local-stats-pixel fb-conv-api

Kā es čigānus čakarēju...314

4033 24

Šoreiz bez lieliem jokiem. Visi stāsti ir patiesi, no manas pieredzes. Tā kā studēju Ventspilī, sākumā nācās pierast ne tikai pie jaunās pilsētas kā tādas, bet arī pie čigāniem, kuru šeit ir krietni padaudz. Lai arī sākumā šķita, ka viņi ir visur un vienmēr, vēlāk jau izdevās pierast. Tomēr šo gadu laikā man ir gadījušies šādi tādi interesanti atgadījumi ar čigāneļiem. Virsrakstam gan pilnīgi atbilst tikai pirmie divi un pēdējais, pats svaigākais gadījums, pārējie divi nedaudz savādāki.

P.S. Tikai nepadomājiet, ka visi čigāni ir tādi. Protams, tādu īpatņu ir ļoti daudz, bet pats pazīstu vairākus, kuri ir ļoti sakarīgi cilvēki un kuriem ir vienkārši kauns par savu tautiešu izdarībām. :)

Citi ''vārties pa grīdu'' raksti un ne tikai :)

http://www.spoki.lv/joki/Ka-ar-ciganiem-uz-Rigu-braucu/249747

http://www.spoki.lv/aktuali/Sakumskolas-erotika-/303310

http://www.spoki.lv/aktuali/Sakumskolas-erotika-2-/305842

http://www.spoki.lv/aktuali/Sakumskolas-erotika-3/362563

http://www.spoki.lv/aktuali/Ka-mes-dzivojam-am/237282

http://www.spoki.lv/joki/Ka-iepatikties-pretejam-dzimumam/308268

http://www.spoki.lv/foto-izlases/Ka-pareizi-fotografeties-DD/287697

http://www.spoki.lv/foto-izlases/Krievelu-kojas/312009

http://www.spoki.lv/joki/Kada-jauniesa-skolas-stasts/228695/1/2

http://www.spoki.lv/joki/Musu-studiju-perles-D/245635

http://www.spoki.lv/joki/Minka-Mika-izjokota-D/396892

ja interesē uzdot kādu jautājumu par čigāniem vai citu tematiku, dari to! Izjautā mani kā nākas, brāl! :D

http://ask.fm/Murziks13

4033 24 314 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 314

0/2000

1.super! Malacis!

4 0 atbildēt

Jā, man ļoti līdzīgi kā pēdējā stāstā bija. Čigāni redzēja ka man maks nopietns kamēr devu kādus 30 santīmus, šie uzreiz - paņem atpakaļ, un iedo vairāk. Bikses rādīja kaut kādas lai pērku. Apkārt ne viena nav, es steidzos. Pat neatceros kā bet sanāca atkratīties. Hz paveicās. Domāju ka bez maka un mobīlā palikšu. :)

4 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

Jā... man arī ar Ventspils čigāniem prikoli bījuši. :D

3 0 atbildēt

galvenais neskatīties viņiem acīs.atceros,kad biju mazāks ar omi gājam pa centru un viens čigāns piedāvājas kautko pa 10ls nopirkt un sāka visādus komplimentus izteikt un bla bla.Tādi jau viņi ir,bet daži ir normāli pacani.

3 0 atbildēt

Man 3 gadus atpakaļ  tramvajā (braucu no Centra uz Āgenskalnu) arī piesējās divi. Sākumā teica, ka viņi ir atbraukuši no kaut kādas  valsts (neatceros tieši, bet Rumānija nebija), un kā šīs zemes iedzīvotājam un saimniekam dāvina man 2 pārus tizlu tirgus džinsu. Pēc tam prasīja kaut kādu naudu, lai var aizbraukt līdz lidostai (ķipa bagātnieki un lidos atpakaļ). Nu neko daudz neprasīja, bet teicu, ka man nav sīknaudas. Un tad teica, ka la es dodot piecīti, viņi izmainīšot. Es, protams, nedevu, un tā vārds pa vārdam un šis jau pacēlis kulaku gaisā, bet beigās paši no kaut kā sabijās un aiztinās ar visiemsaviem sūda džinsiem :D

3 0 atbildēt

parunaajies tik ar taadiem..

3 0 atbildēt

He, Romieši :D

3 0 atbildēt

Man ar vienreiz gadījās tā..

Ejam ar draudzenēm Jelgavā pa autoostu un ( tur bij tēvs, māte, meita -čigāni) pienāk tēvs klāt un prasa - kur ir hotelis? Mēs parādam aptuveno pusi un jau griežamies prom, bet šis prasa, vai tu var ar mašīnu piebraukt..mēs sakam, ka laikam jā. Viņiem pie kājām pilns ar maisiem un pienāk māte un saka - es jums iedošu dāvaniņas no Baltkrievijas. Mēs sakam - nē, nē,mums nevajag. šī izņem no maisa un ieliek mums rokās. Nodomājām, nu labi, kkur izmetīsim, bet gribējas ātrāk prom. Viņi saka, tagad iedodiet naudu.. Mēs sakam, mums nav, mums pēdējā, pašām jābrauc ar autobusu. Nevar no viņiem tik viegli atkratīties..prasa to naudu, mēs tur iemetam kkādus 10santīmus,lai jau.  un šie neliekās mierā un prasa vēl. Man netīšām no kabatas izkrita lats un šis saka, es tev tagad atdošu šitos desmit santīmus, bet tu man pretī dod latu.. Es saku nē, es nevaru tērēt viņu... tā meita tur saka, paņemam no tās meitenes tās smukās kurpes..bet māte kko tur savā valodā nobubināja un tā neko.. atņēma vienai no mums dāvanu un aizgāja. pēc tam izvelkam, skatamies, kas tas ir..tie bija no humpalām džemperīši pa pāris santīmiem.. Izmetām ārā :D

Un riebjās, ka viņi skatās tā urbjoši acīs. :D

Jelgavā aŗi daudz tādu čigānu. Vienmēr nāk klāt visādi un piedāvā pirkt smaržas un pulksteņus.. baigi labie esot. :D

3 0 atbildēt

Mans bus mans, un tavs ari bus mans. emotion

3 0 atbildēt

+you are best forever+

3 0 atbildēt

pedejais ir labs!

3 0 atbildēt

brīnums, ka zirgu negribēja pārdot

3 0 atbildēt

jā pēdejais ir vnk psc :DD 

3 0 atbildēt

anuks

peterim traki vajadzigs 1 dolars.doma kur nemt.:( aiziet pie zida

abram aizdosi dolaru?

ja adosi 2 dolarus tad aizdosu.

peteris padoma un ir ar mieru

abrams..bet lai es butu dros ka nepiekrapsi dod man savu zirgu kila.

peteris ilgi domadams piekrit.atdod kevi panem dolaru un iet prom..zidz pakal blaudams...

paga paga.klau atdod man tagat dolaru un tad tu tikai 1 man busi paradaa :d

3 0 atbildēt

ee vecais kur ta cento ir piikstuli kkaa neesmu maniijis ??? tu jau saac te piepuskot kko:D:D

4 1 atbildēt

Man ar ir bijis. Rīgā mazs čigāns saka ka jau sen nav ēdis un prasa naudu bulkai. Es šim saku lai nāk ar mani, nopirkšu. Pateica ka nevajag tērēties, pagriezās un ejot prom vidējo pirkstu parādija.

3 0 atbildēt

Pats pēdejais man patika vislabāk..

3 0 atbildēt

Jā es ar biku palasiju un izdomāju kajapastasta par vau atgadijumu ar čigāniem 

Es tādā pakrastā vasaras dienā saņēmos aizbraukt uz laukiem ar autobusu no auto ostas, kā jau parasti tur siro 4igāniņi kas pārdod ķip zelta pulkstenīšu un kēdītes un kautko dādu. 

man ar viens tāds pisesējās itkā kip neko neko tur piedāvā un aiziet lai atvēsinatos iegāju iekša pie kasēm un tur ir tie maksas kompīši es piegāju un iemetu 50 santīmus lai pasēdētu dr.lv stāvuēju kadas 10 min kad piegāja tas pac 4iganiņš un atkal piedāvāja savus zeltas un sudraba izstrādājumus, kad man jau bija beidzies laiks viņš bija ticis līdz tam ka viņam vajag biletei 10 kapeikas un ka netiekot nekur bez 10 kapeikām nu es nenožidoju un iedevu jā protam viņs ieraudzija ka makā man ir vē nauda un netšuvās tā kautkur 20 min līdz autobus antāca nevarēju no viņa atšuties.  :D nekas tāds diš bet čigādiem tas ir raksturīgi.

3 0 atbildēt

tas ar hugo- boss gadījumā nebija centrālās stacijas apkārtnē? Man arī gadījās to pašu biznesmeni satikt. Kā parasti atbildēju, ka nav skaidras naudas, viss uz kartes.

3 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »