local-stats-pixel fb-conv-api

Praktiskā Fizika!80

1814 11

Vai tev ir garlaicīgi fizikas stundā? emotion Ja tā tad gatavojies būt pārsteigts - TUR tev neviens nespēs palīdzēt. Tomēr, fizika ir viens varen interesants priekšmets, kuru var apgūt nevis sēdot drūmi sakumpis skolas solā, bet gan visi pamēģinot praktiski. Lūk šeit rakstiņš par vietu kur, ir iespējam apgūt fiziku praktiski - konkrēti nepateikšu, kas ši ir par vietu, jo šādu iespēju uz visas pasaules ir daudz, tikai laikam mūsu Latvijā nav - vai arī nēsmu neko dzirdējis!

« 1  2  3 »
1814 11 80 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 80

0/2000

Daudzas un vēl citas interesantas lietas no fizikas viedokļa var redzēt arī Inovācijas busiņā, kurš braukā pa skolām un rāda viskko saistībā ar fiziku. Tiešām ļōoti interesanti. ;)

2 0 atbildēt

es zinu ka zviedrija bija kaut  ,kas līdzīgs. Un ja nemaldos Latvijā arī bija kaut , kas līdzīgs tikai ļoti mazos apmēros

2 0 atbildēt

Rīga arī ir kkas līdzigs, protams, ne tik liels un plašš, bet ir kaut kur centrā,aizmirsu nosaukumu kaut kāds Annas blabla... ir vērts aizbraukt.

2 0 atbildēt

Šitas izskatās kautkādā zinātnes centra Krievijā. Pēc uzrakstiem spriežot. Latvijā nekā sakarīga šajā ziņā nav. Par nekādām Cēsīm nekas nav dzirdēts nekad. Tācu tepat Tartu (Igaunijā) ir šāds zinātnes centrs AHHAA saucas. Tur gan ir dikti interesanti. Iesaku apmeklēt, nav nemaz tik tālu. Nenožēlosiet! :))

1 0 atbildēt

Man liekas, ka Latvijā kkas līdzīgs ir Cēsīs. Z(in)oo centrs.

1 0 atbildēt

es nevienu tur nesaprotu ::D

2 1 atbildēt

man iipashi videnee nepatika fizika, tagad augstskolaa pat patiik. lai gan sjobriid atkaartojam vsk vieluk, patiik un saprotu vairaak nekaa videnee

2 1 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Mūžīgasi dzinējs - strādā vesalu mūžību visu stundu jeb 40 min :D

0 0 atbildēt

Kas ir attēlots 26. bildē? :)

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

15 ir tā ka tu to kloķi grozi un tas melnais ar robotām malām lēkās no vienas puses uz otru emotion http://www.youtube.com/watch?v=epJjHC8IgcY&feature=related 1:06 var to verķi redzēt

0 0 atbildēt

18 esmu sēdējis nekā nav.

0 0 atbildēt

pēc 25. izlasīšanas kaut kā sagribējās bļaustīties LOLemotion

0 0 atbildēt

izskatās tiešām aizraujoši..

un par to mainīto smaguma centru un to ripošanu pret slīpumu.. ir redzēti arī varianti ar bumbām.

tam konusam, nu 2x konusam viena puse ir smagāka par otru.. ja viņam ļauj krist ar smagumu uz leju, nu griezties, tad inerce to konusu dzīs arī pret slīpumu.. jo lielāks slīpums, jo mazāk ripos.. inerce tiek bremzēta pret slīpumu.. bet tur slīpums nav liels, tā kā ripo gan jau arī līdz galam.

0 0 atbildēt

7. Bilža - Ušakovs , tas tu !?.

0 0 atbildēt

Esmu bijusi Vācijā Matematikum. Tas ir kas līdzīgs. Tiešām - iesaku apmeklēt, nemaz nesalīdzināsi ar fizikas stundām [kuru, par laimi, augstskolā mna nav :D].

0 0 atbildēt

26. noteikti ir varbūtības/nejaušības teorija - pret kurām nagliņām atsitīsies un kurā vietā nokritīs .

Un tas 16.  patiesībā ripo lejā nevis augšā - ilūzija. Tas ir dēļ viņa konusveida formas http://youtu.be/zkt1eScOCEI un ja rampas sliedes būtu paralēli tad ripotu uz pareizo pusi http://youtu.be/NGZ6odGcn-E

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »