja kā rakstnieks tādiem populāriem animācijas seriāliem kāDekstera laboratorija, Es esmu Zebiekste, Govs un Cālis un Džonijs Bravo, kā arī strādāja kā animātors multiplikācijas filmu kanālā Cartoon Network. Sets Makferlains ir sadarbojies ar Volta Disneju studiju. Pēc darba šajā studijā, Sets pievērsās populārā animācijas seriāla Family guy veidošanai.

Mūziķu karjera

Iespējams daudzi nemaz nezina, ka Sets ir labs pianists un dziedātājs, kurš savas vokālās dotības ir trenējis pie tādām zvaigznēm kā Frenks Sinatra un Barbra Strēzande. Jāteic, ka šī skola ir bijusi ļoti veiksmīga, jo vokālās dotības ir viens no Seta pamatdarbiem ikdienā ierunājot dažādus animācijas tēlus. 2011.gadā tika izdots viņa pirmais mūzikas albūms, par kura panākumiem var spriest pēc tā, ka tas tika nominēts prestižajai Grammy mūzikas balvai.

www.patv.lv

Raksts http://www.spoki.lv/slavenibas/Kristena-Stjuarte/604541



58 10 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://patv.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Tātad viņa normālā balss ir Brians no famiy guy :D

3 0 atbildēt
Oskaru balva pasniegshanu noteikti skatiishos! Uzzinaat ka pats Sets vadiis ir superiigi! Cerams, ka izspeles kaadu savu balsu joku, takaa Grammy bija...
1 0 atbildēt

"daudzus citus populārus animācijas seriālus"

Piemēram? Man šķiet, ka visi jau nosaukti! emotion

0 0 atbildēt