local-stats-pixel fb-conv-api

Selēna pamet Bīberu!!!170

1811 75

Džastina Bībera 8mēnešus ilgās attiecības ar Selēnu Gomezu nu ir beigušās sakarā ar apsūdzību pret Džastinu, kur Marija Jetera apgalvo,ka viņai no Bībera ir bērns, ar šādu paziņojumu klajā nāca kādi amerikas mediji aptaujājot cilvēkus kuri cieši saistīti ar Džastina darbībām...Lūk ko spēj paveikt viens cilvēks- izjaukt kāda cita attiecības, vēsta mediji,lai gan nav zināms 100%taisnība,ka tā ir patiesība,jo attiecīgi citi aizstāvošie avoti vēsta pretējo tādējādi nesatracinot Bīberu...



1811 75 170 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 170

0/2000

abloms petrovič

1 0 atbildēt

Tā ir ka nevar noturēties. emotion

1 0 atbildēt

Izklauās, ka meiča ar mēklēja tik iemeslu, lai pamestu to Džastinu...normāli jau pie pirmajām baumām neviens tik izmisīgi nebēg. Ka tik tās attiecības nav bijis viens milzīgs PR, lai meitene kļūtu slavenāka...

2 1 atbildēt

That ALL is such a bullshit .. pilnigi jau cmon emotion

1 0 atbildēt

selēna, viņa nav normāla! viņa nav pārliecīnājusies par patiesību un viņu pamet.

nēesmu džastina fane bet man ir žēl viņa. un arī tas ka viņu ir pametusi meiteni kuru viņš patiešām mīlēja

2 1 atbildēt

Taču tas ir nepatiesi un viņi neizšķīrās,lēticīgie cilvēki..

1 0 atbildēt

tas viss ir tikai tam lai iegutu slavu....

1 0 atbildēt

Selenai vnk bija vajadzīgs iemesls,lai pamestu viņu.

1 0 atbildēt

wtf :D:D justinam ir bērns no marijas ?:D:D:D vai otrādāk?

2 1 atbildēt

bībers fuj (puke)

2 1 atbildēt

Vai viņus vienkārši nevar likt mierā? Citi šīs lietas skandina intenetā, jo atkal vēlas intrigas kaut vai to netazīst ,bet domā iekšēji . (neapzināti)  Piemēram man irpilnīgi vienalga par viņiem un viņu atiecībām.Kādam tikai vajag padzirdēt , lai atkal būtu jāiesaistās ne pa tēmu un jāpublicē to pa visu internetu.Kā arī tas var notikt  ar jebkuru cilvēku. Tik pat labi es varētu atrast kādu nepazīstamu cilvēku internetā un izsekot viņu, redzēt vai viņm/ viņai būs draugs/ draudzene u.t.t  Vienkārši šādas intrigu lietas es neatbalstu. ( Neliku ne plusu ne mīnusu)

1 0 atbildēt

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Raksta par to ka dzhastinam bus berns bija 100 un 1 komentar par to ka vinju pametis gomeza.UN TA ARII NOTIKA.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

es nevaru pelpot

3 2 atbildēt

Protams ir jauki ko sensacionālu uzrakstīt, bet tomēr vajag pārbaudīt vai tas uzrakstītais, par ko esi atbildīgs, ir kaut nedaudz patiess!  

So false!

And…breathe!

A source close to the Biebs confirms to E! News that the split never happened and that Justin and Selena are as close as ever and very much a loved-up unit. Phew!

So how'd this horrid rumor get started, anyway? Well, belieb it or not (we had to), it's all down to those blasted Internets!

The rumor has been tracked back to a fairly foul-mouthed YouTube video posted last Friday and since viewed more than 700,000 times in which the poster, a gentleman going by the trust-inducing name of TimothyDeLaGhetto2, first proffered the story that Gomez had caught her man sending flirty texts to his ex-girlfriend and former tour opening act Jasmine Villegas.

That indiscretion, apparently, was enough for Gomez to call off the greatest romance teendom's seen since Britney and that other Justin first made the rounds.

MORE: Time Warp! Check out Selena in her first film role!

Adding to the reports was a cryptic tweet Justin sent out over the weekend, when reports of a split were at their most fervent, reading, "what makes you so beautiful is that you dont know how beautiful you are…to me."

It was taken by the Beliebers not so much as an admission of his guilt but as him trying to make it up to Selena.

Turns out, of course, that there was never anything to make up to her in the first place (and for all we know, he could just be testing out new lyrics, sharing a sentiment or just generally being a slightly sappy in-love teen).

And further proof if need be that the couple is still, well, a couple: on Saturday night, Bieber was back to his lovesick puppy ways, following Gomez around on tour, and was spotted backstage at her show in Boca Raton, Fla. Wearing her tour T-shirt, no less.

Like the good (not ex) boyfriend that he is. As for now, a source tells E! News that Justin is currently in Los Angeles recording his new album.

Read more: http://uk.eonline.com/news/true_false_did_justin_bieber_selena/255762#ixzz1cpYJynQt
3 2 atbildēt

:D labākais ir tas, ka visi šo rakstu uztver nopietni.

1 0 atbildēt

Pilniigi piekriitu autoram, ka tas ir feiks.... Reklaamas triks  - tiesi tas pats, kad atklaajaas, ka Lady Gagai apaksaa ir piiiiiiiii.....................

1 0 atbildēt

Bīberu neklausos, bet domāju, ka vinam fanes ir pietiekami. kpc gan lai viņš izvēlētos to zoodārza iemītnieku?

1 0 atbildēt

OO MAI GOŠ! 

Es neticu ka Džastins varētu salaist ar tādu purnu, kautvai es ienīstu Džastinu, šobrīd man pat viņa ir žēl un Selenas vel vairāk žēl!

1 0 atbildēt

Ew a tai marijai pedofīliju nevar piesiet emotion

1 0 atbildēt

Ja tā izrādītos patiesība... iedomājieties kāda filam sanāktu no stāsta par to kā viņš ar to Mariju salaida Noteikti pārspētu Paģiras

1 0 atbildēt

ev, bet tas jau nozīmē, ka selena tagad ir  brīva, hmm :D

1 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »