local-stats-pixel fb-conv-api

Santīms nav nauda?245

1533 11

Sveiki.Gribēju jums pastāstīt par diviem diezgan nepatīkamiem atgadījumiem kas man ir gadījušies saistībā ar santīmiem.

1533 11 245 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 245

0/2000

psc - šķiet aplami uzskatīt, ka santīms nav nauda .. diemžēl nav man tā gadījies, bet ļoti gribētu, jo esu tāds cilvēks, kam patīk kasīties ar āžiem par pašsaprotamām lietām un pierādīt savu - nenormāli aplauztu visus nabagus, kas mani nostādītu iepriekš minētās situācijās :D

1 0 atbildēt

Nu transporta vadītāju var saprast - viņš tomēr biļetes pārdod tikai tā starp citu, un skaitīt santīmus stipri neplānoti kavē transportu (kamēr viņš skaita santīmus, braukt nevar). Visos citos gadījumos pukošanās par sīceni no pārdevēja puses ir pilnīgi nepamatota.

Atsevišķos gadījumos pārdevēji pat priecājas, ka viņiem iešķiebj krietnu sauju sīcenes emotion

1 0 atbildēt
KAZJOL!!!emotion
1 0 atbildēt

Bendzīns emotion emotion emotion

1 0 atbildēt

santims nav nauda varbut lidz 20 santimi ir nauda pectam jau visi domaa nemt nenemt lol

1 1 atbildēt

atbildot uz Papays komentāru " Vienreiz gaaju pirk cigaretes pa melnajiem :D "

Neesi vienīgais, kas tā darījis. emotion  

2 2 atbildēt

bet no otras puses ir kautkadas normas, ko var uzlikt pats uznemums,jeb firma kas saistita ar naudas apriti-pilnigi oficiali, tikai tam jabut kautur redzama vieta rakstitam.Piemeram veikals to var pamatot ar gramatvedibas traucejumiem,un liekiem izdevumiem transportejot naudas maisu uz banku.Bendzintakos to pamato ar to, ka tiklidz iekrajas zinama summa, tá tiek ielikta laika seifá, tapec kassé cauru nakti ir maz naudas, kas nelauj pienemt divsimtlatniekus, jeb piecsimtniekus, utt... Bet ja esi kartigs cilveks, tad naudu aiziesi samainit banka, pirms par astoniem latiem siicenee, veikala darbiniekiem neertibas sagadasi...jabut bik cilvecigam pret otru-tas ir elementari.

1 1 atbildēt

Neiesaku ar melnajiem maksāt par ēdienu!!!!

it ipashi McDonalda

apvainosies un piehariis tavu burgeri!

2 2 atbildēt

UK vieninieki ir loti milziigi un tad toch kauns ar viniem pirkt :D

0 0 atbildēt

Vjadzēja liet pa 4ls! ;)

0 0 atbildēt

Man ar ir bijis ļoti bieži jāsaskaras ar niccīgo pārdevēju attieksmi pret nēģeriem.. (

0 0 atbildēt

paris menesus atpakal autubusa soferis izsedinaja mamminju ar ratiem no autubusa par to ka vinja velejas nopirkt bileti ar melnajiem  santimiem

0 0 atbildēt

mēs mājās daram tā, ka visu gadu tos santīmus metam krājkasē un gada beigās jau uz kādiem 15 ls. tad dodamies uz banku,  kur viņiem ir kaut kāda mašīnīte, kura samaina normālā naudā.

kaut gan pārdevējiem nav tiesību nepārdot, ja maksā arī šādā naudā. tik pat labi viņi var pieprasīt ka 2 latu vietā vajag dot 1 ls+ 0.5ls+0.1ls+0.2ls+0.2ls, a ja nebūs šādās monētās, tad lai iet citur. stulbi..

0 0 atbildēt

Njaa man ari ir ta gadijies ar pardeveju bet tikai partikas veikala.

Kr4 ta nu vienu dienu skatijos maka bija pa nedelu iekrajushies baigi daudz melnie santiimi izdomaju aiziet uz veici nopirkt vairakus alinjus . Aizgaju lidz veicim ieeju ieksha un panemu no leduskapja alinju , pieeju pie kases un uzberu kur arii 4ls  siicene pardeveja noposii un saka kad nepardos jo siceni nepienem es saku shai braukt virsuu un ta ari taisniibu nepanacu . bet izejot no veikala atcerejos kad man ir tik 17 gadi un vinja to zina un ja vinja nevelejas tad vinja vareja man nepardot . Kopsh tas dienas veicii vairs nerados emotion

0 0 atbildēt
Santīms, cents utml ir nauda un nav tiesību nepieņemt. Man bieži izdod siceni nu ko es tak ņemu.
0 0 atbildēt

Tas ir jāziņo uzņēmuma vadībai un tas cilvēks tur vairs nestrādās. Kādas 3 reizes arī man tā ir gadījies. Tas ir likumpārkāpums.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

starpcitu kkad biju sakraajis 50ls un vispaar taa arii ir, ka kasieri vienkaarshi var atteikties pienjemt no kkaadas summas, liekas taa summa bija 2ls, un taas ir vinju tiesiibas, tiesa tramvaja gadiijumu tas nekaadi neizskaidro

no taas reizes vienmeer izpeerku siiceni, jo diezgan ilgs laicinjsh pagaaja kameer tiku valjaa no tiem 50ls

1 2 atbildēt

es piemeeram pat esmu melnos santiimus metis prom jo man nepatiik ar vinjiem iepirkties, bet nu ir gadijushaas liidziigas situaacijas bezizejas variantaa.

0 1 atbildēt

Bomzis, uz ielas sēžot saubagojies, tagad iet pēc bendžas ;DDDDD

1 3 atbildēt
« 7  8  9  10  11 »