local-stats-pixel fb-conv-api

Ko mēs sapņojam/murgojam?60

133 0

Gribu informēt, ka šis jau būs nedaudz labots raksts, 

es saku lielu paldies tiem spokiem, kuri bija atsaucīgi un pastāstīja kādus savus murgus iz dzīves, tākā atsaucība bija diezgan liela, tad vēl līdz 3dienai tiks vākti spoku murgi, un pēctam apkopoti-populārākie(ja ir kāds spoks, kurš nevēlas, lai pēc tam tiektu publicēts viņa vārds, norādīt iepriekš)

 

Atradu internetā dažas sarunas par to, ko katrs murgo, būtu interesanti palasīt, un padalīties, cik daudz no tā (vai ko līdzīgu) esat redzējuši jūs.

Murgs- ir cilvēka patoloģisks stāvoklis, kurā viņš pārņemts ar kādām idejām vai izjūtām, kas neatbilst realitātei. Šādā stāvoklī cilvēks neuztver nekādus saprātīgus argumentus vai pierādījumus, kas apgāž viņa apgalvojumus, un viņu nav iespējams pārliecināt par šo apgalvojumu nepamatotību.

Murgi ir cilvēka smadzeņu slimības simptoms, kuru raksturo domāšanas procesa traucējumi.

Nu ko, lai interesanta lasīšana.. :D


133 0 60 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 60

0/2000

4.man taa bijis.tikai sapnjoju ka eedu zuppu ar maizi un iekopdu rokaa..xD a mana draudzene biezi miegaapamaaju staigaa uiun reiz aigaaja uz sava vecaakaa braala istabu nolilka apeenes un iekaapa skapii un tad izkaapa un raadiij vinjam savu dibenu un gaaja guleet..xD

0 0 atbildēt

Sapnoju, ka sliikstu, ienirstu uudenii un nevaru iznirt, kaadus 2cm no uudens virsmas tas palika ciets un cauri tikt nevareeju. tad pamodos un sapratu, ka gulu uz veedera un censos iznirt cauri gultai.

0 0 atbildēt

2. :DDDD Kautkādas 10minūtes līdz asarām vienkārši! :D

0 0 atbildēt

:D es vairākas reizes esmu nosapņojis ka es esmu kautkādā pamestā mājā ar kautkādu tīģeri un draugiem :D

Bet tad mēs izklīstam un man sāk nāķt virsū tie skeleti un kad es skrienu es skrienu ļoti ļoti lēni es tā vienmēr sapņõs skrienu un daudzu citi arī un kad es izkļuvu no mājas pārējie bija pazuduši un tad tie skeleti nāca ārā un tur bija lidojoš griphons un es ar viņu arī ļoti lēni lidoju :D

0 0 atbildēt

loti interesants raksts.

0 2 atbildēt
« 1  2  3 »