local-stats-pixel fb-conv-api

mums pašiem savs Kens Bloks?47

166 3

Kaimiņzemes Krievijas interneta plašumos nejauši uzgāju kādu video, kura paraksts krievu mēlē vēsta "Ken Block отдыхает!". Gan jau auto lietu cienītājiem šī profesionālā rallija braucēja vārds nav svešs, jo Kens Bloks interneta vidē ir iekarojis milzu popularitāti ar dažādiem video klipiem, kuros demonstrē savu apskaužami filigrāno spēju savaldīt makten jaudīgus auto. Taču šoreiz runa ir nevis par šo amerikāņu izcelsmes profesionāli, bet gan par kādu pārgalvīgu "rallistu", kurš plosās pa grants ceļiem ar veco labo "žigulīti". Pirmo reizi skatoties video nepameta sajūta, ka darbības vide šķiet tāda "tēvzemiska", un, skat, izrādās ir ar - mūsu pašu Latvija! Tātad, palūkojieties, kā kāds mūsu tautietis Gulbenes novadā, Daukstu pagastā ar Padomju laiku autobūves izstrādājumu visai prasmīgi plosās pa vietējiem grants un arī asfalta ceļiem. Jāteic, šī vīra braukšanas prasmēs novērojams zināms talants! Tomēr nenoliedzami - pa koplietošanas ceļiem šādā stilā braukt nedrīkst, jo tas apdraud citu cilvēku dzīvības, par pašu pilotu nemaz nerunājot!

166 3 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://carnet.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 47

0/2000

nu smuki jau, bet nesaprotu par ko visi te tik traki jūsmo, katrs vidusmēra rallists (arī latviešu) var izdarīt ko līdzīgu, daudzi pat ko labāku..

3 0 atbildēt

ar žiguli jau, tas ir grūāk, jo žigulim tak stūre griežas taka kautkādam KAMAZAM, bet piemēram Kena Bloka Subaru stūre taka pūciņa emotion 

3 0 atbildēt

ai nu nah*** ir jāčakarē komentāri ar savām paranoiskajām domām? pirmkārt, tajā video 90% līkumu ir pārredzami, un, kā kāds jau teica, tur apkārt ir cilvēki, kuriem stabili ir pateikts lai aptur, ja kāds brauc. Tik pat labi var uz krutsojumiem vnk lentas novilkt un miers.

2 0 atbildēt

pff mana rajona ar viens chalis smuki brauc tikaij jau ar mazdu 626 ari smuki uz 120 iet skjersaam, un nu liekas, ka vins labak par sito brauc, nu ja tas, ka zigsi vins to mak tas gan baigais +, nu varetu vinam kadu lasi noziedot emotion

2 0 atbildēt

Žikijs iet tīri tā neko. emotion

1 0 atbildēt

Tā arī domāju ka nav oriģinālā stūre , jo ar oriģinālo stūri ( kura ir drausmīgi tieva ) nevarētu tā " driftot "

1 0 atbildēt

prieks zigula labi iet..lai gan skanja joprojaam originaalaa :)

1 0 atbildēt
DmS avatarsDmS

eleganti! emotion

1 0 atbildēt

norm;ali nēsājās , nez šis vēl dzīvs vai jau cits žigulītis. :D

1 0 atbildēt

nice, labi brauc ...

1 0 atbildēt

Labs veids kā atbrīvoties no stresa. Ar kāju pamīcīt pedālīti.

 

Starp citu labi braucās emotion

1 0 atbildēt

Vot redz kā jābrauc ar žiguli !!! 

Dažos rallijos sudigi metas kā vini ar tiem zaviem vaziem mauc

1 0 atbildēt

Skils čalim ir, turklāt galīgi neslikts. Bet nu drifto viņš daudz par daudz. Ok, dažās vietās tiešām smuki izņem, 1:03, piemēram, bet tik daudz kur pilnīgi nevajadzīgi slidina slidināšanas pēc, piemēram 1:08. Ok, es saprotu, ka ar hronometru tur neviens blakus nestāv, bet nu nav interesanti skatīties, kā autiņi izbrauc līkumus krietni lēnāk neka'tas būtu iespējams, tikai tāpēc, ka "braukt slīpi ir foršāk nekā braukt ātri"

2 1 atbildēt

vaine // šito tā ienīstu .. šitais čalis varētu tak braukt kādā driftā, vai rallijā bet tie sasodītie izdevumi .. un tie maitas kam ir daudz, daudz naudas atkal dabū visu kaut nemāk braukt .. 

0 0 atbildēt

DDDRRRRRIIIIIIFFFFFTTTTIIIIINNNNGGGG

0 0 atbildēt

Šitais ir Kena Bloka vectēvs!

0 0 atbildēt

žēl ka copy/paste raksts! emotion

0 0 atbildēt

..tieshaam- Ken Block отдыхает!

0 0 atbildēt

SLIMAIS PLEIJERIS. bet jaa calis brauc labi. BET TAS PLEIJERIS emotion

0 0 atbildēt

nu modeļus tā kā vajadzētu žigulim zināt un atšķirt tos!!! emotion

0 0 atbildēt