local-stats-pixel fb-conv-api

Drausmīgākās pilsētas Latvijā212

96 602

5 no lielākajām pilsētām Latvijā - drīzāk laukiem, kas ir drausmīgākās un nepatīkamākās.

Zem bildēm apraksts, kāpēc tās ir sliktas.

Un 3 skaistākās un labākās Latvijas pilsētas, kur ir vēlme dzīvot un priecāties.

Viss ir kā ir un nevajag noliegt to, kas tiešām ir!

Reklāma
Reklāma
96 602 212 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 212

0/2000

autors sapīpējies :D totāls absurds:@ katrā pilsētā ir sava burvība,kā arī savi trūkumi, nevar būt nekas ideāls .   būtu labāk patriotisks raksts par  šīm pilsētām ,par viņu vēsturi .

3 0 atbildēt

Tu man nez kāpēc izklausies pēc Hitlera, tikai Rīgas vietā ir Vācija, Jūrmala un Daugavpils ir Austrija un Itālija, un pārējās "sliktās" pilsētas ir citas valstis. 

3 0 atbildēt

Nu bļed kur tādi pajoli rādās, ka šī lose mazakuce?

Rīga ir viss nesmukākā pilsēta, idiņ. Kur tu esi redzējusi tīrību Rīgā? Tīrība pa visiem pakšiem mētājas vecas zivis, pudeles mētājas, bļed tu takš nezini kas ir pati Rīga, ka saki tīrīga un skaistākā. Tiešām lose ej un paskaties kas tev ir zem kājām. Tu taks esi apbrīnojams cilvēks jeibal. Ej takš tu nafig ar savu urlaino Rīgu. 

Ventspils ir laipni cilvēki, Liepājā arī, 

Daugavpils un Jūrmala arī ir skaistas pilsētas.   

5 2 atbildēt
Huļi tu atgriezies?
3 0 atbildēt

Varu derēt, ka raksta autors Liepājā nav bijis nemaz. Baisa, netīra pilsēta?? Realitātē ne pārāk augsts noziegumu līmenis, diezgan maigs klimats un forša pludmale.

3 0 atbildēt

Man tev ir viens jaut. - kuraa pilseetaa pats dzívo?

3 0 atbildēt

Rīga ir jāpieskaita pie sliktākajām pilsētām. Cik esmu tur bijusi vienmēr viss ir netīrs, cilvēki pretīgi, pārsvarā uz ielām sēž kaut kādi bomži. Ventspils gan ir skaista un tīra pilsēta. Tiešām. 

-Un jā, pati neesmu ne no Rīgas, ne no Ventspils.

3 0 atbildēt

Rīga ir pilsēta - pārējās pilsētas nav pilsētas - nepiekrītu... katrā pilsēta ir savs smukums un nesmukums...

2 0 atbildēt

WTF.....Okey...savu pilsētu šeit neieraudzīju,bet par Rīgu???/ Tu pats Rīgā dzivo un tāpēc saki,ka viņa ir skaista...fuck...! Bezjēdzīgs un debīls raksts....emotion

3 1 atbildēt

5. nu wtf? visi cilvēki nav vienādi. no visiem nevar nākt kkāda sliktā enerģija. ārprāts, KĀPĒC TU ESI TIK SLIMS? nē riktīgi, kāpēc?

2 0 atbildēt

Var redzēt ka autors ir krievs :D

3 1 atbildēt
vel stulbāku rakstu uztaisīt nevareji?
2 0 atbildēt

Tev vajadzētu nomainīt niku uz mazakucedirseja. Neesmu bijis tikai Daugavpili, bet pārējais ir totālas muļķības. Es Tev iedotu saiti uz to, kapēc Jelgava varētu šķist neinteresanta, bet tu tā pat neproti lasīt.

2 0 atbildēt

Pazūdi, lose.

2 0 atbildēt

Laucinieķi ejam uzbrukumā! :D

2 0 atbildēt

OMG mazā kuce,vai šis bija domāts kā joks? Jo Valmierā ķipa viss aizaudzis,Ventspilī nelaimīgi cilveki (dafaq) Riga esot tīra,BET TE PATS GALVENAIS! Latvijas vislielākā mēslu bedre kuru vajadzētu nolīdzināt no zemes virsmas ar visu kas uz tās atrodas,saspiest to visu kosmoskuģī un nosūtīt kosmosā lai pie mums vairs nekad šāda kultūra neparādītos!!! Es protams runāju par daugavpili! Tā esot romantiska un skaista,ar foršu kultūru Tu tak esi tizla krople,nevis maza kuce

2 0 atbildēt

Nomirsti.emotion

2 0 atbildēt

izskatās,ka pati neēsi par staciju tālāk bijusi!

pateikt,ka ventspils ir netīra,vispār sviests,es ventspilī varu kādas 3dienas notusēt un tad man vnk sāk piegriezties tā tīrība.

2 0 atbildēt
Tu KUR ESI DZIMUSI, idiote ? Latvijā ir ļoti labi, visas pilsētas ir lieliskas un skaistas. Kaut arī neesmu dzimusi Latvijā, uzskatu, ka šeit ļoti labi. Nekad neesmu bijusi tik skaistā vietā, kā Latvijā un esmu laimīga, ka šeit dzīvoju, jo agrāk es dzīvoju Krievijā. Man nekas pret Krieviju nav pret, bet dzīvoju ļoti sliktos apstākļos, maziņā pilsētiņā, bija ļoti maz naudiņas. Ir jāpriecājas, ka Latvijā nav kā citās valstīs... ir arī tādas valstis, kur ir vieni piesārņojumi, nav pārtikas, nav ūdens, bads un nav naudas, dzīvesvietas. JA Necieni šo valsti, tad kapēc vispār šeit vēl atrodies? Kauns un nožēlojumi apvainot kādu valsti un tās pilsētas. !!
2 0 atbildēt

ienāju ielieku  - izeju emotion

2 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »