local-stats-pixel fb-conv-api

Intervija ar marijazakis!445

787 81

Ekskluzīva intervija ar pēdējo laiku skandalozāko spoki.lv lietotāju marijazakis emotion Uzzināsiet patiesību par šo lietotāju un ne to vien emotion

Šāda intervija vel nav notikusi ar marijazakis

Liekam komentārus un savas domas.

Lasam!

Vēlētos ar tevi interviju? Būtu tam gatava?

Jā!

No kurienes esi? Un kā tevi sauc?

Esmu pilsētniece, esmu dzimusi Rīgā, esmu no Rīgas.

Mani sauc Marija Zaķera

Cik tev ir gadi un kur tu mācies?

20 gadi man ir, mācos Rīgas Stradiņa Universitātē.

Kā atradi spoki.lv portālu?

Draudzene ieteica. Dažas dienas paskatījos tāpat, tad nolēmu reģistrēties. Iepatikās un pacik dienā es guļu apmēram no 2-4 stundām, jo vairāk nevaru, tad 20 brīvas stundas tagad tā arī pavadu, internets, jo pagaidām darīt nav ko.

Kā radās tavs niks?

Mani sauc Marija, uzvārds Zaķera, un sauc mani tuvie rodņas par Zaķi un esmu Marija Zaķis, jeb marijazakis.

Kpc spkoki.lv vidē izcelies ar asiem komentiem un negatīvām domām?

Saucu lietas īstajos vārdos, izsaku savas domas kas ir objektīvas, loģiskas un patiesas. Rakstu patiesību, bez ''pakaļā'' līšanas kādam. Rakstu to kā ir, bez liekulības. Es atbildu par to ko es saku, bet neatbildu par to, kā cits manu teikto saprot.

Raksturo sevi! Kādas īpašības? Labās un sliktās?

Esmu dzimusi pesimiste un man nekad nav bijis un nekas nekad nebūs labi, bet vienmēr skatīšos uz sliktu un viss būs negatīvi, jo pesimistiem gandrīz vienmēr taisnība, bet optimisti ir pārāk naivi un mīksti pēc dabas, kuri visam tic, viss ziedos un vēlāk tikai dzīvo sāpēs, dēļ sava naivuma.

Kā uztver visas lietas ap tevi,negatīvos komentārus un daudzos mīnusus rakstos?

Cilvēki ir naivi, visam tic, visus mēslus patur prātā un notic baumām kas ir saistītas ar mani un citiem lietotājiem. Es protams cienu tos, kas ir ar mani un kuri saprot, ka visi tie komentāri, raksti ir tikai naids, skaudība no to cilvēku puses, kuri mani nevēlas redzēt spoki.lv, tikai tāpēc, ka es rakstu patiesību, neko neliekuļoju un tikai tāpēc, ka es nepatīku viņiem, tāpēc pielīdzina mani kaut kādām spoki.lv pagātnes pabirām, lietotājiem, par kuriem man ir minimāla zināšana un nepatiesi apvaino.

Par rakstiem, es neko nedomāju, bet daudzi liek mīnusus pat ja man ir labs raksts, kuru pati esmu rakstījusi, tikai tāpēc ka esmu ''marijazakis''.

Daudzi cilvēki spoki.lv gaida tikai pornogrāfiska satura rakstus un raksti par mistiku, vēsturi, faktiem cilvēkus interesē maz un liek mīnusus speciāli, lai tikai šāda tipa raksti būtu maz, bet visās malās tikai kaili kropļi.

Kādi ir tavi nākotnes plāni spoki.lv vidē?

Pagaidām komentēt, vērtēt rakstus (pagaidām nevaru, jo cepumi ir mīnusos), tad nu domāju iegūt administratora statusu un savest kārtībā šo portālu, kurš ir ļoti nekārtīgs un viss sliktais šeit atrodas vienā portālā.

Ko tu ieteiktu citiem spokiem?

Ka tik nenosprāgst aiz sava naida!

Paldies tev par šo interviju!

Paldies tev!

Viņas profils,ja kāds nezin kas viņa ir ! http://www.spoki.lv/profils/marijazakis

787 81 445 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 445

0/2000

Taada random urla bez kraana jau vien ir emotion Ljauju dziivot. emotion

2 2 atbildēt

'universitāte' ar mazo burtu vajag rakstīt.

2 2 atbildēt

ak dievs - 20 gadi un visiem kas vinjai nepatīk, novēl nāvi :o vieniigais, kpc prieks, ka uztaisiiji rakstu - ka cilvēki viņu nodirš. varbūt beidzot pieliks pie vietas emotion

2 2 atbildēt

NEDO dievs pesimistisku ārstu, :D jeb kuru sāpi un problēmu risinās ar  svina antidepresantu pakausī jo nav vērc čakarēties :D Tā pat atstiepsies :D

Bet vienai lietai piekrītu ir gandriz bezmērķīgi likt normālsu rakstus, jo palielam tos tā pat nenovērtē....

A kapē visi tā spejas par to Marija Zakis vina tak nav reāla.

2 2 atbildēt

''Raksturo sevi! Kādas īpašības? Labās un sliktās?''

Nu nepiekritīšu apgalvojumiem ko marijazakis saka. No kura laika optimists skaitās naivs? Un pesimistiem taisnība ir gandrīz vienmēr? Uzskatu, ka tas ir virspusēji teikts. Piemēram, optimistam atļaujas vairāk riskēt, bet pesimists tik domās, ka būs slikti, ja riskēs. Neviens vēl dzīvē neko nav panācis būdams tikai pesimists vai optimists - panāk tie, kas spēj balansēties pa vidu.

3 3 atbildēt

Tā kā spokos daudz uzmanību nevēršu uz lietotājiem, tad man nav nemaz nojausmas, kas ir marijazakis un nav pret viņu nekādas pretenzijas. Protams, tagad esmu ieinteresēts un paskatīšos viņas rakstus. :P Un par to, ka pesimistiem ir gandrīz vienmēr taisnība nepiekritīšu, viņi tikai tā domā, jo nespēj pieņemt citu apgalvoto un saredz to, ko vēlas. Par optimistiem pareizi pateici, jo tiešām viņi tāpat kā pesimisti redz tikai ko grib. Nu es piekristu vienīgi tam, ka pesimistu apgalvotais ir pareizāks par optimistu. Es pats esmu optimistisks reālists pohujists. Optimisms man neizpaužas kā redzēt lietas ar prieku, bet neskatoties uz situāciju es esmu priecīgs. Reālists man izpaužas ar to, ka es saredzu lietas tādas kādas tās ir, protams mans teiktais ne vienmēr sakrīt ar apkārtējiem, kas ir pavisam normāli un pat loģiski.

1 1 atbildēt

Ko viņa tik īpašu/skandalozu ir izdarijusi? Domāju ka ir kāds pārīts vel lietotāju ar kuriem daudz saturīgākas intervijas, kaut vai ar rockhopperu velreiz varēja uzmaukt interviju.

2 2 atbildēt

Ja saulriets vairs neatstāj nekādu iespaidu uz Tevi, esi pazemīgs un dodies meklēt mīlestību. Atceries, jo vairāk Tu būsi gatavs dot, jo vairāk saņemsi pretī. (P.Koelju)

/Nožēlojamie pesimisti... Žēl šī cilvēka palika :(/
3 3 atbildēt

Ceru, ka Marija nemācās par mediķiemotion

2 2 atbildēt

Hmh... Tad jādomā vai ir taisnība, ka Latvijai ir sava princese, kurai jādzīvo pilī? :D

3 3 atbildēt

eu sitam kas ielicis sito rakstu bus medala jo mes te baigi liekam komentarus

0 0 atbildēt

Rakstā par marijazakis pedejajās 2lappusēs tikai 1koments nav viņas pašas :D:D

0 0 atbildēt

ehh.

0 0 atbildēt

Ar tādu uzvārdu pilnībā neviens nav reģistrējies draugiem.lv

0 0 atbildēt

awww es jau domāju varēs pakapāt kādam statistiku draugos bet nekā, neatrada neko :S

0 0 atbildēt

20 gadi... vai tiešām??? līdz tam vēl augt un augt....  kad izaugs un sāks dzīvot pati savu dzīvi runās pavisam savādāk ....

0 0 atbildēt

Šāda intervija vel nav notikusi ar marijazakis - nesapratu.

0 0 atbildēt

kāda intervija, tāds arī intervētājs! emotion

0 0 atbildēt

Beidz tak sevi popularizēt, lose. Bijusi nebijusi tu mums.

0 0 atbildēt

nu wtf. varu saderēt ka viņa meloja par savu vārdu, mācībām un vēl kautko, jo pirmkārt visi 20gadīgie mūsdienās ir draugiem.lv portālā, taču tāda marija zaķere neatrodas tur kautkā

0 0 atbildēt
« 6  7  8  9  10 »