local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesība par Bearu Grilu146

1344 91

Tekstus pats tulkoju...diezgan pailgi...tapēc atļāvos ieķeksēt orģinālrakstu !

1344 91 146 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 146

0/2000

agrak bear's grilz staigaja viens... lidz momentam kad vins paslideja uz klints un salauza abas kajas, beigas viņu atrada kautkadi vietejie un izglaba. kopš tās reizes viņš staigā ar 4 cilvēku grupu. 2 filmētāji, 1 mediķis, 1 vietējās vides experts.   jo nevar zināt kam var uzskriet virsū.

1 0 atbildēt

es 'jutos muļķīg, jo pirmo reizi par tādiem kaut ko dzirdu...emotion

1 0 atbildēt

Es nezinu ne vienu, ne otru emotion

1 0 atbildēt

es zinu kas ir vēl labāks par Les Strouds - Chuck Norris........... fuck yea emotion

1 0 atbildēt

Nevis Adoptēties, bet adaptēties.

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

man pofig! es abus skatos :D

1 0 atbildēt

vienā sērijā grils salauza augšstilbu šļucot no kalna, uzreiz bij kla't glābšanas helihopters un viss pārējais, ista izdzivoshana butu tad, ja vins ar visu lauzto kāju nonāktu līdz cilivizācijai

1 0 atbildēt

Ja jau Stroudam nav palīgu, tad kurš uzņēma 1. bildi?Varam redzēt, ka kamera viņam uz pleciem.  Ja viņam būtu vēlviens fočiks tad viņa roka būtu pastiepta( ja viņš fočētu sevi ) , un takā statīvs jau ir aizņemts(diezvai viņš ņemtu divus) tad kaut kas nav tīrs!!

1 0 atbildēt

kāda starpībā kā pasniedz? galvenais, ka runā par lietu un reāli arī iemāca kā rīkoties un izdzīvot kritiskās situācijās. nu un kas, ka Bears ir entertainers, bet Strouds reālists.  raidījumu varoņi ir tik dažādi jo mērķa auditorejas ir dažādas ar dažādām vēlmēm un prasībām! Discovery varēja Bearu ielikt studijā pie galda runāt ar ekrānu aiz muguras, ja būtu, kas skatās!

1 0 atbildēt

es skatījos vienu sēriju, kur čails vnk itkā uz labu laimi pa krāčainu upi bez nekā peldēja, bet labi varēja redzēt, ka viņam zem jakas ir glābšanas veste.

0 0 atbildēt
GAY avatarsGAY

Strouds -> Bears LTV7 pirmdienās ar aizrautību gaidu ko jaunu no Strouda varēs sagaidīt, Bears tiešām salīdzinot ar Stroudu ir mīkstais...

2 2 atbildēt

MAn patīk tas, kā Bear Grylls prezentē to visu, lai viņam teiksim kaut vai tās situācijas pasaka priekšā un [palīdz daudz kur, kad viņš stāsta visādas noderīgas armijas lietas tas jau ir pa īstam, klintī arī viņš kāpj taču bez jebkādām drošības siksnām. Par dažām lietām gan es piekrītu- izdzīvot no tā ūdens un pārtikas, ko viņš tur atrod, īsti nevar, pats saka parasti, ka lielā karstumā dienā iziet ap 10l ūdens un kad rāda to, kas safilmēts 1. dienā viņš vispār nemaz neko nav atradis dzeramu. Un kā nekā viņš ir pārāk svarīgs BBC, lai ļautu viņam nomirt un arī pašam filmēt visu būtu pārāk ilgi. Un vai Strauds ir dzēris savas čuras?

0 0 atbildēt

- par "krutais matafakeris"

2 2 atbildēt

nesaprotu par ko iet runa bet nu ok

1 1 atbildēt

Da ko tik vinji abi nau ēduši

0 0 atbildēt

Nu bears man ir tuvāk sirdij, kaut vai tāpēc ka viņš ir ēdis viss dažādākos radijumus un pat dzēris savu urīnu. šaubos ka tas ir safabricēts. Bet tam otram džekiņam arī nav ne vainas, bet viņam nav tād ekšins kā bearam :D

0 0 atbildēt

Bear Grillu ir interesantāk skatīties, to otru kaut kā garlaicīgi

0 0 atbildēt
MrT avatarsMrT

mums neinteresē cik ilgi tiek tulkoti teksti, tas tā, zināšanai..

2 2 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »