local-stats-pixel fb-conv-api

Par ko rakstos liek mīnusus?51

148 29

Tātad vēlos piebilst, ka man vienalga vai šo rakstu nolinčus, es zinu, ka tā būs. Kādam nepatiks rakstītais, kādams mans rakstāmais stils, bet cmon - mēs lielākā daļa esam to pamanījuši. Un mani pēdējā laikā tas ir izbesījis līdz galējībai. Jā tauta, jūsu mīļajos Spokos, ir mīnusi, kaut gan drīzāk varētu teikt jūsos pašos. Jeb drīzāk - stulbi iemesli kapēc jāliek rakstam plusi.

Tapat man ir vienalga par to cik plusus es dabūšu. Tāpat ar plusiem es dzīvē ārpus datora neko neiegūšu :] Šis raksts ir domāts lai liktu jums saprast par ko patiesībā jūs liekat mīnusus.

Reklāma
Reklāma
148 29 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 51

0/2000

JA KAS ŠIS RAKSTS NAV VEIDOTS LAI ČĪKS'TETU PAR TO KA TIEK LIKTI MĪNUSI! MĒS MĀCAMIES NO KĻŪDĀM UTT. ES VNK MINĒJU GADĪJUMUS KAD TIKA BEZJĒDZĪGI IELIKTS MĪNUSS!!!!! Un jā es arī mācos no kļūdām tāpat kā jūs visi.

0 0 atbildēt

...un atkal tiek likti miinusi 

0 0 atbildēt

Neesmu redzējis nevienu datoru kuram nebūtu garumzīmju.

1 1 atbildēt

Piekritu tev :)

1 1 atbildēt

bija jēga paņemt manu komentāru, es tev ļāvu, neģēis, bet nav foršas bildes, neģēis!!!

0 0 atbildēt

Traģēdija traģēdijas galā, ak jel.

Ja autorei plusi un mīnusi ir vienaldzīgi, man nav skaidrs, kāpēc tapa šis apgaismojošais "es likšu jums saprast" raksts :D

Dzīvē ārpus datora tam visam nav nekādas jēgas, tieši tā. Kur problēma?

0 0 atbildēt

Un ja plusu ir vairāk nekā mīnusu, kapēc jāliek mīnuss? <---Man besij šitādi pakaļskrējēji.

0 1 atbildēt

Bija viens raksts par ādažu čipšu pakas saplēšanu, ieliku mīnusu un man jau raksta autors galvu gribēja noraut. xD Sāka rakstīt vēstules - ķip es kāds trollz ar daudziem viltus profiliem, kurš liek visiem mīnusus xD Bik pasmējos.

0 1 atbildēt