local-stats-pixel fb-conv-api

Daži plāni...127

381 53

...Kurus kādreiz varētu mēģināt īstenot. ☠

Bet mans pats pirmais plāns ir iegūt šo auto - http://www.spoki.lv/automoto/Mans-milakais-auto-Nissan-240SX/470090 , un tad tikai domāt un taisīt kaut ko no šiem, un tā pat, ja taisītu kaut ko no šiem tad tas viss lēni ietu uz priekšu, jo daudz naudu liktu iekšā Nissanā. =)

381 53 127 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 127

0/2000

Tev vispār ir kaut mazākā nojausma, cik pēdējais projekts varētu vispār izmaksāt? Un tu tiešām domā, ka tas tā ir, vnk paņemt pāris caurules un uzmetināt to visu karkasu?

Arī līdzīgi ar iepriekšejiem 2 variantiem. Ar fleksi un wd40 vien nepietiks, lai kaut ko tādu īstenotu.

43 3 atbildēt

patīk tas, ka viss ir tik vienkārši emotion tikai virsbūvi pārtaisīt utt :D

32 1 atbildēt

oii bl*ģ ja tu zinātu kādi man ir plāni....

22 0 atbildēt

kad uztaisīsi kādu no tiem visiem dabūsi +///pagaidām nelikšu neko

17 0 atbildēt

ehh... un taa visu laiku... vispirms tu sapnjo kljuut par drifteri, uzbuuveet drifta mashiinu, starteet driftaa (ko peec taviem soliijumiem tev vajadzeeja saakt jau pagaajushogad). no taa kaut kas ir? tieshi taa, NEKAS, iznjemot gudru dirshanu, rakjetes puleeshanu uz drifta bildiiteem un video.. taalaak - njemam muusu legjendaaro triisriteni, ok, drifta nebuus, brauksim ar uuber krutu triisriteni... jau gadu (ja ne vairaak) tu tikai drachii savaa shkjuuniitii trubas un esi to riteni tikai izjaucis (ar ko vajadzeeja saakt), atkal nekas praatiigs... un visbeidzot... slapji sapnji par mashiinu paarbuuvi... 1. kaada jeega no mashiinas, kas brauc pa slideem vai amfiibijas? nekaada, iznjemot to, ka neviens sapraatiigs cilveeks tev neregjistrees shaadus transportliidzekljus, nemaz nerunaajot par to, kaa tu taisies taadu uztaisiit. 2. tu maz kaadreiz esi tureejis rokaas metinaamo aparaatu? tu zini, cik tas ir gruuti paarmetinaat mashiinas virsbuuvi??? tici man, es zinu, ka tiira caurumu metinaashana jau vairs nav apmiizt 2 pirkstus. barinsh inzhenieru un veel paaris metinaataaju to vareetu izdariit, bet tu pats savaa shkjuuniiti?? neee, nebuus... beidz vienreiz klabinaat klavieri, sapnjot par to, kas tev tuvaako 5 gadu laikaa toch nebuus... get a life

15 1 atbildēt

Can't tell if trolling or just very stupid

10 0 atbildēt

žigulis bez jumta der tikai pāris reizēm, tā ka nav vērts censties un apdarē darbu ieguldīt - kuzovs netur. A kā lai tura, ja jumts nogriezts un viss spēks tiek vadīts caur sliekšņiem un grīdu? Kuri parasti ir sarūsējuši? kuzavs ir jānostiprina, bet žiguļa gadījumā nav, kur pieķert stiprinājumus. Citādi pārlūzīs.

to raxtu par mašīnām-amfībijām es biju ielicis, mans pats pirmais raxts - tavējā gadījumā būs tikai viena problēma: kā tu domā to plostu dabūt ūdenī un pēc tam laukā no tā? Vadāsi līdz ceļamkrānu uz 2-3 tonnām? A vispār ir viens variants - to treileri iedzīt ūdenī ja var (un pēc tam izvilt laukā), tad sanāks.

par R35 spriest neņemos, jo te svarīgāki ir nauda un spējas - tas gan var izdoties.

8 1 atbildēt

Ej dari!

5 1 atbildēt

vAz ar jumta nozāģēšanu nepietiktu, kad nozāģētu jumtu vajadzētu taisit stiprinājumus lai kuzavs turās kopā.. nu precizāk pirms zāģē jumtu jau jāsataisa stiprinājumi, jo kad nozāģēs jumtu  liela iespēja ir kad uzreiz kuzavs salocisies ti. priekša un pakaļa atlieksies uz katra uz savu pusi. protams iespējas to izdarit ir, tikai kad taisa vajag šo to piedomāt. vienigi vēl ka nozāģētu jumtu tā par ielu legālu vazu var aizmirst, jo TA nelaistu cauri... vienigi ja dabon parbuves sertifikātu kas maksā baigo $$

3 0 atbildēt

drošāk tev un apkārtējiem būs ja pārbūvēsi rotaļu mašīnas

2 0 atbildēt

tu cirvis esi!!!!!!!!!!!!!!!!nekas notā nav ne 1/3 tik vienkārši kā tu stāsti virsbūves un šasijas pārbūvei vajag mikrometra precizitāti savādāk kad uzdosi pa padāli tu un tavs aparāts aizies pa gaisu it īpaši tam golfa hotrodam jāzina cik daudz drīks izvirzīt šasiju lai tā nepārlūztu.vispār cik tev gadi?

2 0 atbildēt

ja tu domāā  ka žigulim noņemot jumtu viss būs ok tad tu esi tizls.

jo jumts ir jā otrs rāmis kas satur mašīnu.

nozāģē jumtu mažīna salocīsies.

tieši tāpēc ir jāmetina apakšā dubultais rāmis.

un tas gan nav vienkārši. emotion

Umņiks emotion

6 4 atbildēt

un ieliec rakstu kad uztaisīsi kādu no šiem projektiem.

2 0 atbildēt

man patiik :D , tu to visu pasniedz itkaa tas buutu kaa 2 pirkstus apmiizt :D, tev pieredze un kkadas zinaashanas vispaar ir?? krieviem ir taada paruna- me4tatj ne vredna!! :D un ja nu tomeer kkas tiks iistenots, tad lai veicas!

2 0 atbildēt

Peedeejais- Latvijaa pats pieejamaakais hot road vareetu tikt iistenojams izmantojot GAZ kravinieku. Pameklee netaa info, padomaa ;) Diemzeel muusu stulbaa likumdoshana nelaus tev iziet TA... Piem. ASV vai tepat- Krievijaa taadu probleemu nav... :(

1 0 atbildēt

izklausās viss vienkārši ķīlējam augšāemotion

1 0 atbildēt

maize blje :D

 

1 0 atbildēt

Tak ko tu,  dabūt vr6 motoru un uzlabot uz apmēram 700+ zirgiem ir viegli. emotion

un karkasu tu neuzmetināsi no salmiņiem. 

2 1 atbildēt

Man arī bija šitādas trakās idejas kad biju 10 gadus vecs, tad iestājās apziņa par realitāti =]

1 0 atbildēt
Eso avatarsEso

pārāk sapņaina tev tā domāšana, atgriezies mazliet realitātē. Tas viss ir daudz sarežģitāk kā tev liekas, tur reāli vajadzīgas tādas zināšanas, kuras ir cilvēkiem ar daudzu gadu prieredzi.

Tas zhiks vairāk pa lauku tjuunu priekhs nokaušanas nesanaks,  es pat ieteiktu pameģināt uzkonstruēt bagiju ;)

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »