local-stats-pixel fb-conv-api

Pēdējā vēlēšanās...103

1763 10

emotion

1763 10 103 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 103

0/2000

Ļoti labs raksts! Noteikti +

2 0 atbildēt

Ak jēziņ par 6sto nabaga tuvinieki tas noteikti bija ļoti smagi atrast visas tās vēstules  emotion

5 3 atbildēt

6tais stās gan ir tāds pasmags. Iedomājos tos vecākus ik dienas atrodam tādu vēstījumu nu jau no mirušās meitiņas emotionnezinu, bet tas būtu smagi...

2 0 atbildēt

Tiešām skumji. Ceru, ka aizejot viņi jutās kaut mazdrusciņ labāk pēc vēlēšanās izpildīšanām. Stāsts par 6 gadus veco Elēnu ir tiešām aizkustinošs.

3 1 atbildēt

mjamm .. :( gan ir skumiigi .. :( zeel mazos :( num bet tomer vinju veelee6anaas tika piepildiitas :)

1 0 atbildēt

Pavilka uz raudienu, kas nav labi 2 un 14 minuutees pa nakti :/

1 0 atbildēt

šis ir laikam viss aizkustinošākais raksts spokos!! :|

1 0 atbildēt

ljoti skumji :( bet.... vismaz vinji nomirst ar smaidu uz seju ka ir izpildijushi to ko ir velejushies! emotion

1 0 atbildēt

Šitāds raksts, pat tādā pašā secībā, jau bija šodien...

7 6 atbildēt

az asaras aciis sariesaas

1 0 atbildēt

tapec mums jadzivo katra diena ka pedeja un jauzbauda ta,nekad neuzinasi pieceloties no rita,vai si diena tev ir pedeja,jo uz pasaules notiek daudz negadijumi utt!++++no manis:)

2 2 atbildēt

ak dievs tik žēl. Pat esmu zēns, bet vienalga asaras acīs satecēja un domas.

0 0 atbildēt

1. klasesbiedrs varēja jau nedaudz sapucēties. Atnācis kā uz fizkultūru :(.

1 1 atbildēt

skumji, bet diemžēl tāda ir dzīve ;(

1 1 atbildēt
DnG avatarsDnG

mana Pedeja velesanas butu dzivot 

1 1 atbildēt

Šodien tādu pašu rakstu jau ielika,un es ar gribēju likt emotion

6 6 atbildēt

Man no 6 pat krīt no mutes sirds laukā, kad es ieraudzīju to vēstuli un domāju kādas bija vecākiem, vecvecākiem, radiem, draugiem kādas bija sāpes nežēlīgas.   Kad es ieslēdzu kādu skumju mūziku, tādas domas nāk, ka viņi nav šeit uz šīs pasaules, kad šiem bērniņiem bija tāds ne mirklis negaidīts laiks taj pasaulē aizgājis, ka vecāki neredz vairs savus bērniņus. Diemžēl paņēma viņus Dievs ļauniski, ka bērns ir atņemts no savas ģimenes. Es nezinu, ja būtu no maniem bērns nomiris no šiem es būtu pats nomiris, lai es būtu pie Dieva, un būtu kopā ar savējiem. Es to nevarētu to izturēt, ka bērns ir ātrāk nomiris. It īpaši ar citiem bērniem kas nodara liels cilvēks pāri. Kuri toreiz cieta bērns no cita cilvēka rokas un no dzimuma. Tādiem uz elli un pat kapos nelikt, vinekārši iemest ugunī, lai tās maukas nosprāgt, bērnu un dzīvnieku darinātājus pāri.

0 0 atbildēt

 

Man no 6 pat krīt no mutes sirds laukā, kad es ieraudzīju to vēstuli un domāju kādas bija vecākiem, vecvecākiem, radiem, draugiem kādas bija sāpes nežēlīgas.   Kad es ieslēdzu kādu skumju mūziku, tādas domas nāk, ka viņi nav šeit uz šīs pasaules, kad šiem bērniņiem bija tāds ne mirklis negaidīts laiks taj pasaulē aizgājis, ka vecāki neredz vairs savus bērniņus. Diemžēl paņēma viņus Dievs ļauniski, ka bērns ir atņemts no savas ģimenes. Es nezinu, ja būtu no maniem bērns nomiris no šiem es būtu pats nomiris, lai es būtu pie Dieva, un būtu kopā ar savējiem. Es to nevarētu to izturēt, ka bērns ātrāk ir nomiris.

 

It īpaši ar citiem bērniem kas nodara liels cilvēks pāri. Kuri toreiz cieta bērni no cita cilvēka rokas un no dzimuma. Tādiem uz elli un pat kapos nelikt, vinekārši iemest ugunī, lai tās maukas nosprāgt, bērnus un dzīvniekus darinātājus pāri.

0 0 atbildēt

 

Man no 6 pat sirds žņaucās zem visa krūšukaula un vārās, kad es ieraudzīju to vēstuli un domāju kādas bija vecākiem, vecvecākiem, radiem, draugiem kādas bija sāpes nežēlīgas.   Kad es ieslēdzu kādu skumju mūziku, tādas domas nāk, ka viņi nav šeit uz šīs pasaules, kad šiem bērniņiem bija tāds ne mirklis negaidīts laiks taj pasaulē aizgājuši, kā vecāki neredz vairs savus bērniņus. Diemžēl paņēma viņus Dievs ļauniski, ka bērns ir atņemts no savas ģimenes. Es nezinu, ja būtu no maniem bērns nomiris no šiem es būtu pats nomiris, lai es būtu pie Dieva, un būtu kopā ar savējiem. Es to nevarētu to izturēt, ka bērns ātrāk ir nomiris.

 

It īpaši ar citiem bērniem kas nodara liels cilvēks pāri. Kuri toreiz cieta bērni no cita cilvēka rokas un no dzimuma. Tādiem uz elli un pat kapos nelikt, vinekārši iemest ugunī, lai tās maukas deg un izdeg viņa ļaunā dvēsele, bērnus un dzīvniekus darinātājus pāri.

0 0 atbildēt

aizkustinaemotion

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »