local-stats-pixel fb-conv-api

Kažoka asiņainā odere.64

148 9

Tie laiki, kad kažokāda saistījās ar alu cilvēku, kurš piesedz savus plikumus, jau ļoti sen ir pagājuši. Mūsdienās kažokādas asocējas ar ekstravaganci un sievišķību. Un kā nu ne, tās taču ir tik maigas, mīkstas, pūkainas un skaistas. Taču ir vērts aizdomāties, vai ir vērts nogalināt dzīvnieku tikai dēļ tā, lai apliktu viņu ap kaklu!

« 1  2  3 »
148 9 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000

tu mani gandriiz saraudinaaji...:(emotion

1 1 atbildēt

Cilvēki ir tik stulbi un nežēlīgi dēļ kāda sūda kažoka daudzi dzīvības zaudē,visus šitos kažokos vajag aizdedzināt kopā ar visiem valkātājiem,kuri jau ir to visu pasūtījuši,mūsdienu pasasule ir tik slima!!

1 1 atbildēt

Varbūt tas skanēs nežēlīgi, bet jautājums visiem kažoku pretinieki: "Jūs esat veģitārieši? Vai tomēr vakariņās ēdat gaļu? Jāņos šašļiku ēdāt?! Kā Jums liekas tie dzīvnieciņi - cūciņa, gotiņa, jēriņš, meža zvēri, vista utt. viņie nebija jūtu? Viņiem nesāpēja? Kād ēdat gaļu nedomāja par to, ka tās dzīvnieciņš bija pelnījis dzīvot ilgāk, kuru tik gardi tagad notiesā? Ko tad tagad vēmiens nenāk? Es regulāri laukos piedalos cūku, lielopa un vistu bērēs! Man gribas ēst. No tā nekaunos! Man arī ir īstās plikādas kažoks ar trušādas apkakli! Man ziemā ir silti! Man ir vienalga, neba es viņu slaktēju, neba es ādu vilku pāri galvai! Tas lai paliek uz darītāja sirdsapziņas - es par to tērju naudu. Jūsu komentāri ir lieki! MĪĻIE GAĻĒDĀJI - KAŽOKU NĪDĒJI!

3 3 atbildēt
Nepatīk man lasīt..NELASĪJU
0 1 atbildēt

goda vārds, tas ir venkārši nežēlīgi. man raudiens uznāca, kad es lasīju. cilvēki var būt vienkārši tik ļoti ļauni. varētu padomāt, ka tai lapsai vai jenotam negribas dzīvot. fuj, pretīgi.

1 2 atbildēt

Lasu komentārus un brīnos! Dažam labam te žēl dzīvnieku, bet šā vai tā turpinās valkāt kažokādas, ādas un ēst gaļu, un tikai tāpēc, ka pierasts. Un apbēdina tas, ka šie cilvēki netaisās neko mainīt. Bet tur jau tā lieta, ja katrs, kuram nepatīk kā tiek iegūti kažoki, ādas un gaļas izstrādājumi, nepirktu un nelietotu tās lietas, tas jau būtu neliels protests pret esošo kārtību lietas (kažoka, ādas, gaļas) ieguvei. Un ja sasummē visus cilvēkus, kas nelieto attiecīgo produktu, sanāk visai liels protests. Kā nekā ja ir pieprasījums ir piedāvājums, bet ja pieprasījuma nav vai tas strauji samazinās tad tam, kas to preci piedāvā jāmaina stratēģija. Piemēram es nevalkāju nedz kažokus, nedz ādas, nedz ēdu gaļu, un man pat neprasās pēc to lietošanas. Un es uzskatu, ka 21. gs. šīs lietas nav ne vajadzība, ne nepieciešamība.

1 2 atbildēt

Godīgi atzīšos "-" no manis!

2 3 atbildēt

Nu baac, ko vel tagad galju neest? 

ja man ir zel to dzivnieku, bet nu pie pierastam ertibam ir gruti atteikties....

1 2 atbildēt

Kur Rīgā var ne pārāk dārgu melnu ādas jaku vai mēteli nopirkt?

UN.. neviens uz mežu vairs neiet un neizķer lopiņus, bet tie visi tiek audzēti speciālās fermās.Viņiem nav cita mērķa dzīvē,kā izaugt skastiem un par viņiem pēcāk maksās tikpat,cik par ne-sliktu mašīnu.Tā tas ir. Un,kāpēc piesienas tikai dārgajiem ūedeļādas kažokiem un citiem "garspalvainajiem"? Tikpat labi arī rokerus, gotus uc plikādu nēsātājus vajadzētu "aiz pautiem pakārt", bet,kā kaut kur lasīju, tad uzbrukt bagātais sievietei ir vieglāk, nekā rokeru baram.

3 5 atbildēt

Tas tak ir tikai dzīvnieks.. + Nav jau tā, ka katru gadu mēs katrs pērkam pa pieciem kažokiem. Šis raksts ir konkrēts bullshits. Jo ja augs tiek pieskaitīts pie dzīviem organismiem,kāpēc neviens neraksta par ''nežēlību pret augiem''? Vnk wtf.

2 5 atbildēt

novel ādu paši sev un apsien apkārt emotion

0 3 atbildēt