local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunatnes Dziesmu un Deju svētki46

187 1

Vakardien vakarā bija nedaudz vairāk laika , tad nu paskatījos carlaižu mēģinājumu jeb ģenerālmēģinājumu pirms īstā ģenerālmēģinājuma :D nu jā nedaudz arī pafočēju.. dažas bildes arī pa dienu uzņemtas...

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3  4  5 »
187 1 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 46

0/2000

Izskatās baigi forši.no augšas

0 0 atbildēt

atbildot uz tas taa komentāru " Tie, kas grib chillot tur nepiedalaas! Nu eed... " kāda dziesmu svētki ir balva? balva būt šestokam? pelnīt naudu dūžiem? šie dziesmu svētki ir tikai komercionāls pasākums, nevis tāds, kas bija 20. gs.

2 2 atbildēt

Es piedalījos vienu reizi un Dziesmu svētki bija šausmīgākais, kas ar mani jeb kad ir noticis. Uz mums visu laiku kliedza un skolotāja tā sapsihojās, ka sāka mūs žņaugt. o_o :D

3 3 atbildēt

a viniem karsti nav? :D

0 0 atbildēt
dea avatarsdea

Dievinu dziesmu un deju svētkus. Superīga tradīcija :)

0 1 atbildēt

Neinterese tas pasākums. Bet,ja citiem patīk-lūdzu. ;)

1 2 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " Jā, sevi atradu!!! Cik labi, ka kāds ieliek b... " esmu piedalījies, bet atmosfēra ir debīla, kad horiogrāfi dirš virsu par to, ka kkas nopiš kko. kas tur patriotisks? ziņas kaut kad skaties? sīkie aprijušies valkājas, izskaidro patriotiskumu, man pie dirsas, ka daži nedzer, bet karapulks ir tik stiprs, cik ir vājākais kareivjis, so ja tur ir kaut kādi dzērāji, tad visu fonu sabojā. labāk būtu kārtīgi izvēlējušies cilvēkus, kas tiešām ir patriotiski un ja šis pasākums ir tik patriotisks, kāpēc man jāmaksā par ieeju?    

0 2 atbildēt

mani ja tā pa īstam tas neinterese, iedomājaties cik daudz naudas ir izmest uz šo un visi apkārt tikai tralina , kā krīze! :D nav normali...bet nu ja jau patīk , man tas netraucee.

0 2 atbildēt

Nezinu- viss tas pats kas citus gadus,nekā orģināla

4 6 atbildēt

Es uz kko tādu neparakstītos! Lai Rīgā TĀDĀ karstumā dejotu tajos tautastērpos! Man tas vienkārši liekas stulbi.

1 4 atbildēt

jauniešu nodzeršanās festivāls un that's all.

4 7 atbildēt

Nabagi emotion vinem tagad jamokas katru dienu,kamer parejie var izbaudit vasaru

0 4 atbildēt

atbildot uz Tas+taa. komentāru " Pati pagaajushajos piedaliijos. Nodzeraas tik... " da nu tās fiziskās mocībās, celties 6, lai brauktu uz kkādu mēģinājumu, nahuj, 2. reizi negribētos būt muļķa lomā, kur tevi nedēļu komandē, utt. jūtos ērti pie sava datora un ēdot burgerus. nejau pamuļķi nodzērās, bet tādi, kam ir zb, kas grib čillot, nevaru iebraukt, kāpēc vispār vajadzīgi kkādi svētki priekš 2. klases, lai pieaug, tad arī dancā,  manuprāt muļķīgi naudu ieguldīt, labāk varēja būt tikai pieaugušajiem.  

2 8 atbildēt