Cepam, līdz pupas paliek brūnas. Cik brūnas gribam, attiecīgi, tik ilgi arī cepam.
Pievienojam sieru un vienmērīgi samaisam. Pēc siera pievienošanas nevajadzētu pārāk ilgi turpināt cept, jo siers paliks ciets un gumijots.
Cepam, līdz pupas paliek brūnas. Cik brūnas gribam, attiecīgi, tik ilgi arī cepam.
Pievienojam sieru un vienmērīgi samaisam. Pēc siera pievienošanas nevajadzētu pārāk ilgi turpināt cept, jo siers paliks ciets un gumijots.
Apmēram šādi. Tomēr, tas jau atkal pēc gaumes, noteikti kādam garšos arī staipīgā versija. :D
Piegriežam kaut ko zaļu. Der arī sarkans vai dzeltens, whatever.
Porcijai ar mēru uzpilinam "Maggi Würze", ja tāda ir. Mūsu tēvzemē laikam gan iegādāties šo nebūs īsti iespejams, bet varbūt kādam būs nobeidzināts.
Un vuola! Dinner's served.
Jocīgakais tas, ka pats dzeru klāt kefīru, bet sieviete alu. :D
Have a nice meal friends!
Meitene viņa vairs nav un precējies vēl neesmu, sorry vecīt. Ja Tev no ta paliks labāk - sauc par jaunu sievieti, lol'd. :)
Prasti skanētu, ja mani nosauktu par veceni! :D Bet tagad vismaz sapratu Tavu domu ;)
Kas gan tur pa lol`d? :P viss kārtībā. :D
Un jā, bija ļoti, ļoti garšīgi. Vienīgais tiešām- sieru nevajag ilgi cepināt. :D
Principā kamēr paliek mīkstas. Var jau arī tādas puszaļas, atkarībā cik kraukšķīgas beigās gribās. :)