local-stats-pixel fb-conv-api

Oriģināls vai eyeFone?51

1126 7

Katram cilvēkam jāzina, par ko viņš maksā. Neviens nesūdzas, ka oriģinālie Šveices pulksteņi maksā bargu naudu. Problēmas sākas, ja esat gatavi maksāt par oriģinālu, kā vietā jums iesmērē tīrāko... viltojumu.
Visi viltojumi dalās 3 grupās:
1) Nekvalitāte- lēti pakaļdarinājumi, kuri nopērkami tirgū un nāk no austrumu zemēm pārsvarā. Šīm precēm parasti ir uzkrītoši zema cena.
2) Kvalitāte- šie viltojumi parasti nopērkami internetā, izsolēs, lielveikalu bodēs. Starp tām parasti ir somas, pulksteņi, sporta preces u.c. Cenas ir vidējas.
3) Augstākā kvalitāte- šo viltojumu var atpazīt tikai ilggadēji produkta cienītāji. Tās pārdod specializētos veikalos (vienīgā vieta, kur arī tirgo oriģinālu), cenas ir analogas oriģinājalam produktam.

1126 7 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 51

0/2000

ja tu iebāz prezi mutē, 30 sekundes pakošļā un saproti, ka tas vairs negaršo pēc zemenēm, tas nozīmē, ka tev ķīnieši ir iesmērējuši lētu prezi, pamērcētu zemeņu zaptē :)

3 2 atbildēt

par to iphone un irbuli patāv arī kapacitīvie irbuļi

1 0 atbildēt

Noderīgi! emotion

1 0 atbildēt

nunu, daudzos ēbayam līdzīgajos var atrast orģinālus brendu ražojumus. Un, nesen arī gadijās kur lasīt, ka no kkāda modes nama(kr4 brends kkāds) vecās kolekcijas un preces ar kļūdām un defektiem lietas nosūtijuši uz Āfriku, trūcīgajiem. Drošvien forša sajūta bēgt no gepardiem ar D&G(peimērs.) kreklu mugurā =D

1 0 atbildēt

Bez šaubām favorītos! Kur dabūji info, ja nav noslēpums? :P

1 0 atbildēt

Interesants raksts ++

1 1 atbildēt

nupat pārbaudīju savas '1 million by paco rabanne' un pēc tur rakstītā, ir īstas. pirku veikalā 'Douglas' .

0 0 atbildēt

es 3. emu rokaas tureejis :D

0 0 atbildēt

norm

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

labi tiešām abi +6

0 0 atbildēt

Nu nevaru teikt, dzreiz japateicas tam ka ir viltojumi, lai orginilai parak daudz neaizreujas ar cenu skruveshanu.

 

bet bus kkas lidzigs, ar uzrakstu American Freedom

made in China

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

''salvetes ar ražotāja logo! Tām jābūt no kvalitatīva plastikāta vai stikla, kājiņu iekšpusē preces identifikācija'' Salvetes no stikla vai plastikāta un vēl ar kājām?  emotion  emotion  emotion 

0 0 atbildēt

par to smaržu metāla vāciņu gan tu dirs, Diesel smaržām ir metāla vāciņi. Un diez vai Stockmann un Londonas Harrods pārdod viltojumus....

0 1 atbildēt