local-stats-pixel fb-conv-api

Latvieti! Esi Gudrs!367

2478 48

[raksts tika pacelts un papildināts, jo palūdza to pacelt, sakarā ar svētkiem, kuri tuvojas + lāpu gājiena video]

Sveiks, Latvieti!

noteikti daudzi no mums ir draugos [un iespējams ne tikai draugos] saņēmuši šādas vēstules, kas aicina novembrī parakstīties it kā pret krievu valodu, kā otro valsts valodu..

No 1. novembra līdz 30. novembrim notiks parakstu vākšana par likumprojekta " Grozījumi Latvijas Republikas Satversmē" ierosināšanai. ( Uzziniet kur šī parakstu vākšana notiek jūsu dzīvesvietas pusē.)
Ja nevēlaties arī Jūs mūsu valstī krievu valodu kā otro valsts valodu, tad pārsūtiet šo vēstuli saviem draugiem, un esiet paši aktīvi!
Aiziesim visi un parakstīsimies! Jāsavāc ir vismaz 154 379 parakstu. Nepieļausim, ka krievu valoda ir arī valsts valoda. Mēs dzīvojam Latvijā. Un valsts valodai ir jābūt tikai un vienīgi latviešu valodai!
Uz parakstīšanos līdzi jābūt pasei!

izklausās jau baigi jauki un smuki, ne?

tikai šai vēstulē ir viena ļoti būtiska maldinoša lieta..

šobrīd notiek parakstu vākšana PAR krievu valodu, kā otro valsts valodu. un šī vēstule ir tikai muļķu ķeršana.. jo nu, ja nu kāds uzķeras, viņiem jau tikai labāk..

ŠĪS NAV NEKĀDAS MUĻĶĪBAS VAI PASACIŅAS

neticīgajiem vai tiem, kas šaubas par maniem vārdiem (spied atvērt jaunā logā/ cilnē/ tab'ā, lai nepazaudētu šo rakstu) :

Tvnet - Krāpjas, aicinot parakstīties

Delfi - Parakstu vākšana par valsts naudu

Delfi - Parakstu vākšana

un tiem, kam slinkums lasīt vai gribas vēl - informācija video formātā:

Tv3 - BezTabu , pēc otrās reklāmas pauzes ir sižets.

LNT - LNT Ziņas

2478 48 367 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 367

0/2000

Latvija bija neatkaríga tikai páris gadus! par kaadu neatkarígu valsti jús runajat?

un tgd vinja ir atkaríga ES! 

ticiet vai neticiet, bet arí bez juusu parakstu vaaksanas un nevaaksanas viss ir izlemts bez mums! cik var so teemu celt augsaa... 

jums neviens neliek runaat krieviski, tapeec beidziet cepties!

0 0 atbildēt

S*dainie okupanti un viņu smirdīgie pēcteči... pfff...

1 1 atbildēt

Autors +.

Besī, ka izdomāja tādu sūd*. Pie tam ap pirkstu viņus velk. :(

1 1 atbildēt

Latvieši nebalsos, jo ir slinki, bet krievi, jo būs pimpī.

1 1 atbildēt

Palasīju komentus pašās beigās. Wtf? Kas te par cenzūru notiek? Dažus vajadzēja nocenzēt, bet ne jau komentārus, kur prasa KUR var nobalsot PAR krievu valodu utt!

0 0 atbildēt

Sis raksts man ir pie favoritiem

0 0 atbildēt

Un kko pateiksi ja KRIEVS paskatiisies?? :D

0 0 atbildēt

Vēl tie nekauņas atļaujas komentāriem mīnusus bāzt. emotion

0 0 atbildēt

ejam  DZERT !

0 0 atbildēt

Cepuri nost!:)

0 0 atbildēt

Nu cik var spļaut latviešiem sejā? Ko nepaveica ar viņiem Sibīrijā to cer paveikt šitā - lienot un mānot, svešai valstij atkal ķepu uzliekot?! 

0 0 atbildēt

Paskaties kas Tev pašam par komentāru mīnusus salika - arī pēc tā var vadīties ;) Gan jau ka būs pāris komplekti -> mīnuss par rakstu un visiem komentāriem!

0 0 atbildēt

Par Latviju emotion

0 0 atbildēt

48 ir krievi emotion

0 0 atbildēt

Liels, patriotisks pluss no manis. :)

0 0 atbildēt

Esmu Latviete un esmu par valsts valodu, kā arī, protams, iešu parakstīties par valsts valodu. Bet, ja tā labi padomā Latvieši jau tā pat runā 2 valodās. Tā kā Krievu Latvijā ir vairāk un + vēl nāk tie neandertālieši kam patīk izlekt, domājams, ka būs mums 2 valodas. emotion

0 0 atbildēt

Labs lāpu gājiens varētu sanākt no liesmojošiem Leksusiem, tikai tie droši vien ir apdrošināti :(

0 0 atbildēt

Raksts ir vienkārši izcils!

0 0 atbildēt

paldies par viedokli, bet atļaušos piebilst.. šis ir 5 gadus vecs raksts..  un šis raksts tapa laikā, kad tika vervēti paraskti par krievu valodu kā otru valsts valodu. jeb citiem vārdiem sakot, tas nebija ikdienas raksts, tāpēc, ka lūk šodien gribu būt patriote. tas vairāk bija kā iedvesma un informācija par to, cik ļoti pretējā fronte krāpjas (skat linkus) un to, lai tomēr mēs, slinkās latvju pakaļas, saņemamies un aizejam nobalsot Pret.  jo domāju, ka labi zini, cik kūtri un slinki mēs - latvju tauta esam. arī uz Saeimas vēlēšanām, daudzi neiet, jo - ko nu es tur mainīšu, man slinkums, ai, seriāls sākās, tāpat tie paši pie varas būs - protams, ja paši neko nedarīsim, tad tieši tā arī būs - nekā.  un ja kaut viens cilvēks šī raksta dēļ, toreiz piecēlās un tomēr aizgāja atdot savu balsi Pret krievu valodu kā otru valsts valodu, tad šī raksta mērķis ir izpildīts godam!

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
« 6  7  8  9  10 »