Liekam pa virsu sacepto masu.
Un daudz siera :) metam cepeškrāsnī uz 180 grādiem iekšā kamēr sieriņš pakūst :)
Liekam pa virsu sacepto masu.
Un daudz siera :) metam cepeškrāsnī uz 180 grādiem iekšā kamēr sieriņš pakūst :)
Es tevi ieniistu ;D
Portugaalee pelmenji ir retums tpc man buus jaapaliek ar garu degunu ;D
Lieku lielu plusu tev !!! Malacis!
Man patīk tur augšā rakstītiais-kkas vienkārš..Pss es pat uzcept pelmeņus neauzskatu par vienkāršu lietu kur nu vēl kko tālāk!! ;DD
kurš tad nemāk pelmeņus pagatavot ? :D ko vēl ne tas izskatās ļoti garšīgāk :D
Lai pelmeņi tik traki nesadegtu uz pannas vajag padaudz eļļas un arī ūdeni, lai pelmeņi iegrimtu vismaz līdz pusei. kad ūdens būs izvārijies, pelmeņi būs piebrieduši nedaudz un tad sāks cepties eļļā, kas būs palikusi. Līdz ar to pelmeņi būs skaisti brūni un arī ne tik sakaltuši.
Pārāk sarežģīti priekš ceptiem pelmeniem , es domaju to pašu var izdarit ar ceptu Olu, ceptiem kartupeliem :)
Spokupavār?Es drīkstu uzbāzties tev ar vienu lūgumu? :D Nevari kādudien ielikt recepti mājās gatavotiem pelmeņiem?
Nafig tik daudz mīnusu? Tie no kaut kāda "fanu" pulciņa? Vai arī visiem pārāk grūti tikt aiz pirmās bildes?