local-stats-pixel fb-conv-api

Alus tests51

86 4
Atnāca algas diena un es ar ierastu rikšveida soli devos uz alfas rimika plašajiem alko stendiem meklēt testējamos aliņus, Tā kā mūsdienās tikai makam viegli- izvēlējos 4 šķirnes no katras 4 gab.

Kārtējo reizi viss rakst ir subjektīvs, kam nepatīk lai nelasa, šoreiz atšķirībā no iepriekšējiem testiem esmu iekļāvis arī labākās uzkodas pie alus. Testu veicu ar savu uzticamu pudeles brāli un arī viņa viedoklis ir subjektīvs!

1. Piebalgas gaišais alus
Cena 0.79 LVL

Izlēmām sākt ar šo alu, jo piebalgas kvalitāte ir sen zināma. Plkst. 19:00 atverot pirmo puslitra pudeli nepamanot tā jau iztukšojas 5 min laikā, jo rīkle ir sausa, bet piebaldzēns ir ļoti garšīgs. Garša ir rūgta bet ne pārāk uzbāzīga, smarža kā vectēva brūvētajam mājas alum. Nevaru atrast neko sliktu ko pateikt par šo alu, vienīgais cena gan varēja būt labāka, bet algas dienā neviens jau kapeikas neskaita.

Vērtējums *****

Rezumē: Ar šo alu ir ideāli sākt 5dienas vakaru, ģitāra dziesmas un alus un pēc 1,5 h alus vairs nav.
No rīta nesot uz konteineru izmest pudeles, tās pievāca vietējais bomzis un ar atzinību pasaka ka arī viņš savā laikā dzēris tikai piebalgas alu( tālu čalis gan nav ticis).
Piegraužamais: Vislabāk ar piebalgas aliņu kopā garšoja alus cigāri, jeb desiņas kas maksā 0.75 sant. ir ar siera un hvz garšu, bet kopā ar gaišo garšoja brīnišķīgi!

2.Dzintara lāčplēsis
Cena 1.39 4paka

Nu ja 4paka maksā 1.39 tad tas ir jāizmanto! Pēc piebalgas alus esam pietiekami noguruši tāpēc dodamies svaigā gaisā ap 21:00 LAI MEŽAPARKĀ netālu no zoodārza ( sūdu smaka bija jūtama pat netālu no ķīšezera jahtu piestātnes). Apsēdāmies uz piknika soliņiem un nodarbojāmies ar alkoholismu. Alus garša nav perfekta bet ir baudāma, nagaršo pēc pulvera alus, lai gan prāts saka ka tas ir pulveralus. Dzerot šo alu sarunas noved pie krīzes tā kā nekko labu tas neliecina.

Vērtējums****

Rezumē: Vietējie mežaparka Urlas mums alu nestreļija kas nozīmē ka lačplēsis tiešām ir spēks, pēc garša nekas īpaš bet krīzes cena gan ir skaista, katrs ar savu 4 paku tikām galā 2h, kas ir arī diezgan labs rezūltāts.

Piegraužamie: "Sim alum vislabāk piederējās alus ķiplokgrauzdiņi, nezinu kāpēc bet ķiplokgrauzdiņi alum piedeva tādu patīkamu pēcgaršu!

3. Aldara gaišais

Cena 1.45 4paka

Tā kā bijām sākuši noreibt lūdzām šofer( draudzeni)i lai nogādā mūs atpakaļ mājās. Mājās mūs gaidīja izteikts pulvera izstrādājums ar sarkanu korķīti. Tā kā esmu dināmo fans un mans draugs arī abi krājam korķus dinamo kreklam. Par alu varu teikt tikai vienu lejā iet labi tāpēc ka esi sadzēries jau iepriekš. Tā pēc garšas sūdīgs, bet to dinamo loterijas kreklu gribas, jo tā vēl kolekcijā nav orģinālie jau sen kā ir!

Vērtējums: ***

Rezumē: Kad nav ko dzert tad šito mantu var lietot uzturā bet tā pat labāk turaties pa gabalu, nu pulveris vien ir, bet kreklu gan katrs sakrājiet vajag tikai 30 korkus ( man jau 18)

Piegraužamie: Kalmāri- pēcgarša alum nav neko laba tāpēc labāk to nomākt ar kaltēta nelaiķa garšu!!

4.Cesu light

Cena 0.32

Nopirkām šīs markas 4 nožēlojamas, starp citu, netīras pudeles. AR nožēlojamas žļurgas satāvu. Iemesls tāds , jo sapratām, ka tāpat no iepriekšējiem būsim pielējušie tāpēc vai nav vienalga ko dzer. Varu pateikt, ka arī pēc 6l nav vienalga, katras pudeles saturs garšoja savādāk, bet tas nenozīmē ka bija kaut viena ar labu garšu.Vienai pudelei bija izteikti duļķi, kas arī neko labu par šo alu neteica. Piemājas Maximā ejošākais aliņš, urlām tīk lēta cena!

Vērtējums ** ( 2 tikai tāpēc ka ir arī optimas alus)

Rezumē: Nu tas jau ir alkoholisms dzert šito draņķi, tas ir labi ka lēta cena uz otreizējo pudeļu izmantošanu, bet dieva dēļ vajag taču arī pudeles izmazgāt!!

Piekožamie: gumijas riepas, plastalīns, atrastas treniņbikses, pēc principa vienalga kas, bet ja tas spēj nomākt šitā draņķa garšu tad viss ir labs.


Tas arī šoreiz viss- tie kas vēlas uzzināt vakara nobeigumu varu pateikt, ka izdzērām pat visu light un tad sāka lomīt jo gribējās vēl, bet bija tikai 3 nakti. Es padevoss un gāju gulēt draugs nepadevās un paņēma šņabi, varat 3 reiz minēt kuram no rīta bija labāk ap dūšu. Mute gan kā vienmēr no alus emotion

p.s kļūdu te ka biezs, bet man nepatīk pārlasīt sorry.
aa un lv eksāmenā man nebija A tāpēc arī gramatika nekāda!


86 4 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www. mulkibas.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 51

0/2000
labs apraksts. :))
10 0 atbildēt
Par Cēsinieku gan taisnība emotion emotion emotion
9 0 atbildēt
patika, +
9 0 atbildēt
esmu gatavs testēt 7 dienas nedēļā bet tikai sponsors jāatrod :D
8 0 atbildēt
Iesaku pameiģināt Brenguļu alu. vnk dievīgs emotion
7 0 atbildēt
kads ieprieks solija, ka nakamais tests bus par arzemju aliem!!! drosi vien no nakamas algas?
6 0 atbildēt
vērtējums labs, bet iesaku brenguļu, užavas un lido alus, arī bauskas vēl var (bet dažiem neiet pie sirds) bet nu - katram sava gaume, un vēl jau cena...... :)
6 0 atbildēt
1.vieta pienaktos Tervetes alum! laba manta, bet padarga! (:
6 0 atbildēt
labs raksts,+ no manis
6 0 atbildēt
nezinaamais- ir jau tests arī 2l http://www.spoki.lv/testi/Krizes-alus-/61141 p.s. aWare, man arī 7 gados negaršoja alus, taapēc labāk nesauc alu par miz.., sasniedz 15 tad gan jau iepatiksies
5 0 atbildēt
Aldara gaišais- lielākajā daļā veikalu nav bet ja pameklē tad var atrast- akcija sāksies ja nemaldos ar 19 septembri, bet taa alinsh jau tagad nopeerkams, zinu ka maximaas jau ir
4 0 atbildēt
Es arī ļoti silti visiem iesaku izbaudit Brenguļu alu. Viņš gan plēš no kājām ar nost pamatīgi, bet ja mēreni dzer, tad var izbraudīt šo Dieva radīto dziru ilgi.... Viņš ir mazāk gāzēts kā visi pārējie, ko esmu dzēris. Reāli varētu pat teikt, ka viņam vispār nav CO2. Tas priekš manis ir ļoti liels bonuss. Pats alus ir neteiksim biezs, bet gan ... nu ne tik šķidrs kā pārējie. Un krāsa ar ir dievīga... Jāpiemin, ka to iespējams nopirkt tikai izlejamā veidā apmēram 8km no Valmieras, bet mani pat nenogurdina šie km ar felli, tik lai tiktu pie šī apbrīnojamā dzēriena. Cena 0,7Ls pa 0,5 - ļoti pieņemama pa ko tādu, un kā jau mineju, pat ja vēlies pieliet acis, šis būs lētais variants. Iesācējiem pat pietiks ar 2l, rūdītākie ir krituši pat no 4l jau.... :)
4 0 atbildēt
Cesu Light ir palicis par pilnigu žļurgu, kadus gadus atpakaļ atceros bija (+ -) normals alins. Bet sobrid mans iecienitakais alus ir "Heineken" . Normals raxts =) emotion
5 1 atbildēt
fujak ne visi pieteshas no 4 aliniem es jau teicu ka tests ir subjektiivs tavus ieprieksh mineetos jau dalu testeeju un rakstu ieliku, ja neesi lasijis tad pats vainiigs
4 0 atbildēt
labs pētījums :D man gan brenguļu dzira patika :D
3 0 atbildēt
ferma22 tev jāpiedalās šodienas izsolē un jādabuj tā dāvanu karte, tad varēsi gardus aliņus patestēt :) būs man arī kaut kad jādodās ar savu dāvanu karti pēc gara miestiņa. Bet labi ka kāds šitā patestē un var izlasīt arī ko citi domā.
3 0 atbildēt
1. vieta ir uzhavnieks
4 1 atbildēt
Aldaris gaišais da best,. Pareejie 4uras... Lab okej piebalgas un la4plēša dzintara. PAr gaumi jau nestridaas
4 1 atbildēt
par gaumi nestridas!!!!manam kaimins dzera Optima linija alinu un teica ka baigi labais esot!!!! labaka saipasaulee nav emotion emotion emotion
4 1 atbildēt
apinis pac labākais 0,5 pudele 32 santīmi :)
3 1 atbildēt
« 1  2  3 »