local-stats-pixel fb-conv-api

Nogalināt likuma vārdā40

330 5
330 5 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000

Protams, šie Ķīnas un Nīderlandes piemēri šķiet drausmīgi, BET paskatoties uz to globālā mērogā - cilvēku skaits nenormāli un neapturami pieaug! Ķīnai ir jādara kaut kas, lai kaut nedaudz palēninātu savas valsts iedzīvotāju skaita pieaugumu. Paskatieties, kas notiek Āfrikas nabadzīgajās, karu izpostītajās valstīs - melnie mirst badā, bet neskatoties uz to, vairojas uz nebēdu. Un gaida uz ārzemju palīdzību. Arī indijas populācija pieaug nenormālā ātrumā, un visvairāk dzimst tieši nabadzīgajās ģimenēs. Ja tas viss tā turpināsies, pēc pāris desmitiem gadu mums šī planēta vienkārši būs kļuvusi par šauru, visapkārt būs melnie un indieši, kā tas jau tagad ir daudzās atīstītākās zemēs (kad biju UK, biju šokā par indiešu/pakistāņu skaitu tur).

 

40 1 atbildēt

ķīnā un indijā tas notiek nežēlīgi, bet nīderlandes piemērs, manuprāt, ir humāns - slimi un nolemti bērni, kuri visticamāk, tādi paliks visu atlikušo mūžu... Es 100% atbalstu eitanāziju, ja iet runa par tādiem gadījumiem,kad cilvēks nav spējīgs izdzīvot un dzīvot pilnvērtīgu dzīvi, bet ir atkarīgs no apkārtējajiem.  Eitanāzijas aizliegšana ir nežēlīga, cik nav lasīts par cilvēkiem - dārzeņiem, kuri ir pie apziņas, taču nespējīgi neko darīt? Gulēt un gaidīt iestājamies nāvi, apzinoties savu nespēju pat pašam sev dzīvību atņemt.... Lasīju par puisi, kurš speja kustināt tikai vienu pirkstu, bet visu saprata,kas notiek un vēlējās eitanāziju, bet tiesa viņa lūgumu noraidīja. 

39 1 atbildēt

Latvijā jau sen ir viss izdarīts, lai cilveki nedomātu par pēcnācējiem.

24 4 atbildēt

Nu vecīt skaties no citas puses,ja Latvijā legalizētu gandžu tad uzreiz uzlabotos  ekonomiskais stāvoklis valstī, jo daudz tūristi brauktu uz Latvija tikai dēļ Gandžas!Nīderlandi jau sen uzsaktu kā gudru valsti, kura māk sev uzlabot ekonomisko stāvokli, bet viņiem ir arī slimi likumi, bet par gandžu tikai  + no manis! MIERS! emotion

13 3 atbildēt

liels miinuss par to ka sis ir interpretets! Atbalstu eitanaziju, un lailaka dala no sai raksta minetajiem argumentiem ir pilles sudi! Protams labak laut dzivot siamas dviniem, invalidiem no dzimsanas utt, jo tas tacu ir cilvecigi- kas gan var but vel cilvecigak ka nolemt  defektivu jaundzimuso mokpilnai dzivei, jo dazi idioti doma, ka vinam ta bus labak. Nu kur var but tik trula domasana- laikam no TV :D

8 3 atbildēt

Uzskatu,kas tas ir pieņemams likums.Neredzu jēgu bērnam,kurš visu dzīvi būs atpalicis un nespēs normāli neko uztvert-mokas gan bērnam,gan vecākiem,kuri,protams,lūgs valstij naudiņu,lai palīdz viņu nabaga bērniņam,lai gan dzemdējot zināja,ka bērns nebūs vesels.Turklāt,lielākā daļa vecāku,ja dzmedē bērnus ar neārstējamām pataloģijām,iebāž viņus pēc tam bērnu namos-bērns ir laimīgs?Viņam rodas psiholoģiskie traucējumi un būsim reālisti-lielākā daļa bērnu namu bērnu,ir nākošie narkaši,zagļi un cietumos sēdētāji-reti kurš izaug tiešām normāls. Tāpēc,varbūt neveicināsim pasaules pārapdzīvotību ar cilvēkiem,kuriem regulāri jāpalīdz,bet gan padomāsim reāli :)

3 0 atbildēt

Un vai nav nežēlīgi likt tam cilvēkam visu mūžu mocīties, ja viņš nevar dzīvot pilnvērtīgu dzīvi? Likt vecākiem nest smago nastu un visu laiku lūgties pēc sabiedrības palīdzības, jo bieži lai tam cilvēciņam būtu kaut cik ciešama dzīve ir nepieciešami nenormāli līdzekļi. Tāpēc daļēji šoreiz būšu Nīderlandes likuma pusē, bet ne par visiem 100%. Runājot par Ķīnu un Indiju, protams, nežēlīgi. Nav normāli piekaut grūtnieci, bet nevar noliegt, ka problēma viņiem ir, turklāt pamatīga, tikai to vajadzētu citādāk risināt.

3 0 atbildēt

un? labāk lai mokās visu mūžu? būdams dārzenis?

mocīties sāpēs 24*7?

3 0 atbildēt

Viss nav tik viennozīmīgi ka tas šeit tiek pasniegts

3 0 atbildēt

interesants raksts...bet kāpēc tu esi pielicis krustabildi blakus mazulim kur rakstīts par nīderlandes eitanāziju?? tu īsti nezini ko tas nozīmē vai neizproti kas tas ir??

2 0 atbildēt

Neredzu neko zveeriigu un ''necilveecisku'' likumi netiek izdoti joka peec,tam ir iemesls,kjiinai ir paarapdziivotiiba,tas ir veids kaa to vismaz kautkaa kontroleet.

Niiderlande pareizi darija,mociit cilveeku kopsh ziidainja vecuma ir zemiski.

3 1 atbildēt

Prātiņ nāc mājas lūdzu , veljovairāk par Nīderlāndi...

7 6 atbildēt

Gan jau bija sakurijušies,ka izdomāju tādu debīlismu

1 0 atbildēt

Dzīve ir skarba, pasaule kļūst pārapdzīvota, izdzīvo tikai spēcīgākie.

1 0 atbildēt

to sauc par dabisko atlasi!(izdzivo gudrakie,smukakie,veseligakie,pilnvertigakie u.t.t.

1 0 atbildēt

Es gan domāju, ja jau tik ļoti negrib bērnus un viņus ir pat gatavi nogalināt- tad lai izmanto visus pretapaugļošanās līdzekļus un veic visus pasākumus , kas veicinātu grūtniecības neiestāšanos un tad nebūs jādomā par bērnu nogalināšanu.Viņi jau nav vainīgi, ka ir cilvēki, kas domā nevis ar smadzenēm bet ar otru galu tur lejā un tas attiecas gan uz vīriešiem, gan sievietēm.

1 0 atbildēt
0 0 atbildēt

2. Es teiktu, ka jā.

0 0 atbildēt

Ideja jau itkā ir domāta laba, nepieļaut pasaules pārapdzīvotību, bet tas kā tā tiek izpildīta ir vienkārši nežēlīgi un nepiedodami, itīpāsi Ķīnā un Indijā!!!! 

0 0 atbildēt

Niceee >:D

0 0 atbildēt