local-stats-pixel fb-conv-api

Rockhopper Publiska Atvainošanās333

317 243

Sveiki! Šeit jūs traucē Rockhoppers. Man patreiz jums ir daudz ko teikt, un tāpēc es centīšos visu paskaidrot! Svētdienas rīts man bija vienkārši drausmīgs. Es pamodos no rīta ar domu, ka varēšu lasīt jūsu jaukos komentārus, jo naktī es publicēju savu jaunāko rakstu. Taču atverot spokus manā acu priekšā bija drausmīgs skats! Ieraudziju savu fotogrāfiju un uzrakstu ka esmu noziedzieks. Man palika ļoti slikti. Pēc tam pamaniju to, ka man ir liegta pieeja Spoki.lv Tad es sapratu to, ka man vairs nav jēgas dzīvot. Es nezināju ko iesākt, jo jūs visi esat mani vienīgie draugi. Tikai jūs spējat novērtēt manu eksistenci. Man ir tik patīkami saņemt no jums visas šīs jaukās vēstules un komentārus.


Zinu, ka jūs esat dusmīgi par to, ka es jūs krāpu ar botņikiem, bet es varu paskaidrot. Man nebija svarīgi cepumi, un es viņus neizmantoju lai kādam saliktu mīnusus! Es tikai liku saviem rakstiem plusus lai jūs varētu redzēt šos manus ģeniālos šedevrus, tāpēc ka ir bijuši gadijumi, ka pēc raksta ielikšanas parādās vēl daudzu citu autoru darbi, un mans darbs novirzās uz nākošo lapaspusi. Es tikai vēlējos lai jums būtu vieglāk atrast manus rakstus! Lai jums nebūtu jālieto meklēšanas poga! Lai obligāti nebūtu jāiet manā profilā lai to redzētu. Es izdariju tikai tā lai jums būtu vieglāk, vienkārši uzspiežot pogu „labākie raksti” un jūs jau augšgalā redzētu manu rakstu!


Protams pats es zinu, ka šāda rīcība ir negodīgā, bet es tikai vēlējos darīt tā lai jums būtu jaukāk. Tā lai jums būtu interesanti paskatīties uz mani. Rakstu ievietošana par pingvīniem spokos bija pats labākais notikums manā dzīvē! Spoki.lv ir vienīgā vieta uz pasaules kur es varu eksistēt! Mana dzīve bez spokiem ir tāda pati kā pingvīnam bez sniega. Ceru ka jūs man piedosiet! Ja nē, tad vienkārši dzīvot man vairs nav jēgas, un es dzīvošu ar cerību, ka mani rīt notrieks mašīna. Iespējams arī bez manis spokos notiks dzīvība un katram būs ko teikt, bet ja es pazudīšu no spokiem, tad es pazudīšu pavisam! :(
Bet ja tomēr jūs dosiet man iespēju, es palikšu 99 reizes labāks un iespējams nākotnē Latvijai jau piederēs pingvīnu parks kur cilvēki varēs nākt un apskatīt šos brīnumainos dzīvnieciņus!

P.S. Gribēju jums pateikt vēl to, ka ar botņikiem viss ir cauri. Viņu vairs nav un nekad arī vairs nebūs. Es viņus iznīcināju, jo pie visa es vainoju viņus.

PIELIKUMS – Rockhoppera reakcija par  svētdienas rīta notiekošo.

P.S. Lūdzu nobalso aptaujā, ko tu par to visu domā!

P.P.S. Raksts par viņa noziegumu.



317 243 333 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 333

0/2000

atbildot uz Sparco komentāru " P.S. Gribēju jums pateikt vēl to, ka ar botņi... "

es zinu kas ir šizofrēnija, bet šizofrēmija... :d

0 1 atbildēt

Ko jūs visi šito čali mokat? kpc tieši viņu te nodiršat, darons jau arī sūdus savārija. varējāt jau būt objektīvi un likt mierā Rockhopperu, un p*epis*ies daronam, kurš ir uztaisīja smagākus sūdus, a to izskatās ka jūs Rockhopperu nodiršat, bet daronam ar roku pa galviņu paijājat. esat objektīvāki.

0 1 atbildēt

atbildot uz WampW komentāru " Galiigi neintresanti ar tevi.... tu esi tizla... " nejau tev par to spriest ! nezinu kapēc, baigi gribējās tev pateikt ka tu man besī un tu smirdi ! ;P

1 2 atbildēt

Ej stuurii paraudi un pagraizi veenas

1 2 atbildēt

tu pats sevi padari par mullkki sakot kad tew nau dziives jeegas,tw tok ir pingaviini

0 2 atbildēt

atbildot uz Ligita komentāru " nesajauci manu smaržu ar savu smaku?! tev ... " Tavu zilonjmaatites vaveres smaku nevar ar neko citu sajaukt! Ja jau maitasputni kas lidinaas tev virs galvas ir sajusmaa, tad smaka ir pamatiiga! Tu esi maitasputna shokolaades acs!  

2 4 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " tas, ka atzini, ka smadzeņu vietā tev salmi... " Daunis esi daunis arii paliksi datorjefinj!!!  

2 4 atbildēt
VIP avatarsVIP

Nahuj jūs visus, bet man ir zirga loceklis :P

1 3 atbildēt

Psda 4ali :D Man poh :D Es izlasīju tavu tekstu reāli nozviedzos :D Blja taads prikolists esi psda :D

1 4 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " brīnums, ka tavi salmi dod iespēju vsp šādu... " Man ir pietiekami salmi lai nebuutu tups admins! Tev tur pat salmu nau au jau esi dadzivojies  liidz admina liimenim! un ko tu te vispaar purkshki? Eij graizi veenas * tizleni!  

2 5 atbildēt

atbildot uz elvijs112 komentāru " Ko vins izdarija ? Es neko nezinu esu atpal... " esi gan :D

2 5 atbildēt

Ligitai ir milziigs zirga penis!

1 6 atbildēt
« 13  14  15  16  17 »