local-stats-pixel fb-conv-api

Musiqq netika Eirovīzijā84

208 40

Latvija netika Eirovīzijas finālā! :(

Bet es domāju ka Musiqq darija ko varēja, viņi bija vnk lieliski :)

http://www.apollo.lv/portal/fun/articles/237866

208 40 84 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 84

0/2000

pluss par to ka netikaemotion

6 3 atbildēt

visiem besii kaadi aaksti vini ir, tpc ari netika

4 1 atbildēt

Zinot, ka eirovīzija ir popmūzikas festivāls un mūsdienu popmūzika tā pamatīgi smird - viņi tiešām ne ar ko no citiem neatšķirās... pfff...

6 3 atbildēt

Ne tikai eiropa nesaprata. Es ar nesapratu. Kāds vēl vispār domāja, ka viņi kaut kur tiks? Varat mani nolikt, bet tur nekas labs nebij gaidāms.

8 5 atbildēt

Atkal mūsu bālēliņi nepadomā par šovu un mēs bijām praktiski vienīgie, kuriem nebija projekcijas skaistās aiz muguras. Domāju tas nospēlēja lielu lomu šodien.(vakar)

3 1 atbildēt

Suda draztie tiesneshi pie vainas kkads aunu bars!

6 4 atbildēt

palasiet ypoutube komentārus. ļoti daudzi ir pārsteigti :D viņu problēma bija tā, ka viņi īpaši ne ar ko neizcēlās. diemžēl eirovīzijā tas ir liels mīnuss

2 0 atbildēt

Ļaujiet tik vēl sīkajām fanēm balsot par Eirovīzijas dziesmu. Agrāk vismaz tikai saprātīgi cilvēki zvanīja un balsoja pa parasto telefonu par sakarīgām dziesmām. Tagad kaut kādu sviestu iebalsoja un gaidīja rezultātu. Es jau nu ieteiktu visām sīcēm atņemt telefonus uz Latvijas Eirovīzijas dziesmas balsojumu.

9 7 atbildēt

Puiši bija malači. Man pie vienas vietas sūda Eiropa. Lai klausās savus Balkānus un kaifo. Musiqq tikai ieguva - plašas masas redzēja. Tas ir galvenais. Labāk tā, nekā uzvara tajā balagānā un lieki tēriņi to vedot uz šejieni. Puiši ir tikai ieguvuši (lieki teikt, ka Balceris nodziedāja lieliski un Marats tāpat!).

Turēšu īkšķus par Blue, bet varu derēt, ka Briti neuzvarēs. Viņus arī kaut ka neatzīst...

2 0 atbildēt

Ja Musiqq uzstātos pirmajā pusfinālā, tad, manuprāt, pilnīgi noteikti tiktu finālā. Pirmais pusfināls bija daudz vājāks, tāpēc bija vieglāk tikt finālā ar daudzmaz jēdzīgu, bet ne ar ko īpašu dziesmu. Tagad tiem, kas finālā tika no otrā pusfināla ir daudz lielākas izredzes uzvarēt, jo ir jāsacenšas ar izpildītājiem no 1. pusfināla, kas ir mazāk spējīgi  nekā daži izpildītāji no 2. pusfināla, kuri nav finālā.

2 0 atbildēt

Nu, bet dziesma bija pa pirmo! Kā jau parasti finālā tika tās valstis, kurām bija vairāk kaimiņvalstu. Vajadzētu ieviest tīri tikai žūrijas balsojumu, bet tik un tā žūriju nopirks bagātākās valstis, vai arī eirovīzija netiks pie normāla bablo!  

2 0 atbildēt

neskatīšos Eirovīziju. :D es biju šokā, ka tik tizlas dziesmas pārspēja mūsējo. :D

2 0 atbildēt

Nezinu ko tad lai sūta ja pat šis nevienam nepatika, ta moš nepiedalāmies nākamgad vispār

2 1 atbildēt

Lūdzu nesauciet tos Īrijas ākstus par pankiem.

1 0 atbildēt

Palasot šos komentārus, es brīnos... Vai tiešām mūsdienu jaunatni interesē tādi bazāri, kur gandrīz neviena dziesma nav puslīdz normāla? Neviens no tiem uzvarētājiem nekur nav ticis...

1 0 atbildēt

Nu, mani Musiqq neimponē, bet ir citi iemesli,kāpēc veru muti vaļā. Noskatījos šorīt apollo video un secināju,ka citas reizies,kad nu sanācis konkreto dziesmu dzirdēt, viņi vnk nodziedāja  labāk.

1 0 atbildēt

nekas ka netika.taapat uzskatu ka aizsuutiijaam labaakos:) par aishu gan man bija kauns.

1 0 atbildēt

Viss tur uzpirkts.!

1 0 atbildēt

Pēdejos gados no krēsla tiem dziedātājiem kaut kā nepatīk piecelties...

0 0 atbildēt

Vajadzeeja Raimondu Paulu.

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »