local-stats-pixel fb-conv-api

Es fotogrāfēju.115

1087 21

Sveiki!

Šīs bildes ir tapušas 2011. gada nogalē, kurš man bija diezgan produktīvs fotogrāfiju ziņā un tāpēc piedāvāju Jums aplūkot manas bildes. Protams, esmu amatieris.

Bildes tika fotogrāfētas ar Canon 450D un Samsung Galaxy S2. Tika izmantots standarta kits 18-55mm un Tamron fish-eye objektīvs 10-17 mm.. :)

Ja gribi kritizēt bildes, tad arī lūdzu pamato savu kritiku, lai nākotnē varu uzlabot savas prasmes! :)

1087 21 115 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 115

0/2000

9. 10. Ventspils devenes ? 

0 0 atbildēt

riktīgs nice !

0 0 atbildēt

Divas bildes nav Salaspilī uzņemtas?Vai man tikai leikās?:D

0 0 atbildēt

Tu no Ventspils? Cik skatos, dažas bildes laikam no Ventspils puses.

0 0 atbildēt

Pats nodarbojos ar fotografēšanu , un varu pateikt , ka patīkami ir redzēt, ka spokos sēž tādi radoši cilvēki :) Bildes patiešam labas ^^

0 0 atbildēt

Es dzīvoju vienā no tām deviņstāvenēm!!  emotion  (Ventspils)

0 0 atbildēt

9 un 12! :)

0 0 atbildēt

visi ir tik ideāli, talants

1 1 atbildēt

9, 10 un 11 lieliskas

0 0 atbildēt

Labi fočēēēēēēēēē :)

0 0 atbildēt

waau! smuki

0 0 atbildēt

Man ļoti patika, malacis! Tā tik turpināt. + no manis

0 0 atbildēt

1. bilde- 180 grādi? tipa diaramma? ;)

0 0 atbildēt

man šķiet ka nav satura, izņemot 12. bildi tā man patika. + anyway

0 1 atbildēt

Dažs bildes labas, bet daļa ir vienkārši.. garlaicīga. Bet tas nāk tikai ar laiku. Saturs pēctam aizvien vairāk paliek interesantāks. No tehniskās puses, lielu kļūdu nav.

1 2 atbildēt

Kritika? Easy :)

1. Bildē redzama grīda, kur izliekumu rada objektīvs, rezultātā bildei nav satura, ja bilde grīdu veidojot tekstūr bildes fotografē tikai grīdu , ja gaiteni tad arī fotografē gaiteni, lai arī kā izskatās bilde, tai nav idejas.

2. Vienīgā pareizā lieta dotajā bilde ir tas, ka ēka ir uzņemta skatā uz ēkas stūri nevis tās fasādi vai sānu, viss pārējais ieskaitot ēkas novietojumu bildē, leņķi un apgaismojumu nav izvēlēts pareizi.

3. Kompozīcija, novietojums ir ievēroti, trūks apgaismojuma, kvalitātes un protams pareizi izvēlētā fotografēšanas režīma vai pareizāk sakot, kameras fotografēšanas iestātījumi, pirmā plāna piesārņojums.

4. Veidojot kluso dabu , pirmais, kas ir jāievēro, tā ir kompozīcija, kas savukārt arī šeit netiek ievērota, rezultātā bilde gāžas uz kreiso pusi.

5. Bilde neuztur ideju, pirmkārt nav pietiekošs apgaismojums, otrkārt nav ievērotas dabiskās paralēles, kas bildi padara šķību.

6. Pati bilde tika uzņemta no galīgi nepareiza leņķa, nav ievērotas paralēles, nepareizs diafragmas lietojums.

7. Nepareizi izvēlēts fotografēšanas leņķis un vieta, kas kopumā bojā bildi, apskatot nākošo es pieņemu, ka tāir tāpati ēka un tur ir vieta manevram, tas ir tik tākatram gadījumam.

8. Bildē ir ietverti vairāki objekti , kur savukārt nav saprotams, kur lai skatās , nevienu no bjektiem nav iespējams aplūkot pilnīgi, īsāk sakot kompozīcijas kļūmes, diafragmas iestātījumu neprecifitāte.

9. Apgaismoguja,kvalitātes trūkums , kā arī viennozīmīgi nepareiza fotografēšanas režīma izvēle.

10. Nav ieturētas dabiskās paralēles, kompozīcijas aplamība.

11. Nav ieturētas dabiskās paralēles, vismaz kompozīcija un perspektīva ir ievērotas, kvalitātes trūkumi, digitālās apstrādes neatbilstība.

12.  Atkarībā no idejas būs arī atkarīgas kļūdas, vispārēji, kompozīcijas neatbilstībā vispārējiem fotografēšanas likumiem, pirmā plāna neesamība.

13. Kompozīcijas trūkums kā tāds , dažreiz minimuma nepietiek, pirmā bilde kur tika ievērotas dabiskās paralelitātes.

14. Apgaismojuma un aizmugurējā fona trūkums.

15. Priekšplāna piesārnojums, fotografēšanas priekšmetu aplams izvietojums, nepiemēroti izvēlēts vakara/nakts laiks vai fotografēšanas režīms.

Bildes nav nekritizējamas vai grūti kritizējamas, vienīgais, kas tiešām ir patiess, tas ir tas, ka dotās fotogrāfijas var novietot saraksta augšējā daļā, ja tos salīdzināt ar pārējām, pieejamām šajā portālā fotogrāfijām.

11 12 atbildēt

Ē, hujņa. Labāk pievērsies kaut kam citam, jo fotogrāfēšana nav priekš tevis

2 8 atbildēt

KAS PA HUIŅĀM -

0 20 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »