local-stats-pixel fb-conv-api

Padomi jaunajiem spokiem. PACELTS!70

498 16

Nu tā, šeit būs daži mani padomi, kas ļaus tev izdzīvot skarbajā spoki.lv pasaulē, protams tie gan ir tikai mani novērojumi, bet es domāju, ka liela daļa atbildīs patiesībai. :)

Padoms Nr1: Tas, ka tu aprakstā pieliksi apmēram šādu tekstu "Šis ir mans pirmais raksts utt" skarbajai spoku publikai neko nenozīmē(vismaz lielākajai daļai) Dažs labs pat pamanīsies iemest mīnusu, lai zini, ka spokoties nav nemaz tik viegli. Āa u ja runājam par šādiem tekstiem: "Ja kkas nepatīk tad neskaties" un tādā garā, tad tādā veidā bieži vien var arī saķert kādu mīnusu(vismaz tā esmu novērojis)

Padoms Nr2: Ok, tu esi pievienojis savu pirmo rakstu, nu tad gan jau, ka gaidi arī kādu komentāru, taču pirmai komentārs, ko saņem ir no kāda lietotāja vārdā "Anonīms" un viņš raksta: Kas par huiņu? Neuztraucies, tādi kadri, katru dienu gadās, tie ir tie, kuri nav reģistrējušies un mētājas apkārt ar visādiem skaistiem vārdiem. Ieteiktu tādus kometārus vsp ignorēt. Jo domāju, ka tādiem cilvēkiem pat nav jēgas atbildēt.

Padoms Nr3: Parunāsim mazliet par valodu. Tātad, spoki ir samērā inteliģenti cilvēki, un, ja gribi, lai tevi ciena un neuzskata par kādu prastu izlecēju, ieteiktu neizmatot visu maķ pere maķ, tas tikai parāda to, ka normāli tu diskutēt nemāki, un savā ziņā, tavs oponents saprot, ka tevi viegli noliks uz lāpstiņām(virtuāli protams)
Tāpēc kašķēsimies ar prātu nevis ar to smadzeņu daļu, kas mums liek "bļeģoties"Kā nekā tādi vārdiņi jāatstāj tādām neparedzētām situācijām, kā, piemēram, tad, kad tevi kāds foršs trolejbusa,autobusa, vai auto vadītājs nošķaida no galvas līdz kājām.

Padoms Nr4: Ja tev patīk kāda viena izteikta lieta, nu par piemēru ņemsim pannas, tad neizrādi to ļoti izteikti, jo kā rāda pieredze spokiem ne visai patīk, ja kāds lietotājs taisa entos rakstus par vienu konkrētu tēmu. :)

Padoms Nr5: Šādi teksti arī nav diezko patīkami spoku acīs: Ja patīk ieliec + ja ne tad ej ..... , vienvārd sakot spokiem nepatīk diedelētāji, foršāk ir ierakstīt, kādu teikumu, labākajā gadījumā divus par konkrēto lietu, par ko tu veido rakstu. :) Turklāt bieži vien gadās, ka tu prasot plusu, vari saķert mīnusu, nu zini, gluži kā apgrieztā psiholoģija. :)

Nu un tas takā būtu galvenais, kas itkā būtu jāzin, ja gribi būt cienījams spoki.lv pilsonis.

Veiksmi ar spokošanos !!! :)

498 16 70 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 70

0/2000

Mans ieteikums: nerakstīt pie raksta "ja patīk, ieliec +", jo vismaz man uzreiz gribās ielikt mīnusu.

48 1 atbildēt

Skarba taute te, bet ko darīt?! :D

26 0 atbildēt

Jā, par valodu tiešām jātceras, jo arī esmu ievērojies krievus te ložņājam un Latvisksi sakot aprunā mūsu spocēnus, man tas nepatīk un man ļoti patika pēdējais teikums 3 padomā. :)

23 1 atbildēt

Izskatās, ka šo visu lasa jau pieredzējuši spoki, neviens jaunais neko nelasa xD

21 1 atbildēt

Tikko redzēju tieši rakstu, kurā bija šits teksts- ja patik ieliec +.. utt.. par spiti ieliku -, tik tiešām kretinē. :D

14 0 atbildēt

Man vel personigi besii aaraa,kad uztaisa raxtu un pieliek teikumu- "ja patiik,ieliec plusinju"  Peec tadas diikshanas izklausaas...

nu,wtf,mana izvele,likshu vai nelikshu!

13 0 atbildēt

...un noteikti jāpārliecinās vai tāds raksts jau nav bijis! Piemēram,izmantojot Google's pielāgoto spoki.lv meklēšanu - http://tinyurl.com/ycscet7

11 0 atbildēt

atbildot uz 51cn355 komentāru "Gribētu ieteikt jaunajiem rakstniekiem (lai gan... "  Es ,piemēram, vienmēr rakstu pati ,bet vienīgais bildes lieku 'ne savas' ;DD Tāpēc arī nelieku pie Oriģināltekstiem. :)

10 0 atbildēt

Gribētu ieteikt jaunajiem rakstniekiem (lai gan es pats vēl parasts ķirbis, nē bet bubulis),imho, censties mācīties pašiem rakstīt savus rakstus, nevis tupa lietot copypasta. 

11 1 atbildēt

Paldies autoram! emotion

10 0 atbildēt

vēl dahuja kas! :D bet nu tā īsumā PIEKRĪTU

10 0 atbildēt

atbildot uz 51cn355 komentāru " Gribētu ieteikt jaunajiem rakstniekiem (lai g... " Nu, tad spokos būtu ļoti maz rakstu. :) Bet nu doma, jau nav slikta. :)

9 0 atbildēt

Pilnīgi un galīgi piekrītu TukiTuki. Reāli man šī pašai ir kāda 2rādiena spokos ,bet jūtos tā kā jau nereāli ilgi te 'uzdarbotos' ;DD Pirmo reizi kad redzēju šādu tekstu : 'Ja patīk ieliec +++ ' man vnk. prasījās tā paņemt un ielikt - - - ;D :)  

8 0 atbildēt

atbildot uz Incis komentāru " Es personīgi uzksatu, ka jaunie spoki ir jātb... " Neviens nav perfekts, kritēriju saņem ikviens, lai nākamreiz nebūtu tādas kļūdas un par to atbalstīšanu, nu nezinu. Jānorūda jaunie spoki un liek labus rakstus :)

8 0 atbildēt

a vēl man besī,ka visi paceļ vecos rakstus,kas sen jau redzēti,ir jau interesanti tie raksti,bet man tas besī.vot tā!

8 1 atbildēt

atbildot uz yeah komentāru " Skarba taute te, bet ko darīt?! :D " Savā ziņā audzina raksturu(virtuālo) :)

7 0 atbildēt

prieks, ka savu pirmo (pagaidām arī vienīgo) rakstu ievietoju atbilstoši visiem padomiem. (:

patiesībā sanāca veiksmīgs raksts (sun)

padomi labi, piekrītu ;D

7 0 atbildēt

Es personīgi uzksatu, ka jaunie spoki ir jātbalsta :) Jo, ja viņi jau sākumā nesaņems labas atsauksmes, tad zudīs griba turpmāko rakstu publicēšanai :(  Tāpēc, kad viņi raxta, ka tas ir viņu pirmais raksts, tad ir jādod padomi vai ieteikumi, kas labotu viņu kļudas un palīdzētu turpmāko rakstu publicēšanā... Tāpēc es uzskatu, ka Padoms Nr.1 nav īsti pareizs... :/ Es zinu, ka mēs visi gribam šeit redzēt interesantus un aktuālus raxtus, tāpēc neļausim liegt to iespēju jauniņajiem (baidīties), jo varbūt tieši viņi atradīs kādu interesantu tēmu par ko uzrakstīt... Bet izlasot šo rakstu viņu gribēšana pāries :(

9 2 atbildēt

Es ari esmu jauninais. Gan sis raksts man noderes. :)

7 0 atbildēt

"Kā nekā tādi vārdiņi jāatstāj tādām neparedzētām situācijām, kā, piemēram, tad, kad tevi kāds foršs trolejbusa,autobusa, vai auto vadītājs nošķaida no galvas līdz kājām." <---- šis citāts, kā es nosmējos! bet par to lamāšanos pilnīgi Tev piekrītu, man ar riebj, ka dažreiz tie vārdi ir rakstīti pilnīgi bezsakarīgi .

6 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »