local-stats-pixel fb-conv-api

Kristena Stjuarte11

58 30

Kad grāmatu plauktos parādījās Stefānijas Meijeressāga Krēsla, cilvēki juka prātā, naktīm negulēja un aizrautīgi tvēra katru burtu lapaspusēs, lai tikai uzzinātu kā šī vampīru sāga turpināsies. Nepagāja ne ilgs laiks, kad faniem tika piedāvātas arī šī ekranizācija vairākās daļās. Galvenās lomās filmās atveido Kristena Stjuarte un Roberts Patinsons. Kristenai šī nebija pirmā loma, taču viennozīmīgi viņa ar šī tēla atveidošanu ieguva atpazīstamību visā pasaulē. Kad uz ekrāniem parādījās pirmā sāgas filma viņa bija tikai 18 gadus veca, taču televīzijas un kino dzīve nav viņai sveša, jo šis darbs ir izplatīts viņas ģimenē.

Krēsla

Viņas atveidotā Bella Svāna ir viens no galvenajiem tēliem visās vampīru sāgas daļās. Kristenas tēlojums tiek vērtēts ļoti dažādi – gan pozitīvi, gan ne tik, nereti pieminot to, ka viņas tēlojums ir pārāk kokains un bez emocijām, kas šāda veida tēlam ir nepiemērots. Lai vai kā, pēc pirmās filmas iznākšanas un kritikas, veidotāji Bellas atveidotāju nenomainīja. Kad 2011. gadā iznāca sāgas trešā filma, tās ienākumi pirmajā nedēļā sasniedza teju 284 miljonus ASV dolāru. Atliek cerēt, ka tikko iznākušais iepriekšējās daļas turpinājums būs tik pat veiksmīgs.

Kristena Stjuarte ir kopumā tikusi nominēta 54 reizes dažādām balvām no kurām ieguvusi 25. Lielākā daļa nomināciju ir bijušas par dalību tieši vampīru sāgas filmās, turklāt par veikumu pēdējā filmā, ir saņēmusi arī nomināciju kā sliktākā aktrise, sliktākais ekrāna pāris un sliktākais kolektīvs kopā ar visu uzņemšanas grupu,Zelta Avenes balvu nominācijā

Sākums

Stjuarte neesot nekad domājusi, ka kļūs par aktrisi, jo tuvāks likās darbs ar scenāriju veidošanu un režiju. Viņa pirmo reizi kā aktrise ar potenciālu tika pamanīta astoņu gadu vecumā skolas Ziemassvētku ludziņā. Daudzus gadus viņai bija tikai nelielas lomas, arī epizodiskas un bez teksta. Pēc darba filmā Panic room, kurā strādāja kopā ar Džudiju Fosteri un atveidoja viņas ar diabētu slimo meitu, Kristena Stjuarte tika nominēta Jauno aktieru balvai. Viņa galvenokārt piedalās dažādās piedzīvojumu un drāmas filmās.

www.patv.lv

Raksts http://www.spoki.lv/slavenibas/Carlijs-Sins/604794

58 30 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://patv.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Ja skatās Krēslu atpakaļgaitā,tad tas ir stāsts par vampīru pāri,kurā vampīrs pārvērš vampīrieni par cilvēku un pamazām viņu jūtas izgaist.

13 0 atbildēt

Nu jā"Bella Svāna'' varbūt pielabo savu pareizrakstību?!

3 0 atbildēt

Izskatās it  kā viņai mēnešreizes visu filmēšanas laiku būtu bijušas.-Tik kokainu seju tikai Stalonem esmu redzējis.emotion

3 2 atbildēt

Fui cik briesmīgi safotošopēta bilde. Nez kas tur vispār palicis pāri no oriģinālās fotogrāfijas.

1 0 atbildēt

:D

0 0 atbildēt

būs besellers!

0 0 atbildēt

Izaballa Mērija Svona - Iesauka ir Bella

0 0 atbildēt

Piektā daļa vislabākā no visām.. PIE VELNA PĀRĒJĀS ČETRAS!!!

1 3 atbildēt

Es te tikai tā, ieskrēju ielikt mīnusu.

neņem ļaunā ;)

1 3 atbildēt