local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas veiksmes stāsts pasaulē9

34 1

Lieliski pasaule ņirgājas par mūsu valsti!

Amerikāņu laikraksta "San Francisko Chronicle" vietnē publicētā multfilmā izsmiets Latvijas "veiksmes stāsts". http://www.markfiore.com/

Ko Jūs par to sakāt? :)



34 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Kuram gan patīk, ka par viņu ņirgājas... Nu bet jāatzīst, ka faktiski taisnība vien ir tajā video...

7 0 atbildēt

Šķiet, ka video ir veidojis kāds latvietis, vai vismaz cilvēks, kas lieliski orientējas Latvijas ekonomiskajā situācijā.

4 0 atbildēt

Phehe... krīzi esam pārvarējuši, pamazām jau viss iet uz augšu... tikai par daudz tiek blatots par to kā mums tas labi izdevās... :D Un, protams, karikatūristiem tas ir labs kumoss ;)

2 0 atbildēt

SUCCESS, you can too! :D:D sasmējos

2 0 atbildēt

Smieklīgs video. Neuztveru to personiski.

1 0 atbildēt

neredzu nevienu melotu faktu ....

Šādu IKP kritumu nepiedzīvoja pat PSRS,  kad to mēģināja okupēt vācu karaspēks aizejot gandrīz līdz Maskavai ...

Kādu karu mēs zaudējām 2008 gadā ? šim karam vārds ir "ALKATĪBA" !

0 0 atbildēt

No vienas puses  - ir jau taisnība...

No otras - sorry , bet tas ir panākums samazināt bezdarbu no 20% uz 15% - tiem, kas dabūja darbu tas ir milzīgs panākums.

Pieļauju, ka šito varētu būt taisījis kāds latvietis, ka pats aiztinies labāku dzīvi meklēdams, vai arī kāds, kas daudz sazinājies šādiem latviešiem. Protams uz pasaules fona mūsu panākumi liekas smieklīgi, bet ne jau mēs paši esam tie, kas skraida pa pasauli bļaudami par mūsu "veiksmes stāstu", cik esmu lasījusi ziņās ta ir ES vadība, kas uzteic mūsu "panākumus".

Tiesa, labāk būtu, ja mēs ārzemniekiem mūsu valsti labāk reprezentētu "veiksmes stāsta" virzienā, nevis stāstītu cik te viss ir draņķīgi un slikti.  Man kaut kā negribas just īpašu cieņu pret kādu Eirops ārzemnieku, kurš aizbruac uz citu valsti un uzreiz sāk klāstīt, ciktur viss ir sūdigi, cik viņam iet slikti - pirmais iespaids -čīkstētājs, vājš cilvēks, kas pats sevi neciena.

0 0 atbildēt

Bezdarbs samazinajas pateicoties vasaras sezonai ka ari tapec kad liela dala aizbrauca uz sezonas adarbiem arpus Latvijas. Principa vis sitas ir lieliski paradits, tie procenti kurus mal prese kad ir kautkas lietas laba darits ir tikai cipari un reti kuram no tiem cipariem dzive vieglaka kluvusi.

0 0 atbildēt

Varējau jau vismaz karogu gan pareizu uztaisīt. 

0 0 atbildēt