local-stats-pixel fb-conv-api

Padomi jaunajiem spokiem. PACELTS!70

498 16

Nu tā, šeit būs daži mani padomi, kas ļaus tev izdzīvot skarbajā spoki.lv pasaulē, protams tie gan ir tikai mani novērojumi, bet es domāju, ka liela daļa atbildīs patiesībai. :)

Padoms Nr1: Tas, ka tu aprakstā pieliksi apmēram šādu tekstu "Šis ir mans pirmais raksts utt" skarbajai spoku publikai neko nenozīmē(vismaz lielākajai daļai) Dažs labs pat pamanīsies iemest mīnusu, lai zini, ka spokoties nav nemaz tik viegli. Āa u ja runājam par šādiem tekstiem: "Ja kkas nepatīk tad neskaties" un tādā garā, tad tādā veidā bieži vien var arī saķert kādu mīnusu(vismaz tā esmu novērojis)

Padoms Nr2: Ok, tu esi pievienojis savu pirmo rakstu, nu tad gan jau, ka gaidi arī kādu komentāru, taču pirmai komentārs, ko saņem ir no kāda lietotāja vārdā "Anonīms" un viņš raksta: Kas par huiņu? Neuztraucies, tādi kadri, katru dienu gadās, tie ir tie, kuri nav reģistrējušies un mētājas apkārt ar visādiem skaistiem vārdiem. Ieteiktu tādus kometārus vsp ignorēt. Jo domāju, ka tādiem cilvēkiem pat nav jēgas atbildēt.

Padoms Nr3: Parunāsim mazliet par valodu. Tātad, spoki ir samērā inteliģenti cilvēki, un, ja gribi, lai tevi ciena un neuzskata par kādu prastu izlecēju, ieteiktu neizmatot visu maķ pere maķ, tas tikai parāda to, ka normāli tu diskutēt nemāki, un savā ziņā, tavs oponents saprot, ka tevi viegli noliks uz lāpstiņām(virtuāli protams)
Tāpēc kašķēsimies ar prātu nevis ar to smadzeņu daļu, kas mums liek "bļeģoties"Kā nekā tādi vārdiņi jāatstāj tādām neparedzētām situācijām, kā, piemēram, tad, kad tevi kāds foršs trolejbusa,autobusa, vai auto vadītājs nošķaida no galvas līdz kājām.

Padoms Nr4: Ja tev patīk kāda viena izteikta lieta, nu par piemēru ņemsim pannas, tad neizrādi to ļoti izteikti, jo kā rāda pieredze spokiem ne visai patīk, ja kāds lietotājs taisa entos rakstus par vienu konkrētu tēmu. :)

Padoms Nr5: Šādi teksti arī nav diezko patīkami spoku acīs: Ja patīk ieliec + ja ne tad ej ..... , vienvārd sakot spokiem nepatīk diedelētāji, foršāk ir ierakstīt, kādu teikumu, labākajā gadījumā divus par konkrēto lietu, par ko tu veido rakstu. :) Turklāt bieži vien gadās, ka tu prasot plusu, vari saķert mīnusu, nu zini, gluži kā apgrieztā psiholoģija. :)

Nu un tas takā būtu galvenais, kas itkā būtu jāzin, ja gribi būt cienījams spoki.lv pilsonis.

Veiksmi ar spokošanos !!! :)

498 16 70 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 70

0/2000
DmS avatarsDmS

īsi par neko

1 0 atbildēt

atbildot uz Incis komentāru " Es personīgi uzksatu, ka jaunie spoki ir jātb... " es parasti dodu padomus ja kada nepareizi izveidota raksta autors ir jauninai spirmaja limeni ;)

un ja piekritu citiem ar ta vajadzetu darit .. paradit ka spokos ir ari labi cilveki nevis tikai kkadi dirseji kas uzdirs par katru sikumu .. ta kretine tadi vnk ..

2 1 atbildēt

5. gan te nēesmu manījis, kad kāds prasa pēc plussa, bet pārejie patiesi.

1 0 atbildēt

atbildot uz WampW komentāru " Es esmu registrejies! Un tapat saku ka tu te ... "  

Man ziepes nokrita, pacelsi? :)

1 0 atbildēt

atbildot uz PizhikZ komentāru "   Man ziepes nokrita, pacelsi? :) " Savaa rakstaa pats mineeji ka,tadus komentarus kaa mans vajagot ignoreet! :D Nah nepieturies pie savas maacibas? :D Tas tikai apstiprina manaa komentaraa teikto-taisniiba aciis kož,kaa saka! :D Taadi ir te spokos tie umnjiki-citus maaca,a pats ieberzaas!  

1 0 atbildēt

atbildot uz WampW komentāru " Savaa rakstaa pats mineeji ka,tadus komentaru... " Kurā vietā es to minēju? Vari lūdzu parādīt? :)

1 0 atbildēt

atbildot uz PizhikZ komentāru " Kurā vietā es to minēju? Vari lūdzu parādīt... " Padoms Nr.2  ibio!  

1 0 atbildēt

atbildot uz WampW komentāru " Padoms Nr.2  ibio!   " Nu tad palasi kārtīgi, kas tur rakstīts. :)

1 0 atbildēt

atbildot uz PizhikZ komentāru " Nu tad palasi kārtīgi, kas tur rakstīts. :) " Nu apskaidro mani! Ko tu ar to biji domajis!  

1 0 atbildēt

atbildot uz WampW komentāru " Nu apskaidro mani! Ko tu ar to biji domajis! ... " Tas bija domāts, ka konkrēti par anonīmajiem lietotājiem, kuri "iedirš" rakstā pat to neizlasot. :)

1 0 atbildēt

ļoti noderīgi padomi spokiem! :) Mošķa laikos šito lasiju :) + Par padomiem 

1 0 atbildēt

Cik no šiem noteikumiem tu pats sākumā esi ievērojis?

1 0 atbildēt

grūta spoku dzīve, grūtāka kā reālā.

1 0 atbildēt

Nu bet man liekas ka tos ,, kas par hujņu,, visbiežāk raksta zēni. Nezinu kāpēc. Viņi ir rupjāki :D

1 1 atbildēt

To jau esmu arī palaidis garām, likās, ka var... Pāāāldjis.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

bet ir vienmeer kāds kas ieliks miinusu ...vai tu busi raxtiijis kko par +iem un -siem!!!

emotion 

0 0 atbildēt

labi,ka es netaisu rakstus :D, bet tiem jaunajiem,kas gribēs taisīt rakstus,šo te ieteiktu vismaz izlasīt (+)

0 0 atbildēt

Cilvēku izmainīt nevar.. Nevar likt viņam darīt tā vai labāk tā... Tu esi pacenties + par to.. Bet.. Tālākais, lai viņi domā paši. ;d Kā un ko rakstīt. ;D

0 0 atbildēt

neesu nevienu vel ielicis un neliksu :) 

1 1 atbildēt
« 1  2  3  4 »