local-stats-pixel fb-conv-api

Kamera fiksē SLEPKAVĪBU Rīgas centrā231

1675 16

Šogad 2. janvārī, pulksten 21:20 pašā Rīgas centrā tika izdarīta nopietna slepkavība. Kāds jaunietis narkotisko vielu iespaidā sadūris un apzadzis kādu 33 gadus vecu vīrieti un no notikumu vietas aizbēdzis. Pēc,aptuveni 10 minūtēm ieradās mediķi, taču cietušo glābt neizdevās un ceļā uz slimnīcu vīrietis miris. Policijai izdevās aizturēt noziedznieku taču viņiem nebija nekādu pierādijumu kas pierādītu to, ka tieši šis cilvēks ir paveicis šo asiņaino noziegumu.


CSI sižeta cienīgs atrisinājums.
Valsts policijas kriminālpolicijas nodaļas vadītājs Didzis Ekerts medijiem šo nozieguma atrisinājumu pasniedza, dēvējot to par - brīnumu. "Ir piedzīvotas gan veiksmes, gan neveiksmes atrisinot dažādas kriminālietas, bet šis gadījums ir īpašs ar to, ka noziegumu atrisināt palidzēja parasta Web-kamera, kas atrodas uz viesnīcas jumta. Tas ir brīnums!"
19 gadus vecajam jaunietim tagad draud cietumsods līdz pat 10 gadiem stingrā režīma cietuma, jo jau iepriekš šī persona ir bijusi policijas redzes lokā.



1675 16 231 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 231

0/2000

waw 10 gadi? kas tas par stulbumu? cilveku pieker pipejam zali vinu iebaz uz 15 gadiem wtf?

406 6 atbildēt

WTF? 10 gadi ? Interneta komentētājiem piespriež pat 18 gadus, bet par slepkavību 10 iešķiebj, Ceru ka cietumā ar to ākstu "labi" apiesies, kā pelnijis emotion

219 0 atbildēt

Stūlbi mirt šādā nāvē "Jēzus gados" Izsaku līdzjūtību tuviniekiem!

156 4 atbildēt

Un bļeģ vispār - 10 gadi cietumā par slepkavību. Kāpēc ne dots pret dots? 1 : 1? Tieslietu sistēmā savā . Vienkārši nolaižas rokas šeit dzīvot.

125 1 atbildēt

[..] Rīgas centrā tika izdarīta nopietna slepkavība[..]

slepkavības var būt arī nenopietnas?

102 4 atbildēt

Te nesen bija raksts par to kā čuvaks par 1.5g zāles notirgošanu dabūja 8.gadus. Un šim draud "līdz pat 10 gadiem". Tad iznāk ka var gadīties pat ka mazāk. Sviests. Šito slepkavu uz gadiem 20 vismaz.

80 1 atbildēt

Un Šitāda sīka pimpja dēļ cilveks ir miris un uztaisa ciešanas radiniekiem, draugiem un draudzenei, tikai lai nozagtu dažus desmitus latus un moš vēl bankas karti, kurai tāpat kodu nezin. Pretīgi cilveki.

66 1 atbildēt

C'moon džekam kas pārdeva zālīti iedeva 8 gadus, bet narkomānam kurš nogalināja cilvēku tikai 10? Latvijas likumi vnk sūkā

59 0 atbildēt

Ak Dievs! Man tagad būs bail iziet ielās!

62 4 atbildēt

Kas ar tiem cilvēkiem notiek?!

48 1 atbildēt

Tādiem vajadzētu nāvessodu. Tikai tā Latviju var attīrīt. Šaubos, ka urļks-nariks pēc 10 gadiem izietu no cietuma un spētu apgūt kkādu profesiju atrastu patstāvīgu darbu un dzīvotu miermīlīgu un saticīgu dzīvi. bullšit!

47 1 atbildēt

pavisam vienkārši.

Par slepkavību jādod nāves sods. Dzīvība : dzīvību. Dots pret dotu.

45 4 atbildēt

vnk BĻaĢ.. Teiksim nobrauc ar mašīnu cilvēku uz pārejas, tevi ietupina uz 10-15g., ja esi appīpējies kautkur, tad iebāž uz pāris gadiem a šitas maukurs, salietojies pašā centrā apnerkojies nodur cilvēku un dabū tikai 10g. vnk WTF??

Gribētos kādu no tiem likumu cilvēkiem -->   un tad tik būtu tur bezmazvai mūža ieslodzījums..

No vienas puses ienīstu šo nolēdēto valsti.. 

29 1 atbildēt

Kas ar šo pasauli notiek?

27 1 atbildēt

Bāc nu kas ar pasauli notiek vnk SICK!  Gnjau tam cilvēkam viņš aplaupīja mantas +/- 50-60 Ls vērtībā, nu lab mūsu laikos tā ir diezgan normāla naudiņa, bet tā jau nav tik liela summa lai atņemtu cilvēkam dzīvību.  Visp tie jobanie narkomāni kas viņiem liek iet un postīt citu cilvēku dzīves un ģimene, lai labāk posta savu dzīvi tālāk un neaiztiek citus !!

20 1 atbildēt

10 gadi par slepkavību??? are you fu*kin' kiddin' me?

19 1 atbildēt

World is goin' crazy... someone need to clean this mess up...

16 1 atbildēt

Te kautkas nav riktīgi! Pirmkārt tā ir kamera no www.Viewlatvia.com kur ieejot var redzēt ka ar datumiem viss ir kārtībā, bet rakstā rakstīts ka tas noticis 2 janvārī kautgan kamērā redzems 2011 gads 30 decembris! Un arī internetā Nekur neko tādu nevarēju atrast. Autor ja tas tiešām  ir īstas slepkavība iedod kautkādu vairāk informāciju kautvai kur tu vispār kautko tādu izrāvi? Un jā arī līdz 10 gadiem par šādu slepkavību narkotisko vielu reibumā pēc likuma ir par maz! Tas kautkur gan bija rakstīts komentāros kautkā pārāk daudz te kautkas nesakrīt.

13 0 atbildēt

ouch

14 2 atbildēt

traki

13 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »