local-stats-pixel fb-conv-api

Krīzes alus :(51

82 3
Jaunākiem par 18 gadiem nav ieteicams, jo raksts sastāv no alkohola novērtēšanu un slavināšanu!!!
Piektdien beidzot bija pienācis ilgi gaidītais hokejs, uz Pinķiem bija slinkums braukt un naudas arī nekko daudz nebija tāpēc izlēmām palikt pie manis mājās un testēt krīzes alus šķirnes. Apmēram 2 stundas pirms hokeja spēles sākuma, ar nopietnām sejām, devāmies uz vietējo maximu, jo visiem tak zināms, ka urlas alu pērk tieši tur.
Iegājām MAXIMA no sākuma nopirkām ķilavas, olas, rupjmaizi un lētos pelmeņus ar lēto krējumu, lai krīzes ali justos ērtāk manā miteklī kur tie nav bieži viesi. Pēc vēl pāris sīkumiem nonākam pie alus stenda un nevis kā ierasts skatāmies uz vidējo stendu piedāvājumu, bet veram acis uz leju pie 2l tilpuma aliem!
Nopirkāmpāris gabalus un iztestējām, lai varētu Jums dot atziņas, ko krīzē var dzert pa dešovku. Uzreiz pirmais ieteikums nopirkt viitinātus kalmārus, jo tiem smarža ir labāka nekā alum ko baudīsim.

1. Latvijas sevišķais 2l. 5%
Līdz hokeja sākumam palikušas 30 min, pelmeņi jau ir silti, ķilavmaizes jau sasmērētas un 2 litrīgie kausi jau sameklēti. Lēnām ielejam substanci kausos un saprotam, ka jau pie pirmā alus esam piečakarēti, jo no divlitrenes arā līst tumšais nevis gaišais kā solīts uz pudeles, bet tā kā rīkle bija sausa ņēmām tik iekšā.
Garša: Sākums kā vienmēr dzerot alu liela bauda- pēcgarša izteikti dīvaina, bet pēc pāris malkiem pierod. Nevar ātri iedzert, jo trekns pēc velna, bet tik ātri uzdzen apetīti, ka lētie pelmeņi vnk tik ātri apēdas neskatoties uz to, ka gaļa tajos ir rets viesis.
Vērtējums ***
Cena 1,35 LVL
Rezumē- garša tīri laba bet uzdzen gāzes, vismaz mūsu gadijumā, varbūt arī vainīgi pelmeņi. No šitā alus var labi apsisties, jo mazliet galvā ir iedevis.

2. Mednieku alus 2l. 4.7%

Sākas pirmais periods un mēs ķeramies klāt šim izstrādājumam, kuru atvērt sagādā lielas problēmas, jo skrūvējot vaļā korķi nepārtrākti līst ārā putas, vienalga cik ilgi gāzi mēģinātu nolaist. Šoreiz nopriecājamies, ka aliņš ir gaišais. Etiķete atgādina par 0.5 piebalgas aliņiem, kurus krīze maks nevar pacelt:(
Garša: Smaka ir diezgan vājprātīga, bet garša gluži kā normālam aldara aliņam, nav izteikti rūgts un pēcgaršu arī nav neko daudz problēmu, bet smird gan bezdievīgi.
Vētējums****
Cena 1.25LVL
Rezumē: garša ideāla, cena arī būtu vel to alus smārdu novākuši visi aizmirstu par 0.5 aliņiem.

3. Apinītis 2l 4.7%

ŠIs alus nonāca mūsu groziņā tikai viena iemesla dēļ cena 0.99LVL, paņēmām veselus 2gab. Lai sīkāk paskaidrotu šī alus pieprasījumu un mērķauditoriju varu atklāt, ka pie podezda sēdošie Urlas man par pārsteigumu malkoja tieši šo nevis ierasto optimu vai rubeni, šie laikam nodomāja ka arī beidzot es esmu normāls kā viņi palikuši un tas arī bija brīdis kad es nožēloju ka neieliku alu somā bet nesu rokā :(
Garša: Saprotu kāpēc alu sauc par APIN"ITI, tas garšo pēc izteikta apiņa un pat vītināts kalmārs nespēj aizbaidīt šo apiņu aromātu. Lai arī kā ātri pierodu pie garša īpatnības jo mūsējie pat iemet otros vārtus un uz to palubomu jāiedzer vēl. Spēle beidzās kopā ar alu tā ka sūdzēties nevar, garšīgs nav bet dzert var!
Vērtējums ***
Cena 0.99LVL
Rezumē: Lai arī esam ar Urlām vienā līmeni, jāatzīst, ka iedzert šito var it īpaši ja 2l maksā mazāk kā 1LVL


Pasākums beidzās ar to, ka ar draugu devāmies uz Maximu un nopirkām katrs pa 4 pakai zelta alus( krāju frīsbijam) un sapratām, ka ar tām 2l nav joks, jo iereibis jutos tīri spēcīgi. Pats labākais sekoja nākamajā rītā, kad mocija drausmīgi smirdīgas gāzes+ elpa bija vienāda ar suņa elpu, kas pāris dienas būtu pārticis no maitām!!! Nekas drīz algas diena tad testēšu visus ārzemju aliņus ko vien rimcikā redzēšu!

p.s. tiem kas mani uzskata par alkoholiķi, lai tiek tas prieks par tādu mani uzskatīt, tiem kas komentos rakstīs par manām sliktajām īpašībām atklāšu ka dūmu ar pa reizei ievelku, lai vairāk iemeslu kam piesieties.
Ā dzert drīkstu man jau 21.
82 3 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.mulkibas.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 51

0/2000
pasus galvenos nenomeeginaaji Cuba un garais garaaks :D bet nu es sitaadus suudus nedzeru un nedzersu.. nenozeelosu naudu normaalam alinam..
11 0 atbildēt
Njaa, zinu ir gadijumi mkad gribas dzert bet nauda nav taadelj japerk 2L pudeles, bet tik un taa meginu sagrabinat naudu labak 2 0.5 alinjiem neka 2L :D
11 0 atbildēt
Apinitis vienmer labākais ;D
12 1 atbildēt
UN KUR "RUBENIS"?!
11 1 atbildēt
Kopš sāku lakt Tērvetnieku, manas garšas kārpiņas neļauj nolaisties zem Piebalgas aliņa, tā kā esmu diezgan drošs, ka autora minētos aliņus varētu iedzert tikai pie pilnīgas "rāpus kondīcijas".
10 0 atbildēt
eu ,a veel tach baigi labie bij CUBA un GARAIS ! :) gan vieglie ,gan 7% !!! :) :)
11 1 atbildēt
teiksim no letajiem aliem cesu premijum ideaals,bet cesu light,pheee,curuudens.... emotion
11 1 atbildēt
vo vo walteriisha truukst ! :)
11 1 atbildēt
Ak nabaga jūsu nierītes :)
11 1 atbildēt
manupraat raksts ir normaals! gaidii6u ar nepacietiibu turpinaajumu!
9 0 atbildēt
katanemotion emotion emotion gaidi6u ar nepacietibu starpcitu varu padalities ar pieredzi :D
10 1 atbildēt
3 bilde - man tada kartite majas :D:D
10 1 atbildēt
nu tā-eksperiments pa labo!
10 1 atbildēt
Kur tad Euro stiprais 7% un apiniitim 2litrigajiem ir 7% !!!
10 1 atbildēt
izklausas interesanti!!!! 4 divchi uz vakaru tiiri nesliti!!! !!! :D
10 1 atbildēt
nupar apini piekritu 100% kapnjutelpas bomzi to mil ka savu mati par zelta varu teikt to (ka voli6a bumba jau ir vajag dvieli :D )emotion
9 1 atbildēt
Manuprāt, nu apskatītajiem kcik jēdzīgs ir Apinītis, Sevišķais man garšo un smaržo vnk briesmīgi, savukārt Mednieku laikam kkad krietni sen esmu garšojis, tā ka nekādu īpašu atmiņu nav, vrb ok...
9 1 atbildēt
nu snabja testu es veeleetos lasiit, nekaadaa veidaa kopsh 12 klases paardzeršanaas nevaru šņabi ne pili lejaa dabuut, varu viskiju, rumu tekilu, pat brendiju bet šņabi nekaadi
9 1 atbildēt
anonimais- mednieks ir piebalgas tas tika piemineets nostaļģijai, un zelts nav nekas īpašs, bet nu slikts arī nav
9 1 atbildēt
nu heinken nav slikts bet parak gazets carlsberg ir laps bet ka ferma22 saka arzemju alus neuzlabo lv labklajibu tapec labak dzeru cesinieku starpcitu varbut ta ir mana kljuda bet man liekas ka cesu alus razotaji smagi iespiez aldarim duri sanos :D
9 1 atbildēt
« 1  2  3 »