local-stats-pixel fb-conv-api

Kažoka asiņainā odere.64

148 9

Tie laiki, kad kažokāda saistījās ar alu cilvēku, kurš piesedz savus plikumus, jau ļoti sen ir pagājuši. Mūsdienās kažokādas asocējas ar ekstravaganci un sievišķību. Un kā nu ne, tās taču ir tik maigas, mīkstas, pūkainas un skaistas. Taču ir vērts aizdomāties, vai ir vērts nogalināt dzīvnieku tikai dēļ tā, lai apliktu viņu ap kaklu!

« 1  2  3 »
148 9 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000

TĀDS SVIESTS UN NEŽĒLĪBA.

11 1 atbildēt

cilvēki modes dēļ ir tik nežēlīgi, es nekad nevarētu uzvilt kažoku, nedomājot cik daudz dzīvnieciņi ir cietuši.

un esmu redzējusi tos video kā dzīviem dzīvniekiem velk nost ādu, tas ir tik briesmīgi.pēc tiem nevaru saprast kā vispār kāds grib nesāt kažokadas.

11 3 atbildēt

es nestaigāju un nevarētu staigāt kažokādās. es vnk to nevaru, tas kažoks man vienmēr liks atminēties, ka tas dzīvnieciņš tika nogalināts manas iegribas dēļ. pie tam viņš varēja skraidīt, dzīvot, ālēties.. bet nē.

8 1 atbildēt

Briesmas! Kopš noskatījos video kā dzīviem velk ādu nost, man ir pretreakcija pret kažokiem un riebums pret to valkātājiem!

9 2 atbildēt

man asara notecēja šo lasot.

7 1 atbildēt

Nekad neesmu atbalstījusi kažokādas.

5 0 atbildēt

Skaisti jau tie kažoki ir .. .bet tikuntā es neatbalstu ko tādu ..

 
3 0 atbildēt

Mūsdienās ir arī citi veidi , kā nopelnīt...

 

Stulbie cilvēki emotion

4 1 atbildēt

I care so little I almost passed out..

2 0 atbildēt

 

man lapsas vienmēr tā patikušas, suņi, šinšillas, es negribu, man riebjās viss šis.

3 1 atbildēt

Vienīgie saturīgie komentāri nāk no raksta autores, pārejie ir vienkārša , bezjēdzīga gaušanas un vaimanāšana. Es neko nesaku par bērniem, kuriem tiešām ir žēl dzīvnieku un kuri vēl nav "sabojāti"., bet pārejie tikai cenšas "atmazgāties"..cik no jums bljāvējiem ir reāli palīdzejuši, lai apturētu dzīvnieku mocīšanu?! Uz so jautajumu nav jāatbild publiski, vienkārsi padomājiet pie sevis pirms verat muti valjā..

Un vēl kas, par tēmu arī, šobrīd kažoki pa lielam ir kljuvuši par iegribu, nevis nepieciešamibu, bet der acerēties arī to, ka ir uz pasaules klimatieskie apstaklji, kur bez kažoka nevar, tapat tur nevar arī bez galjas. Nu nomirs tas čalis Aljaskā no plikiem darzeņiem.

Visam ir jabūt līdzsvarā.

2 0 atbildēt

Nu un tad! Tad jau ādas zābaciņus arī pirkt nevar un vispār gaļu neēst.

2 1 atbildēt

tu mani gandriiz saraudinaaji...:(emotion

1 1 atbildēt

 emotion 

emotion 

1 1 atbildēt

Nu, ko bļāvēji - tad jau pēdējais laiks atteikties no karbonādēm, kotletēm un večmamas ceptajiem pīrāgiem.

Nemaz nerunāsim par ādas apaviem, makiem un citiem ādas izstrādājumiem, kurus ikdienā lieto ikviens no mums.

0 0 atbildēt

ja kāds gudrais uztaisītu šmotkas no cilvēku ādas, viņu ieslodzītu būri un uzskatītu par ķertu, bet nogalinat tukstošiem dzīvnieku kkāda tizla apģērba gabala, kurš lielākoties nostavēs skāpī, jo būs izgājis no modes pēc pāris dienām, nav nekas traks.

 

sick bastards.

0 0 atbildēt

Visiem vaig naudu ! Un tur neko nepadariiisi ! 

0 0 atbildēt

Cilvēki ir tik stulbi un nežēlīgi dēļ kāda sūda kažoka daudzi dzīvības zaudē,visus šitos kažokos vajag aizdedzināt kopā ar visiem valkātājiem,kuri jau ir to visu pasūtījuši,mūsdienu pasasule ir tik slima!!

1 1 atbildēt

Varbūt tas skanēs nežēlīgi, bet jautājums visiem kažoku pretinieki: "Jūs esat veģitārieši? Vai tomēr vakariņās ēdat gaļu? Jāņos šašļiku ēdāt?! Kā Jums liekas tie dzīvnieciņi - cūciņa, gotiņa, jēriņš, meža zvēri, vista utt. viņie nebija jūtu? Viņiem nesāpēja? Kād ēdat gaļu nedomāja par to, ka tās dzīvnieciņš bija pelnījis dzīvot ilgāk, kuru tik gardi tagad notiesā? Ko tad tagad vēmiens nenāk? Es regulāri laukos piedalos cūku, lielopa un vistu bērēs! Man gribas ēst. No tā nekaunos! Man arī ir īstās plikādas kažoks ar trušādas apkakli! Man ziemā ir silti! Man ir vienalga, neba es viņu slaktēju, neba es ādu vilku pāri galvai! Tas lai paliek uz darītāja sirdsapziņas - es par to tērju naudu. Jūsu komentāri ir lieki! MĪĻIE GAĻĒDĀJI - KAŽOKU NĪDĒJI!

3 3 atbildēt

mīnuss rakstam jo tu raksti par to ko nesaproti

0 0 atbildēt