local-stats-pixel fb-conv-api

Drausmīgākās pilsētas Latvijā212

96 602

5 no lielākajām pilsētām Latvijā - drīzāk laukiem, kas ir drausmīgākās un nepatīkamākās.

Zem bildēm apraksts, kāpēc tās ir sliktas.

Un 3 skaistākās un labākās Latvijas pilsētas, kur ir vēlme dzīvot un priecāties.

Viss ir kā ir un nevajag noliegt to, kas tiešām ir!

96 602 212 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 212

0/2000

NU salīdzinot ar citām pilsētām, RĪGa ir netīrākā un ar sliktāko gaisu. Venstpilī nevienu bomzi pa ielu mētājamies neredzēsiet, bet rīgā viņi ir visur. Latvijas lepnums ir tīrās mazpilsētas, kur nav netīrs sabiedriskais transports un rupji, nejauki, neapmierināti cilvēki :)

175 5 atbildēt

Labs pakaļas slaukāmais materiāls. Sēdi savā Vertūkšnē un centies apspiest savu skaudību pret šīm skaistajām pilsētām :)

131 3 atbildēt

ir cilvēki kuru dabas dotais talants ir būt stulbam

101 3 atbildēt

Ģeniāli tizls raksts. Tu man esi parādā 2 min. manas dzīves. -

100 3 atbildēt

Cik nopratu, tajās 3 pilsētās tevi neviens, nepiekāva!!! emotion

78 1 atbildēt

Ā, Daugavpils nav lauki, bet tāda Liepāja ir, ja?! Un labi, ka Rīgā nav liels troksnis, saindēts gaiss un viss pārējais.. emotion

63 5 atbildēt

Tavs viedoklis pilnīgi neargumentēts.

Starpcitu, tu tikko publiski apvainoji lielu daļu Latvijas.Visas mūsu valsts pilsētas ir labas.Pie tā sliktuma vainojami tikai cilvēki,tikai mēs paši.

Un jā,izlasot rakstu,rodas iespaids,ka tu esi nākusi vai nu no kādas diezgan trūcīgas mājvietas,vai arī kādas varenas lielpilsētas.Manuprāt,šādi apvainojot Latvijas pilsētas, tu tikai pierādi,ka neesi cienīga šeit dzīvot.

45 1 atbildēt

Ļauj minēt - tu dzīvo Rīgā, Jūrmalā vai Daugavpilī? Rīga ir pārbāzta ar cilvēkiem, mašīnām un pamestām ēkām, rūpnīcām, Jūrmalā ir daudz skaistu māju, bet kopumā arī ļoti daudz cilvēku, līdz ar to tur ir lielākas cenas, Daugavpilī gan es neesmu bijusi, bet tie cilvēki, kuri ir no šejienes, runā pārsvarā krieviski, tāpēc to nenosauksi par kārtīgu latviešu pilsētu [tas nebija apvainojums krieviem].

Citēju par Jelgavu: kopumā banāla, neinteresanta un ar ļoti zemu līmeni - kā Latvijas lielākā studentu pilsēta var būt banāla? Kā vispār pilsēta var būt banāla, plus zems līmenis? Ko tas vispār nozīmē? Tu tā raksturo visus iedzīvotājus? - stulbus?

Žēl, ka nevar ielikt mīnusu par katru pilsētu...

37 3 atbildēt

pretīgs raksts no Tavas puses.

32 1 atbildēt

Varu derēt ka tu esi rīgas krievs :D

milzīgs - rakstam.

@ autors tu esi pabeidzis kādu skolu ?

29 0 atbildēt

drausmiigs ir shis raksts, kautkas vienkaarshi no pirksta (vai kaa cita) izziists, droshi vien tavi pacani naak no shiim 3 pilseetaam taapeec nedriikst nolikt :D

30 1 atbildēt

Tu kuce neuzdrošinies pa Valmieru dirst...

27 0 atbildēt

tavs pilētu raksturojums iesūkāa!!!! 

29 2 atbildēt

Atbrauc tikai uz valmieru un pat elpu nepaspēsi ievilkt kad tu jau būsi ar seju pret sienu atsists. emotion

24 1 atbildēt

Kā vispār var šādu (atvainojos) sūdu uzrakstīt? Tu šajā visās aprakstītajās pilsētās esi bijis? Vai vienkārši bliez no bildē redzamā.. Ventspils manuprāt ir viena no skaistākajām Latvijas pilsētām.

"Ir cilvēki kam nesanāk, un labi vien ir ka nesanāk!" - SWH

22 0 atbildēt

Kas ir? uz ielas vairs nevari nopelnīt, ka spokos jānāk?

19 0 atbildēt

Ventspils netīra? tu toč esi atpalikusi :D vnk bezjēdzīgs raksts... vienīgie, kas salikuši plusus laikam ir no d-pils vai jūrmalas caciņas... 

15 0 atbildēt

Atsūkā pimpi!

15 0 atbildēt

Un tagad mēs te strīdēsimies par to, kura pilsēta vislabākā, un tāpēc, ka kaut kāda idiote par labām pilsētām nosaukusi 3 pilsētas, tagad tās noliksim? Katrā pilsētā ir savi plusi un savi mīnusi, un es nu galīgi nepiekrītu par sliktajām pilsētām. Nav sliktu pilsētu. Ir tikai tādi idioti kā tu!!!

15 0 atbildēt

Autors tālāk par staciju 5 "drausmīgākajās" pilsētās nav bijis.

Pats dzīvoju paralēli gan ventspilī, gan ik pa laikam liepājā un nemūžam nemainītu šīs 2 pret rīgu, vai kur nu vēl daugavpili, kas ir pazīstama kā urlu pūznis.

Par troll mēģinājumu 0/10

13 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »