local-stats-pixel fb-conv-api

Daži plāni...127

381 53

...Kurus kādreiz varētu mēģināt īstenot. ☠

Bet mans pats pirmais plāns ir iegūt šo auto - http://www.spoki.lv/automoto/Mans-milakais-auto-Nissan-240SX/470090 , un tad tikai domāt un taisīt kaut ko no šiem, un tā pat, ja taisītu kaut ko no šiem tad tas viss lēni ietu uz priekšu, jo daudz naudu liktu iekšā Nissanā. =)

Reklāma
Reklāma
Reklāma
381 53 127 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 127

0/2000

Man arī bija šitādas trakās idejas kad biju 10 gadus vecs, tad iestājās apziņa par realitāti =]

1 0 atbildēt
Eso avatarsEso

pārāk sapņaina tev tā domāšana, atgriezies mazliet realitātē. Tas viss ir daudz sarežģitāk kā tev liekas, tur reāli vajadzīgas tādas zināšanas, kuras ir cilvēkiem ar daudzu gadu prieredzi.

Tas zhiks vairāk pa lauku tjuunu priekhs nokaušanas nesanaks,  es pat ieteiktu pameģināt uzkonstruēt bagiju ;)

1 0 atbildēt

Peedeejais- Latvijaa pats pieejamaakais hot road vareetu tikt iistenojams izmantojot GAZ kravinieku. Pameklee netaa info, padomaa ;) Diemzeel muusu stulbaa likumdoshana nelaus tev iziet TA... Piem. ASV vai tepat- Krievijaa taadu probleemu nav... :(

1 0 atbildēt

tāads vaz kabrio gan nav redzēts 

jādomā tik ko lietū un ziemā ar viņu var piesegt!

1 0 atbildēt

#13 Top Gear redzēju emotion

Varu iedot "nokopēt" 350z virsbūvi emotion

0 0 atbildēt

"Nekas grūts nav"- YEAH RIGHT..

pamēģini kaut vai durvis ideāli nošpaktelēt.. :D:D

4 4 atbildēt

Saprastu ja ir nauda, laiks un viss nepieciešamais kā arī kaut kāda nopietna pieredze šajās lietās lai gan pats galvenais šajos visos projektos ir pirmie divi faktori-nauda un laiks.Idejas jau nav sliktas, bet ja tiešām kaut vienu no viņām domā realizēt , tad Latvijā tas nebūs vienkārši, kaut vai vien padomāt par TA automašīnai ja protams ar viņām pa kaut kādām sacenēm nedomā braukāties tad tur būs kā būs.Jebkurā gadījumā veiksmi novēlu mēģinot kaut ko sakarīgu uzmontēt no visiem šiem plāniem.

0 0 atbildēt

Viss tik vienkārši kā divus pirkstus apmīzt ne?

1 1 atbildēt

Stulbenis !

1 1 atbildēt

tas nav tik vienkārši kā izdomāt plānus kurus tu pieraksti savā bārbiju blociņaa un ar tiem piemēslo Spoku Auto sadaļu

1 1 atbildēt

čali Tev baigie plāni, bet nedari neko, pirms laba laika teici - ''toč gribu to golfu uztaiīt tikai nav golfa bundžas :('' tev apsolija aizvest bundžu ja uztaisīsi un kur ir ?

1 1 atbildēt

nu slima suņa murgi. ! nopērc kādu lētu 80_90to gadu autiņu un pamēģini sataisīt, lai var skati iziet.

redzēsi kā nojāsies un kā lati ripos. nevis sapņo par auto pārbūvi kas maksā entās štukas.

1 1 atbildēt

tu tāds duraks esi,domā ka tur 2 dienu jautājums? tas viss aizņem mēnešiem,daudz naudas un laika,nekad tu to žiksi neuztaisīsi,pirmājās dienās atmetīsi ar roku!

1 1 atbildēt

12. Ir no TopGear :) 

Kad dzīvoju laukos, ja tos tā var nosaukt.. vieni čaļi arī bija uztaisijuši VAZ kabrioletu. Bet viņi tikai jumtu nozāģēja un viss vairāk neko īpaši nedarija. Bet tāpat izskatijās iespaidīgi. :)

0 0 atbildēt

Ar paštaisītu kabrioletu tu skati neizietu.

Bija laiki, kad Bauskas pusē čomi sametās zapiņam, izgāja skati, nogrieza jumtu un viņiem bija kabriolets vienai vasarai, nākamajā vasarā atkal tāpat uz rinķi... 

0 0 atbildēt

Tu tak esi mazs parsapņosies tīnis kuram nav ne mazākās sajēgas ka kaut nedaudz no tā izdarīt- respektīvi ar savām rokam

2 2 atbildēt

tev +

0 0 atbildēt

autors taads lossara :D

1 1 atbildēt

Vaz kabriolets īstenībā varētu būt pat ļoti sarežģīts projekts. atceros savus VAZ laikus - ja izņēma priekšējo un pakaļējo stiklu jumts jau tads grīļīgs palika. tatad jātaisa otrs rāmis apakšā un atkal jau žiksis nav tas pateicīgākais - jo ir atstāta ļoti maz vieta kur izvērsties. uzķīmiķojot karkasu stiprībai diezgan nopietni pieaug  svars - tātad jalien motorā paspēlēties lai vinš pavelk to kuzavu.

0 0 atbildēt

emotion

1 1 atbildēt
« 1  2  3 »