local-stats-pixel fb-conv-api

Grinčs.5

107 7

Tā kā tuvojas Ziemassvētku laiks un pa televizoru rāda jau ''Viens pats mājās'', tad izdomāju uztaisīt rakstu, kas ir saistīts ar šo svētku laiku...

Daudziem,ļoti daudziem cilvēkiem patīk ''Viens pats mājās'' filmu sērija, bet Grinčam jau arī nav ne vainas. :> Grinčs ir viena no tām filmām, kuru ikgadu rāda pa TV... atceros, kad biju maza rādīja un arī tagad vēl rāda, tas ir jauki, jo skatoties to filmu ik pēc gada, tas saistās ar visām atmiņām no bērnības un tā.

Hah, pietam vēl zinot sevi, kāda es kādreiz biju, ja man patika kāda aktrise vai aktieris, es skatījos visas tā aktiera,aktrises filmas, tad nu, kas ir Teilores Momsenas fani, skataties Grinču.

Es ļotiļoti gribu pievienot citātus no šīs filmas, bet es negribu tulkot, jo tad tā teksta doma bieži vien pazūd, tam jūs tač piekrītat,ne.? : >
Tad nu laižam gaisā, Grinču, kurš nozaga ziemassvētkus.

107 7 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Šausmīgi patīk visas, tās Z-svētku filmas!"Viens pats mājās", "Grinčs" utt. Par rakstu trekns +

3 0 atbildēt

1. Tas ir Tavs orģinālteksts (Rakstam jābūt kvalitatīvam un apjomam jāaizņem vismaz viena rindkopa, kas sastāv no 8-10 rindiņām - ap 200 vārdiem.)

citādi ir daļa no raksta, bet tas tur, pašā augšā, tas ir pašas rakstīts,tāpēč org..

hahaha.

0 6 atbildēt

uhh, bez apvainojumiem.!!!

ir būtiski un netik būtiski noteikumi... noteikumi, kurus reizēm var apiet, bet daudzi, kuri strikti jāievēro, ja tu nezini,tad nepīksti, dievs pasarg'.

0 6 atbildēt