local-stats-pixel fb-conv-api

Pašgatavota kūka- Meteorīts.35

195 14

Šodien nākot mājās, tā vien domāju, ka šodien gribu izdarīt vismaz Kaut Ko! Izrādās, ka izdarīju- uztaisīju gardu saldo!

Šo ātro kūku sauc Meteorīts. PRIEKĀ! :)

Tātad, šī saldā recepti uzraku vienā (spēļu) fanu peidžā, precīzāk, linku uz to.

http://www.receptes.lv/receptes/atra-kuka-meteorits-3-min/

Sastāvdaļas šim brīnumam:

1 ola

4 ēdam k. piena

3 ēdam k. eļļa

2 ēdam k. kakao

2 ēdam k. cukura

4 ēdam k. miltu

1 tējkarote cepamā pulvera

Tākā mana mamma neizmanto tādu brīnumu kā Cepamais pulveris, es izmantoju sodu. Es tieši 1 tējkaroti sodas, bez kaudzītes.

Vēl es pieminēšu, ka man, iespējams dēļ kvalitatīvā kakao, bija nedaudz pa rūgtu, tādēļ pievienoju vēl 1 ēdamkaroti cukura.

Tākā arī man nebija pieejama mikrene, es to brīnumu taisīju cepeškrāsnī. Liku 180 grādus, un pirms pašas likšanas iekšā saprotams uzsildīju to.

Starpcitu, ieteiktu ja ne pirmajai reizei, tad nākamajām, apbruņoties ar putukrējuvu vai kādiem citiem dekoriem, jo diemžēl uzskatīs to kā fekāliju, dēļ krāsas.

Lūk, ieliku bildes kā man sanāk no sākuma līdz beigām. Pie bildēm apraksts, kas notiek, kas notika u.tml.

195 14 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

būs šitais sākās taisīt roltonu vietā.

0 0 atbildēt

Izskatās pēc sūdiem un tas nemaz neliekas garšīgi.Vai tad tiešam izdoma nestrādā kaut vai tik daudz,lai uzpūstu virsū kādu putukrējumu,glazūru vai kaut vai kkāa skaidiņas?? da jebko,lai neizksatās pēc groziņā iedirstas čupas. Paldies 

4 6 atbildēt

atbildot uz nika komentāru " a viņam iekšā jābūt šķidram vai ar... " Manuprāt ir super ir ja tāds mūksts, vēl ne īsti izcepies, bet nav īsti tā mīklas masa, tad ir kā ar pildījumu! Jo ja izcepj tā ka vidū ir 'izcepies' tad viss garšo kā maize...

0 2 atbildēt