local-stats-pixel fb-conv-api

Nepatika pret spoki (RU)264

754 144

Izveidojot šo rakstu es vienkārši vēlējos paskatīties cik daudzi no mums mīl un ciena šo valsti! Sapratu to ka Latvijā dzivojošo cilvēku vairumam ir vienalga par savas valsts nākotni!Runa iet par valodu,mūsu tautas pašlepnumu un par negatīvo vēsturi kuru daudzi nezina!

Kā jau teicu man nav naida nepretvienu,ir nepatika tikai pret tiem kas nemīl šo valsti.

Paldies par komentāriem,bet manas domas neviens nemainīs,ko man cienīt ,kādā valodā man runāt utt.

754 144 264 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 264

0/2000

spoki.ru ir bijušais baltgames.lv (pārsvarā krievu spēļu vortāls), kas piederēja sia "nerealitāte". Spoki arī pieder "Nerealitātei", attiecīgi batjka izlēma saitus apvienot. (aizverot baltgames, un viņu lietotāju bāzi pārvedot uz spokiem).

5 4 atbildēt

Kā kārtīgam latvietim man ir pohuj, bet ja tā kā "kārtīgs" latvietis iedomājos...Es negribu , lai mūs sadala pa Ru vai Lv spokiem .Es tak esmu pārāk slinks, lai skatītos atsevišķi ko krieviņi raksta+ Ja nu iedomāšos pasmieties par krieviem šeit ? Kāda būs no tā jēga, ja visi būsim sadalīti.

 

KĀ PIE VELNA MĒS VARĒSIM SMIETIES VIENS PAR OTRU!?

 

Nost ar *Berlīnes mūri . 

3 2 atbildēt

es tajā spoki.ru nekad neiešu. nekad.

sajūsmā nebiju, īpaši tagad arī neatbalstu, ka spoki.lv dalās [uz lv un ru]. man tas vienkārši liekas tizli!

3 2 atbildēt

Spoki manās acīs ir nokritušies. Kauns.

5 4 atbildēt

Pilnīgi bezjēdzīgs raksts.

5 4 atbildēt

Autoram mēnešreizes sākušās?

Neesi sen rādījies, tad neesi īsts spoku patriots.

4 3 atbildēt

Neviens tak tev neliek tur iet emotion

2 1 atbildēt
labs raksts! :]
1 0 atbildēt

.............  

.............. 

2 1 atbildēt

Aiziejiet uz elkor pavērot klientus. 20% latvieši. Superiigi, ne?

1 0 atbildēt

Bet nejau visi krievi ir slikti

1 0 atbildēt

Runa nekur neiet...

1 0 atbildēt

ебать да ну нах когда до ваших вшивых голов допрёт 

что в латвии многое построено рускими да и не только беларусами латышами казахами и другими национальностями при СССР так что ты патриот когда идёш срать при свете задумайся на чеи шиши построена электростанция твоя квартира (ну есле ты живёш в новостройке которая не старше 20 лет)

Пункт 2  ок ок я всё пойму поговорим про вашу культуру назови поцреот хотя одного художника писателя которого признали нетолько в латвии или хоть один новый фильм музыку

даже самую лютую попсу вы тоже копируете

мемы комиксы которые постят на этот сайт просто тупо спизжены с других имидж бордов

 

простите за потоки говна 

да вы меня скажете пиздуй в россию

но запомните я прожил в латвии своё детство юность и отрочество овладел латышским и русским

и я непитаю вражды к государству  ни к латышам а питаю вражду к тем далбаёбам которые не вкуривают историю и факты и пытаються прижать мои истоки

2 1 atbildēt

Es esmu GANSemotion

1 0 atbildēt

Vesela cupa latviesu ir taja spoki ru ielikusi rakstus krievu valoda, laikam del ta lai ''saktu no jauna'' un but top virsotnes..

1 0 atbildēt

Nu jā te krieviem labāka gramatika, par muusu letiņiem.. Bet tiešām, kapēc jālec visam pakaļ un jataisa tāds krievu saits? Ja jau viņi dzīvo Latvijā, tad latviešu valodiņu ar viņiem jāmāk. Veidojot šo lapu Spoki RUS, spoki atbalsta to, ka Krieviem, mūsu Tēvzemes nepiederīgajiem, nav jāmācas latviešu valoda. Paldies visiem stulbajiem latviešiem, kas šo visu atbalsta. Un kad Latvija, krievi sabrauks daudz vairāk, kā latvieši (piemērs. Daugavpils), tad arī visi šie āksti ņaudēs, ka uz ielām nevar dzirdēt krievu val.

1 0 atbildēt

Nauda nesmird, pat, ja naaktos krieviem, chukchaam, tataariem... pakaljas buchot, tad jau nacionalitaatei vairs nav noziimes, ka tik ziile rokaa.

0 0 atbildēt
tipisks latvietis.... ar savem tipiskajiem minusiem. Kuri tagad totali izpauzas. Njunja esi, ka ciksti? Tapat neko neizmainisi
2 2 atbildēt
Aizgores Turaids- nu tieshi ta:)
0 0 atbildēt

Skatos komentāros daudzi ir baigi skeptiski pret šo rakstu, bet savā ziņā es pilnībā piekrītu šim rakstam! Iejaukšu te pilnīgi nesaistītu lietu- piem. Autobusā man krievu cilvēki prasa apsēsties krievu valoda un VĒL dusmojās, ka es nezinu redziet šo viņu īpašo valodu, kas visiem jāzin! Man neviens neliks iemācīties krievu val., ja ne es pats. Ja tu aizbrauc uz citu valsti dzīvot, tu vismaz centies iemācīties to viņu valodu?! Bet viņi uzskata, ka citiem ir jazin viņu valoda un netaisās macīties mūsu valodu, viņi pat nemēģina!!! :@ Tas IR skumji!  Tā kā autoram tiešām ir daļa taisnības! Protams piekritu arī kādam skeptiskajam komentāram, bet nu tomēr- ko jus piesienaties pie gramatikas?! Neviens nav ideāls- mani nekad nav saistījušas valodas, es vnk nevaru viņas iemācīties. Mani vairāk saista matemātik, fizika, ķīmija utt. Jus neko nezināt par raksta autoru- kas vinu saista, kas ne! :D Vienalga- lai dzivo Latvija! :* Aizbraukt uz ārzemēm ir forši, bet pec katra ceļojuma es saprotu, cik Latvija ir skaista, tīra, sakopta, ar labu klimatu itt. MĪLU LATVIJU, mīlu zemi, kurā dzīvoju, mīlu latviešus ,kurus satieku uz ielām utt. :** :** :** emotion  emotion

3 3 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »