local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesība par Bearu Grilu146

1344 91

Tekstus pats tulkoju...diezgan pailgi...tapēc atļāvos ieķeksēt orģinālrakstu !

1344 91 146 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 146

0/2000

Liels bet - Stroud doesnt drink his own piss :D

218 3 atbildēt

varēji teikt nevis Strouds ir viens,bet Viņs ir Forever alone

114 9 atbildēt

Esmu tos Srouda gājienus .... Lūk tas bij apbrīnojami. Viņš vienreiz nolika kameru lejā un kāpa klintī, tad kāpa lejā pakaļ tai un atpkaļ augšā. Vienreiz nolika kameru un gāja pa kaut kādiem ledājiem, pēcāk nāca kilometrus atpakaļ un ņēma kameras un devās atpakaļ virzienā uz kuru bija jau devies! BET ES PAR ABIEM!!! ŠAVAITĀ INTERESANTI!

76 2 atbildēt

Tāpat abi ēd tārpus.

48 2 atbildēt

STrouds nonāk sitācijās  kurās cilvēks patiešām varētu vienkārši nonākt.emotionnesapratu ;D

40 2 atbildēt

Bears tāpat ir gudrs un zinošs dabā. Manuprāt, viņš arī tāpat kā Strouds varētu dzīvot viens pats bez jebkādām problēmām, bet viņš negrib būt.. FOREVER ALONE!

39 2 atbildēt

Tik un taa Bears Grills ir awesome :D 

27 1 atbildēt

stroudam nav kameras grupas-vinam ir piejaucets pertikis. LOL TAK NE,GRILLS LABAKS,Grils zin vairak par izdzivosanu,bet Strouds ir lielisks medibu eksperts...

23 4 atbildēt
MJ avatarsMJ

Nu nezinu.vai sakrita vai kā ,bet šis te Strauds reiz epizodē,kad lija lietus, mēģināja uzšķilt uguni berzējot sprunguļus,bet pēc neveiksmīgiem mēģinājumiem šitais čalis izvilka no kabatas ZIPPO šķilenes un vnk piekūra ugunskuru,tad tik noteica, NU JĀ VISPĀR JAU VAR AR JEBKO IEKURT,bet šoreiz nu,lai iet! man bija WTF?!!! deem! pa ltv7 viņu vēlu dažkārt rāda!! un arī pa discovery!

15 0 atbildēt

Bears Grils Ir labāks jo viņa filmētājs dara visu to pašu ko viņš izņ*t ēd visas tās riebīgās lietas. Bears pārsvarā pats atrod cilvēkus un tiek prom bet tm otram čalim vienmēr pakaļ lido helikopters. Un vispār man tagad ir sācis patikt dual survival jo bearam nerāda jaunas sērijas...

11 2 atbildēt

Les Strouds trying to get in the spotlight, Better drink my own piss.

8 0 atbildēt

Strouds ir viens, bet viņš lieto šķiltavas, ja nevar iekurināt uguni! Es viņa raidījumu neskatos kopš reizes, kad to redzēju...

7 0 atbildēt

bear'am ir 2 cilveku grupa,un vinš neko nečakare,idiot.

20 13 atbildēt

Strodam ir radiotelefons, ja nemaldos. Lai tomēr neatstieptu kājas, ja nu kas :)

7 1 atbildēt

Cik reizes Strouds ir kļuvis par maitasputnu brokastīm?

6 0 atbildēt

 Nu nezinu, vai cilvēku kurš var apēst vēl nenomirušu čūsku, ielekt āliņģī pie - 25' C un dzert ūdeni no pussagr*tas kamieļa kunģī atrastas pārtikas paliekām var saukt par mīkstčaulīgu.

 Protams ir atšķirība starp skaistu šovu un reālu situāciju, bet mīkstčaulīgs gan viņš nav...

4 0 atbildēt

Par moteli - tas ir tiesa. Grills esot nakšņojis motelī, kad uzņēma sēriju par izdzīvošanu uz nepadzīvotas salas (kas gan tika filmēta Havaju salās, kādā mazāk apdzīvotā pludmalē). Tāpat - ir iznāms, ka epizodē, kur viņš nonāk bezmaz vulkāna izvirduma epicentrā, tika izmantoti pirotehnikas efekti un dūmu sveces, lai aina būtu draudīgāka. Bears taisa šovu un šovam vajag spriedzi - situācijas tiek inscinētas, bet to neviens arī īpaši neslēpj. Strouts ir krietni realistiskāks, bet ne jau visi ir sajūsmā vērojot, kā viņš ikreizi pirmās trīs dienas pavada ceļot sev grīļīgu nometni un stāstot, ka nedrīkst iesvīst, ceturtajā, kad vēders jau saplacis, pārvar slinkumu un negribīgi dodas meklēt ko ēdamu un atlikušās pāris žēlojas par to, ka jāstiepj kameras un to, ka "laikapstākļi šeit mainās momentāli":)) Bears ir dinamiskāks ar savu teātri un tāpēc daudziem interesantāks, tomēr nevajag aizmirst, ka tie idzīvošanas paņēmieni, ko viņš demonstrē ne vienmēr būs pa spēkam arī tādam, kurš nav dienējis speciālajās vienībās, ieguvis melno jostu un kāpis Everestā. Bet strīdi par to, kurš no viņiem abiem ir "krutāks" ir tikpat veci kā paši šie raidījumi:) Strouts, starp citu, no tālāko epizožu uzņemšanas ir atteicies un arī  Grilla raidījumi šobrīd ir nobremzēti.

4 0 atbildēt

tur nav ko saliidzinaat_Bears Grils labaakais!

essmu dzirdeejis kaa stasta i viens i otrs par izdziivoshanu!

Bearam ir daudz realistiskaak nekaa tam stroudam!

nav galvenaiis vai tu esi viens vai kompashkaa(ar operaatoru) galvenais paraadiit kaa izdziivot!un to lieliski paraada Bearas G!

8 4 atbildēt

Stroudam ir Piektdienis. ;D

4 0 atbildēt

Pasties Discovery kā taisa Survival sērijas, neko viņi nečakarē. Ir situācijas, ka tiešām viņš ir dzīvības briesmās ! Un kas vispār tas pa stulbu salīdzinājumu, tikpat labi tevi varētu ar viņu salīdzināt.

4 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »