Piešaujam klāt nedaudz miltuūdeni un gatavs.
Gatavi makaroni.
Piešaujam klāt nedaudz miltuūdeni un gatavs.
Gatavi makaroni.
Vai to miltūdeni labāk nepielikt pirms krējuma. Ja miltus neizkarsē, mērce būs ar miltu garšu.
izskatās ļoti garšīgi!
bet ko, tavuprāt, vajadzētu citu darīt ar tām tagliatelles ligzdiņām? :D tās taču tāpat izjūk, kad izvāra :D
blinj, izskatas dargie makaroni.. es parastos tadus nez kapec sava maxima redzejis neesmu... un nez kapec man tikai tagad pieleca, ka ketcupu var likt klat lai pagatavotu meerci..
šitais vismaz normālu alu dzer, pārējos rakstos redzu, ka dzer to kas veikalā lēts - Cēsu Light
blad tā vecāsmātes panna čuguna!
trekna maltā gaļa, noslīcināta eļļā un pārlieta ar vistreknāko saldo krējumu...
un tad brīnās, ka kauns kreklu novilkt pludmalē.
Nu lab, daudziem nav kauns, bet faking vajadzētu!