local-stats-pixel fb-conv-api

Kāds tēvs, tāds dēls76

emotion emotion 2006.gadā aizgāja bojā Stīvs Ērvins pazīstamais Austrālijas naturālists un programmas vadītājs ,,Krokodīlu mednieks". Tagad aug jauns,, mednieks",viņa dēls Bobs. Jaunais Ērvins sāka uzstāties Austrālijas Zoo zooparka šovā ar krokodīliem. Un ja aizgājušais tēvs redzētu tagad savu dēlu,tad viņš viennozīmīgi lepotos ar savu dēlu.

1662 5 76 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 76

0/2000
Jim avatarsJim

Man nereāli žēl bija viņa, kad jūs zinat.. nu kas notika... Viņš bija ļoti talantīgs cilvēks.. Cerams, ka viņa dēls arī būs tāds, kāds viņa tēvs reiz bija.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Izskatās diezgan samāksloti, bērnu pat saģērbt cenšas kā tēvs ģērbās. Lai jau bērns pats izvēlas, ko grib darīt, varbūt viņam tas patīk, bet tas taču jau ir cits cilvēks, varbūt vajadzētu arī attīstīties kā citam cilvēkam... ja bērnam patiks supermens vai policists, vai tas nozīmē, ka jāvelk apenes pa virsu zeķbiksēm, vai jākļūst iedomīgam?

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Varbūt jautājums nevietā bet--> Atceros,ka mazāka būdama skatījos kādu raidījumu par krokodilu mednieku Dandiju.. Šis ir tas pats Dandijs,vai arī kāds cits krokodilu mednieks?

1 4 atbildēt

Velviens zoafīlis :D

1 13 atbildēt

Māte gan teiktu: Bļin, vēl viens pašnāvnieks aug...emotion

3 17 atbildēt

kāds tēvs, tāds dēls- sprāgoņa emotion

1 17 atbildēt
HAHAHAHAHAAH BUSHU 2ND KAS - IELIKA LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL
0 25 atbildēt

man besīja, ka vinjs tajā raidijuma vnmr ta kā tāds pajols uzvedās. kā es rēcu, kad uzzināju, ka šis nolika ķeksi., man pat tgd vēl jāsmejas :D

0 31 atbildēt

ne velti džeks saņēma darvina balvu, ko piešķir par stulbākajām nāvēm .emotion

8 110 atbildēt
« 1  2  3 »