Šajos produktos ir vairāk vai mazāk (pārsvarā beigti) kukaiņi. Bet jocīgi ir tas, ka tie ir ēdami un pie tam garšīgi. Pats personīgi neesmu nevienu no šiem gardumiem pagaršojis, bet es tomēr gribētu pamēģināt. Tekts ir paša tulkots, pabrīdinat, ja ir kāda kļūda.
Ēdamie Kukaiņi47
332
8
CASU MARZU (nemāku iztulkot) -
Tradicionāls sardīniešu aitu piena siers, ievērojams ar to, ka iekšā ie dzīvu insektu kūniņas.
KRĀSNĪ CEPTS TARANTULIS -
Unikāla Kambodiāņu delikatese. Vienkārši nogriež ilkņus, uzsilda un servē uz galda.
SKORPIONU CUKURGAILĪTIS -
Šie nekaitīgie Kalifornijas skorpioni ir ielikti garšīgā konfekšu kārtā.
TERMĪTI -
Āfrikā un daļā Indonēzijas, termītu ēšana ir ierasta lieta. Tie tiek vākti lietus sezonas sākumā, kad proteīns tajā laikā ir nepietiekams.
CIRCEŅI -
Taizemes Ziemeļaustrumos, circeņi ir garšīgas uzkodas.
LARVETAS TĀRPU UZKODAS -
Šie kraukšķīgie tārpi ir cepti daudzveidīgās garšās ( ar čedaras sieru, Meksikāņu garšvielām).
MILZU ŪDENSVABOLES -
Taizemē, šīs vaboles nav izlobītas, un ir ēdamas ceptas vai grauzdētas. To garša ir līdzīga kā gliemenēm.
TEKILAS TĀRPU CUKURGAILĪTIS -
Tagad tu vari izbaudīt tekilas garšu nepielejoties. Cik tādi būtu jānosūkā, lai būtu pilnā? :D
AUDĒJSKUDRU OLAS -
Šīs oliņas ir pieejamas tikai vienu mēnesi Taizemē. Šo olu vākšana ir laikietilpīgs un arī sāpīgs darbs.
MILZU SKUDRAS ŠOKOLĀDĒ -
Šīs milzu skudras ir iemērktas Beļģu šokolādē. Garšo pēc riekstiem, un tos iesaka, lai uzlabotu imūnsistēmu un dotu enerģiju.