Mērcīti smērē uz pirmās burgera kārtas.
Tad saber pa virsu sīpolus( pēc paša ieskatiem, es beru daudz).
Mērcīti smērē uz pirmās burgera kārtas.
Tad saber pa virsu sīpolus( pēc paša ieskatiem, es beru daudz).
Samet pa virsu ķīnas kāpostu
Otrajai kārtai daram tāpat,( man beidzās gurķi, bet ja kāds nebūtu apēdis, tad noteikti jāieliek arī tos).
Metam otrajai kārtai jau pāri izpakoto sieru.
Tagad gaļa būs pietiekami salipusi kopā lai mestu virsū uz pannas.
Pakojam ārā..
Nepatīk maltā gaļa. Bet paldies par mērcītes ideju. Izmēģināšu to uz saviem vistas filejas burgeriem :)
Bet varu atstāt arī vēl kaut ko. Iemet neapstrādātu (vai arī jau sagrieztu) maizīti mikroviļņu krāsī uz pāris min. Maizīte iegūs kraukšķīgumu, mīkstumu un smuku nokrāsu, kas liks tai vairāk atgādināt maizīti no reklāmas, un arī patīkamu garšu ;)
:D bet taisot pac tu zināsi kad tev neiedod burgeri kura nav iešpļauts vai kas cits riebigi izdarīts un + majās taisitais būs veselīgāks un garšos labāk jo kā nekā esi pac centies un taisijis :)
Izskataas jau dikti labi, buus jaapameegjinaa!!
P.S. Man patiik Tavi mati :D
maize gan ne tik garšīga kā maķītī, jo tā, ja nemaldos, uz kukurūzas pamata :p