local-stats-pixel fb-conv-api

be together.32

286 1

Find a guy who calls you beautiful instead of hot, who calls you back when you hang up on him, who will lie under the stars and listen to your heartbeat, or will stay awake just to watch you sleep... wait for the boy who kisses your forehead, who wants to show you off the world when you are in sweats, who holds your hand in front of his friends, who thinks you`re just as pretty without makeup on. one who is constantly reminding you of how much he cares and how lucky he is to have YOU... The one who turns to his friends and with dreaming eyes says, thats her.

/

Atrodi puisi kurš tevi sauc par skaistu, nevis seksīgu, kurš tev atzvana atpakaļ, kad tu noliec viņam, kurš gulēs zem zvaigznēm un klausīsies tavos sirdspukstos, vai arī vienkārši paliks nomodā un skatīsies kā tu guli.. gaidi to puisi kurš skūpsta tavu pieri, kurš vēlas tev parādīt pasauli, kamēr tu esi bezspēcīga un izsmelta, kurš visu savu draugu priekšā tur tavu roku, kuram liekās, ka bez kosmētikas esi tik pat skaista, kā ar to. puisi, kurš tev patstāvīgi atgādina, cik ļoti viņam rūpi un cik laimīgs viņš ir, jo viņam esi tieši TU. Kurš pagriežas pret saviem draugiem un ar sapņainām acīm saka: "lūk, tā ir viņa."

« 1  2  3  4  5 »
286 1 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

diemžēl salauzta sirds liek bēgt no mīlestības pret paša gribu...

7 0 atbildēt

ir jau ir šitā lieta skaista.|

6 0 atbildēt

tas teksts.. emotion

tiešām raksts labs un liels + šitam citātam - Love is like heaven, but it can hurt like hell.

tekstam + un vēl tgd ir pie maniem favorītiem. 

5 0 atbildēt

ahh..tāds puisis būdu ideāls..bet diemžēl tādu nav daudz :(

6 1 atbildēt

Katrs mirklis pavadītais ar mīļoto ir kā sapnis , katrs  pieskāriens bučiņai aizied līdz pašiem sirds dziļumiem.saprašānās no pusvārda, nevajag vārdu lai zinātu ka tevi kāds mīl to jāsajūt

4 0 atbildēt

Skaisti jau ir, taču ievadā minētais teksts ir pārāk....mmm.... labs. Iespējams, ka kādam tā arī ir, taču tas ir vairāk nekā ļooooti reti.

Raksts ļooooti labs, patika raguča koments par Edžu, vispār viņš atbilst pilnībā šī raksta ievadam un pat vēl daudz vairāk (izņ*t to akmens miesu :))), laikam tpc meitenēm tēls tā patīk.

Puiši neapvainojaties, bet, ja jūsu starpā tādi vēl ir, tad droši sakiet - meitenes grib to zināt.

One last sentence - Love. Piece. Unity.

1 0 atbildēt
VIP avatarsVIP

Kaut man būtu tāds puisis  emotion

1 0 atbildēt

+, 2. daļu!

1 0 atbildēt

"cik ļoti viņš rūpējas par tevi un cik veiksmīgs ir, ka viņam esi tieši TU" Atvainojos par piekasību, taču, manuprāt, te pareizāk būtu "Cik ļoti viņam rūpi un cik laimīgs viņš ir, jo viņam esi Tu."

1 0 atbildēt

ak.ka man pietrukst mana meitene :[ ceru, ka viss nokartosies. nav viegli atrast tik labu stimulu ka sho..

1 0 atbildēt

forši.

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

kā kuram. :D

0 0 atbildēt

kā kuram. :D gaume atšķiras.

0 0 atbildēt

paldies visiem par + un -. :)

0 0 atbildēt

nereāli labs raksts. emotion

vairāk tādus!

0 0 atbildēt

Es domaaji akd arii zeeni veelas kaadas leitas ko meitene dara vinnam par prieku, taakaa nava tkariigs tikai no zeena jaamiil ir abiem! :p

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Pārāk skaisti uzrakstīts,lai būtu patiesi.

1 1 atbildēt

driz, šadi puišu bus tikai gudros textos un sapņos .. :[

1 1 atbildēt