local-stats-pixel fb-conv-api

PaR pārmaiņām spokos!74

345 75

Spoki aizvien biežāk liek tev vilties? Ceri ieraudzīt vairāk foršus jauninājumus un jaunus, radošus projektus? Tad ieskaties šeit!

P.S. Lai vēlāk izvairītos no dažādiem absurdiem pārpratumiem, ņemiet vērā, ka, pozitīvi novērtējot šo rakstu, jūs balsojiet ''par'' šīs idejas realizēšanu. :)

345 75 74 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 74

0/2000

Ainis jūs visus čakarē, viņš vienkārši grib daudz plusus 

edit: es tā skatos, ka 5 cilvēki nesaprot jokus :D

13 5 atbildēt

Lai tiktu admina krēslā, ir jābūt kādai spoku dzīves pieredzei, kā pieredzējušam rakstu licējam ar labām atsauksmēs vai  piemēram bieži ziņojot adminiem par pamanītiem pārkāpumiem.

8 0 atbildēt

Grūti ir pateikt kā būtu ja būtu... Un arī es gribētu zināt, kā gan var pateikt, kurš būtu labs admins un, kurš būtu slikts? emotion To tak reāli nevar pateikt... un arī ja izvirzītu kaut kādu šadu kampaņu sūtot savas MV, tad vajadzētu būt noteikumiem, kas viņas drīkst sūtīt... Gribētu redzēt spokus ja par adminu tiktu 12 gadīgs sīkais emotion

8 0 atbildēt

Man ir diezgan vienaldzīgi,kas ir admini un ka notiek klūšana par to,vienīgais,ko gribētos bilst ir tas,ka adminam vajadzetu būt pilngadīgam.ne jau tapēc,lai barina alu avrētu dzert,bet tāpēc,lai galva butu maksimali uz pleciem tomēr.

9 1 atbildēt

Man pietiktu ar to ka pie raksta varetu redzet kursh admins apstiprinaja so rakstu tada veida var redzet kuri ir tie kuri pat neparbauda rakstu vai vnk apstiprina debilakas lietas ever.

8 0 atbildēt

SVIESTS!

10 3 atbildēt

pašā saknē jau ideja laba, tikai vai ir realizējama? spriežot pēc situācijas, ka lietotāji apvainojas un sāk lamāties, ja izdzēš tvnet vai zagtu rakstu + lielie komiksu mīļi.. tad nu, es nesaskatu pozitīvi rezultatīvus panākumus..

8 1 atbildēt

Aini, tu esi totāla nelaime. No doubt.

8 1 atbildēt

Vienīgā problēma spokos ir tā, ka cilvēki to uztver pārāk nopietni!

Nu, virtuālā dzīve nav reālā dzīve!

Cilvēki mīļie, dzīvē ir daudz labāku lietu par virtuālu cepumu krāšanu, komiksu tulkošanu un džekija pielūgšanu. Es tiešām nesaprotu, kam viss šis ir vajadzīgs?

Es, personīgi, nepazīstu ne spoku eliti, ne adminus, administratorus,nezinu viņu problēmas un reliģisko piederību. Un, godīgi sakot, man ir dziļi nospļauties, kuram te ir vairāk cepumu. Es šeit ienāku tīri tam, lai atpūtinātu smadzenes un palasītu jēlus jokus, jo cīnīties par vai pret kaut ko šeit nav jēgas.

Aini, draudziņ, ej un savu enerģiju labāk velti kam noderīgākam. Ir daudz jomu, kas kliedz pēc inovācijām un izmaiņām. Bez tam, ir tāds teiciens- take it or leave it. Simple. 

8 1 atbildēt

Pārmaiņas- tas ir labi, bet ''parlamentāras vēlēšanas'', gan galīgi garām. Pārāk daudzas visvisādas balsošanas ir beigušās ar visai bēdīgu rezultātu. Bez tam, izpatikt visiem- tā jau ir ''neiespējamā misija''. Kas svarīgs, teiksim tā- gados jaunākiem, pārējiem var šķist nesvarīgs un arī otrādi.

6 0 atbildēt

. '' un vai tiešām šis ir lietotāju un portāla labā, bet nevis lai nomelnotu pašreizējo administrāciju, kura tevi ir apbižojusi? Un vēl, es kā reds nejūtos ne apbižots, ne citā veidā nolikts, ka manas idejas ietu kādam gar ausīm. Tā kā tās arī ir tīrākās muļķības. 

6 1 atbildēt

Džeks tika nobanots,bet jau runā par pārmaiņāmemotion

5 1 atbildēt

Izskatās, ka būs nevis Spoki.lv bet Saeima.lv : ))

4 0 atbildēt

Galvenais,lai ievēlētie nestrādā šmuces

4 0 atbildēt

Lai vai kā,man šis raksts stāv ieslēgts tāpat kā Twitters,pēc katras minūtes revrešs un uzreiz uz komentāriem emotion

3 0 atbildēt

Ko tas Ainis tur ņemās

3 0 atbildēt

diršat jus labi,vairak daritu!!!!vieniga laba lieta ir paspelet kartis,daži raksti!!!cik saprotu šis ir tiri bernu portals,cilvekiem virs 18 te nav ko darit!!!!tads ir mans viedoklis,atos cepumus iebaziet sev viena vieta!!!

4 1 atbildēt

Doma nav peļama,bet grūti būs to īstenot.

3 0 atbildēt

nomainīt spokiem.lv dizainu 

2 1 atbildēt

Esmu sapratis pareizi? Vecos nomainīs jaunie? Wow.

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »