local-stats-pixel fb-conv-api

Sieviete maina izskatu!!!296

1350 36

Marija Kristerna ir 35gadus veca Meksikāņu sieviete kura nolēma negaidīti mainīt savu izskatu tādējādi iekarojot lielu apkārtējo uzmanību, un ne tikai....Nav šaubu,ka sieviete sākotnēji izskatījās skaista,bet tālākās bildēs redzēsiet,kā sieviete transformēja sevi par ''vampīru''.. emotion

« 1  2  3 »
1350 36 296 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 296

0/2000

VINJA TGD VARETU IET FILMETIES UZ KADU VAMPIRU FILMU, VINJAI PAT GRIMU NEVAJADZETU emotion VISPAR NEZ CIK VIS SIS VINJAI IZMAKSAJA...

4 0 atbildēt

Pirms cilvēks taisa tattoo, normāli meistari viņam 10x pārjautā vai tas ir vajadzīgs un zinu meistarus, kuri pat atsakās taisīt ja jūt ka cilvēks nav tam gatavs. Ja šī meitene ir notetovēta, tātad viņai ir bijis patiešām labs iemesls kuru meistars ir ņēmis vērā un respektējis. Ja runa iet par bērniem, tad nedomāju ka viņas bērniem ir kādi kompleksi vai bailes attiecībā uz savu māti. Ja viņa ir gādīga un rūpīga māte saviem bērniem, tad kā jau tas dabā iekārtots, bērni jūt bijību un mīlestību pret savu māti. Ko tad jūs gribat teikt ka tās unikālās sievietes, kurai nav roku un kāju, bērni arī nicina savu māti?! Nevajag būt tik sekliem un reizēm vajag savu redzesleņķi paplašināt. Nedomāju ka savus bērnus viņa baro ar teļa asinīm un pampersu vietā ar skoču līmē stiklavati.

3 0 atbildēt

eej dirst sakuma tik smuka bija :(

3 0 atbildēt

kā psiholōgs (kas es vēl neesmu) varu teikt ka lielākā vai mazākā mērā visi tetovētie un pīrsingotie, kuri vēlas panākt baisāku un ievērojamāku izskatu kādā dzīves posmā ir tikuši apspiesti tādejādi saņemot iespēju izrauties viņi grib pierādīt sevi dubultīgi. valkājoties apkārt kā briesmonis daļēji tu vienmēr arī tāds jūties, jo viss kas nāk tev līdzi, pārsvarā tieši vizuāli, nepārtraukti atgādina tev kāds tu vēlies būt. citos gadijumos indivīds jau ir uzaudzis tādos apstākļos un tad tas izpauž sevi, nevis āriene par to atgādina. 

ieteiktu parastajiem cilvēkiem vairāk izprast tādus, nevis balstīties uz stereotipiem. 

3 0 atbildēt

:D tur man liekas smadzenes kads virus tika :D

5 2 atbildēt

tik pretīgi (puke)

5 2 atbildēt

nedod dievs tādu naktī uz ceļa satiktemotion

2 0 atbildēt

Ja cilvēks līdz kaut kam tādam var nonākt, tad, manuprāt, ar viņu tomēr kaut kas nav kārtībā..

2 0 atbildēt

sitadu ieraugot naktī uz ielas- var bikses pietaisiit :D:D

2 0 atbildēt

domāt tu drīksti kā vēlies, es komentēju tavu nākotnes rīcību, kā tu viņu uzrakstīji.. ,, Ja šāda sieviete pienāktu pie mana bērna (ja man tāds būtu) es viņu vienkārši nosistu, jo uzskatītu ka viņai ir ļauni nodomi.,,  tamdēļ arī pielīdzināju tevi  treniņtērpa valkātājiem...  un kāpēc lai es tevi nevarētu aizvainot, ja jau tu šo interesanto sievieti sauc par kropli!? 

2 0 atbildēt

nē nē - ja tādi radījumi ir sastopami naktī uz ielas - tad es vienmē , VIENMĒR būšu mājās desmitos.. emotion

2 0 atbildēt

Pretigi...

2 0 atbildēt

ja šitāda atnāktu uz skolas vecāku sapulci...

2 0 atbildēt

ak dievs, nu kada jega bija sacakaret sev dzivi? :(

2 0 atbildēt

Man liekas, ka tiklīdz sākas šādas krasas izskata pārmaiņas, tas ir mēģinājums pievērst sev uzmanību vai arī ar savu izskatu atbaidīt cilvēkus. Kad izlasīju par vardarbīgo vīru, uzreiz kļuva skaidrs kādēļ šī sieviete tā izdarīja. Viņa gribēja, lai no viņas baidās, lai viņai nevar nodarīt pāri.

2 0 atbildēt

buču dosi? emotion

2 0 atbildēt

baigā mammīte, pie bada noteiki aprīs pati savus bērnus, kad būs aprijusi visus pārējos :D

2 0 atbildēt

man gan liekas ka viņa izskatās labi ...

nu priekš kādas šausmu filmas

2 0 atbildēt

uz ielas ar viņu negribētu saskrieties

2 0 atbildēt

Katram  ir savs ķermenis un viņš var rīkoties ar to kā vien vēlas.

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »