local-stats-pixel fb-conv-api

Stāsts - Tas cits.4

56 0

Tas cits.

Otrā daļa - http://www.spoki.lv/literatura/Stasts-Tas-Cits-2/269668

Kas ir parasts cilvēks un drosminieks zem smilts krāsas formas? Mēs visi sākumā esam cilvēki. Mazi bērni ar savām lielajām fantāzijām, tad pusaudži ar problēmām un pieaugušie ar rūpēm pret citiem. Rūpēties par citiem, to dara visi, viņi rūpējas par sev tuviem cilvēkiem, bet cilvēks smilts krāsas formā? Par ko viņš rūpējas? Ieroču brāļiem un draugiem, valsti, tēvzemi un brīvību, kāpēc tik daudz? Jā, cilvēkam smilts krāsas formā ir ļoti daudz rūpju, bet tās rūpes viņiem uzspiež valdība, kāpēc viņš nevar būt parast cilvēks?

No sākuma es biju parasts zēns, ar ne īpaši labām zināšanām skolā. Stalts kā bērzs un stiprs kā ozols. Zila acu krāsa kā okeāna ūdens, kurš apskalo manu dzimteni, Havaju salas, brūns, mērens iedegums un divi tetovējumi. Pirmais bija pūķis, to man atļāva uzzīmēt manā 18. dzimšanas dienā, es to biju vēlējies jau sen, ļoti sen, un otrs M4A1 ierocis, bet par šo tetovējumu vēlāk pastāstīšu. Mazs deguns un īsi, melni mati. Ikdienā es valkāju cepuri, platmali, īsas bikses, t-kreklu un krosenes. Starp citu, platmali man uzdāvināja labākais draugs. Zinot drusku par mani un manu vēsturi jūs nezināt manu vārdu, mani sauc Ims un mans uzvārds ir Ambers. Kāpēc Ims, tāpēc ka manu vecvectēvu sauca tā, bet tagad viņš ir mūžīgi apglabāts ARIZONA kara kuģī, Perlharborā. Viņš bija ārsts, majors un ļoti labs pavārs. Atceros, kā viņa brālis stāstīja par vecā Ima pavāra prasmēm. Lielākā daļa kuģa apkalpes nevarēja sagaidīt, kad vecais Ims kaut ko sataisīs garšīgu.

Stāts nebūs par manu pusaudža gadu gājumu, tas vairāk balstīties uz manu tagadējo, sūro dzīvi. Tagad esmu Seržants Ims Ambers, dienēju ASV Sauszemes Kajnieku, ātrās reaģēšanas un aizsardzības nodaļā. Atrodos Irākā, bet dažreiz mani pārmet uz Afganistānu. Rakstu savu stāstu, kad ir brīvs laiks. Kāpēc es iestājos armijā? Par to vēlāk, tagad man jāskrien Majors Smits sauc, laikam kārtēja misijā jādodās.

Pirmās daļas beigas.

Daudziem šīs liksies kaut kas drausmīgs, bet es centīšos izfantazēt kaut ko interesantāku jums, tas ir pats sākums. Lūdzu savus mīnusus paturiet pie sevis un nesmukos komentārus arī.

Otrā daļa būs pēc kaut kāda laiciņa.

Seko MAN ja gribi lasīt šo stāstu, drāmu, sauc kā gribi - http://www.spoki.lv/profils/vi4aks .

Citi raksti - http://www.spoki.lv/profils/vi4aks .

56 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
oyo avatarsoyo

kad būs turpinājums?

4 0 atbildēt