local-stats-pixel fb-conv-api

Ja tev būtu miljons, ko TU... 289

707 12

Šajā daļā arī jacky stāsts. Tad nu vairākiem spokiem uzdevu jautājumu, ko viņi iesāktu ar miljonu latu. Saņēmu dažādas atbildes, bet vias bija interesantas un izlasīšanas vērtas. ja ir interese piedalīties citu rakstu tapšanā, droši rakstat pm.

707 12 89 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 89

0/2000

Vispār, es tā lasot sapratu, cik cilvēki ir savtīgi. Tikai divi (ja nekļūdos) ar naudu padalītos. Hmm, un kā ar tiem Āfrikā badā mirstošajiem bērniem? Tiem Tev būtu žēl pāris tūkstošus ziedot no sava miljona? Zemestrīcēs bojāgājušo ģimenēm? Vienkārši pretīgi lasīt, ka Tu par savu miljonu nopirktu kilogramu zāli, kas, manuprāt, nekādu kaifu nedod, un vispār ir baigā naudas tērēšana. : )) 

Tā, izdusmojusies esmu, droši kritizējiet.

0 0 atbildēt

"DrunkBoy: Ja man būtu miljons domāju pārtaisītu savu izstabu par geimera izstabu un sāktu rīkot geimeru klubus :D"  hahahaaha emotion īsts atkarīgais emotion

0 0 atbildēt

Tas Mikelsons ir bērnudārznieks, vai tomēr jau sākumskolā?

Es noteikti kādu daļu ieguldītu bankā, lai varētu saņemt procentus, vai kādās akcijās, tad nopirktu labi daudz zemes, lauksaimnieku tehniku un dibinātu savu zemnieku saimniecību, ja kkas tur paliktu pāri - izbūvētu labu, kārtīgu māju, noteikti no ķieģeļiem nevis no blokiem+putuplasta siltinājums.

0 0 atbildēt

jacky visstulbāk iztērētu naudu! :)

0 0 atbildēt

Es nopirktu rc kolu un pārējo naudu atdotu makdakam par rakstu :D labs

0 0 atbildēt

Neviens reāli nestāstā kā to piķi apgrozīt, lai pēc laika būtu 2 reiz vairāk.

1 1 atbildēt

Pa 40 000Ls nesanāktu mācīties pasaules labākajās augstskolās, LOL. emotion

0 1 atbildēt

DrunkBoy , Tu labi zini ka tur izlktu miljonu ?  (biku atkarīgs ;D )

1 2 atbildēt

"ricas: 40000ls mācībām labākajās pasaules augstskolās"

mērķis šķiet cēls un šķietami rada iespaidu, ka cilvēks varētu būt izglitots, tikai acīmredzami naivs vai tiešām stulbs, jo ar 40'000 labākajās augstskolās nevarētu pat gadu nomācīties.

0 2 atbildēt

DrunkBoy no life!

2 4 atbildēt
« 1  2  3  4 »