local-stats-pixel fb-conv-api

Vai tev bieži zvana poltergeisti?122

1019 23

Gribēju uztaisīt mazu rakstiņu par poltergrisiem nu tad enjoyy..

Daudziem no mums ir pazīstama šāda sajūta: pilnīgi droši liekas, ka mobilais kabatā zvana vai vibrē. Tad mēs ķeram pēc tā, un izrādās, ka tālrunis ir mēmāks par zivi. Nav bijis ne zvans, ne SMS. Šo psiholoģisko fenomenu pētījusi Vācijas IT nozaru apvienība BITKOM, un iegūti visai interesanti dati.

Izrādās, ka "spoku zvani" ir ļoti plaši izplatīta parādība - 31 procents no visiem aptaujātajiem ir saskārušies ar šo parādību. "Daži cilvēki iet savu fantāziju pavadā, īpaši, ja gaida zvanu, vai cer uz to," tā BITKOM šefs Augusts Vilhelms Šērs.

Visvairāk uz "spoku zvaniem" uzķeras jaunatne. Vecuma grupā 14-29 gadi katrs otrais (49%) ir ar to saskāries. Toties pensionārus apmānīt ir daudz grūtāk - pēc 65 gadiem tikai katrs piektais (19%) saskāries ar māņu zvaniem.

Vēl būtu interesanti uzzināt, ka katrs trešais tālruņa lietotājs jūtas neomulīgi vai jocīgi, ja kādu dienu nav bijis neviena tālruņa zvana/SMS, vai arī to ir bijis ievērojami mazāk.

Bet ko darīt tiem, kam bieži zvana poltergeisti un citādi mošķi? BITKOM iesaka izvēlēties oriģinālas zvana melodijas, kuru nav citiem. Un pērkot jaunu tālruni, izvēlēties tādu, kam ir pamatīgs vibrozvans - ja kāds zvanīs, tad drebēs ne pa jokam!

1019 23 122 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 122

0/2000

man ir brinišķīgs izskaidrojums šai lietai, jo esmu pieķērusi, ka man šī vibrēšanas sajūta kabatā ir arī tad, ja mobīlais atrodas citur. Cilvēks taču pierod pie tā, ka kabatā vibrē telefons, tajā vietā nervi tik bieži dabon izjust to vibrēšanu, ka to "iemācās"/"atcerās" un pēc tam ik pa laiciņam gļuka pēc atveido šo sajūtu, lai gan kabatā nekas patiesībā nevibrē.

 

 

tāpatās arī vnk pārbaudīšana vai kāds nezvana - tas ir vnk tik ļoti iestrādājies reflekss, it īpaši jaunajiem, ka to dara neatkarīgi no tā vai apjēdz ka skatās vai neapjēdz, ka skatās uz telefonu.

 

tas viss ir smadzeņu, nervu, ieradumu un refleksu gļuks.

0 0 atbildēt

ta man gadijas  ari,bet ari kadas 2 reizs nezinams num. zvanija ;((

0 0 atbildēt

man poltergeists zvana biežā nekā mutereemotion

0 0 atbildēt

Man tā bieži!!

0 0 atbildēt

Man ir 12, un man ta katru dienu ir . emotion

0 0 atbildēt

 

Vai tev bieži zvana poltergeisti? Nee es ar to pacanu caur nordas aabeci sazinos. emotion
0 0 atbildēt

tiko zvanija .. atzvanisu emotion

0 0 atbildēt

A ko man bija teikt, kad es 00.00 tīru zobus un zvana telefons - priekšā cipari bija +444. Paceļu klausuli, bet ''viņš'' nometa. Kā es nobijos emotion

0 0 atbildēt

japačel un japrasa, Kas ir, ko gribi ? :D

0 0 atbildēt

Sorī bet es nēsmu čalis emotion

0 0 atbildēt

Man zvana katru sekundi. Pat tad ja esmu viena mājās, man liekas, ka zvana. Un dažreiz ir arī kliedzieni...

0 0 atbildēt

zbis-īstenībā baisi.

0 0 atbildēt

Medicīniski  šāda lieta saucās pavisam vienkārši un arī vecumu intervāls praktiski sakrīt(15-30 gadi)- šizofrēnija...

1 3 atbildēt

Es kad biju maza man bija Motorolla telefons.Un vienu  dienu aizbraucu  pie draudzenēm.Un tad pēkšņi telefons sāka vibrēt domāju kpc mans mūzōns vairs neskan tikai vibrē?Pacēlu bija klusums un noliku.Tad atkal zvanīja es pacēlu un teicu ja vēl zvanīsi es izslēgšu telefonu.Un tad palika miersemotion

0 2 atbildēt

bļin tad jau man katru dienu šis zvana

0 5 atbildēt

oh,haha man tāpat ir^^

0 5 atbildēt

es esmu ar poltergeistiem sarunajusies 2 reizes uz tas man  uzdzena sermulus emotion

0 7 atbildēt

man ir ta gadijies. Sezu skola, sak telefons vibret. Paskatos nav neviens zvanijis, ekrans tumss

0 12 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »